-
Bak ne güzel kendinde sölüyorsun 40 yıllık takım diye. Evet bu 40 yıllık + 2.ligden çıkmış ve megakent deil normal bir sahil kentinin takımı olarak + 24 yıldırda şampiyon olamadığımız da düşünülürse geri kalan 16 seneye 6 şampiyonluk ve o kadarda 2.lik sığdırdıysak senin 103 yıllık takımın da lig kurulduğundan beri var olduğu düşünülürse ve genelde 5-10 senede bir şampiyon olduğu gerçeğide önümüzde dururken gerçekten o her seferinde küçültmeye çalıştığın 40 yıllık takım hakikaten süper işler yapmış :)
Yahu mazinin daha nesini kurcalayan . Biz yokken yarıştığınız takımlar Galatasaray Ve Fenerbahçe idi. Zaten bu takımların da gerisinde oldunuz genelde. Gerek galibiyerlerde gerekse kupalarda. Sonra biz geldik 2.ligden ee bize karşı da üstün değilsiniz. Trabzonspor daha çok maç kazanmış . Nasıl oluyor da maziyi kurcalayınca altında kalıyormuşuz . Rakamlar ortada işte canım :)
-
Fıratcan Alçınkaya konuyla alakasız mesajlar atarak gereksiz tartışmaya neden olduğu için ceza almıştır.
Son mesajlarında Fırat gerçekten yakışmayacak şeyler yazmışsın. Nedir bu Trabzonspor'a karşı hırsın yahu? Bu hafta Trabzon sizi yener ve 4. sıraya düşersiniz diye mi korkuyorsun? Normal şekilde görüşünü belirtip uzatmasan iş bu kadar uzamazdı, konuyu en başından şimdi okudum ve konu genelinde gereksiz agresifliklerini gördüm.
Seninki bir görüştür, ilk olarak belirtmişsin, benim de görüşüm Gökdeniz satıldı diye Trabzonspor küme düşmez, hatta önü daha da açılır.
Bu görüşünü burada bulunan Trabzonsporlu arkadaşları rencide etmeden belirtmen gerekirdi.
Ayrıca bu konuda tüm suçu da Fıratcan'a atmayalım, tartışmayı uzatan arkadaşların da kabahati var. Konuyu geri açmıyorum, Gökdeniz ile ilgili transfer haberi olursa yeni konu açabilirsiniz, orada da aynı şekilde konu alakasız yerlere gelirse bu sefer konuyu dağıtanları oku grubuna alacağım, bilginize...
-
nekop Beşiktaş ile ilgili yazdığı kötü mesajdan dolayı ceza almıştır. (Yaptığı hareketin yanlış olduğunun farkına varması ve ben henüz o mesajı okumadan ceza alması gerektiğini söylediği için ayrıca kendisine teşekkür ederim. Ama bu davranışı ceza almasına engel değildi)