Deniz olayı tüm netliği ile gözler önüne sermiş. :p Gökdeniz Trabzonspor'a çok iyi para kazandırarak gitti fakat Rusya ne kadar doğru seçim oldu, ne kadar göz önünde olur zaman gösterecek.
Printable View
Deniz olayı tüm netliği ile gözler önüne sermiş. :p Gökdeniz Trabzonspor'a çok iyi para kazandırarak gitti fakat Rusya ne kadar doğru seçim oldu, ne kadar göz önünde olur zaman gösterecek.
Gökdeniz ligde sevdiğim oyunculardan birisiydi ondan biraz yakındna takip ettim kaptan:)
Trabzon için büyük kayıp; ama unutulmaması gerekir ki oyuncular gelip geçer kulüpler sonuna dek kalır. Hiçbir oyuncu kulüpten büyük değildir. Bu nedenle yeni bir Trabzon için olumlu adım. Buraan kazanılan para ve sezon sonu gönderilecek yerli ve yabancıların parası ile büyük bir transfer kaynağı oluşturululabilinir. Bu para doğru olarak üç dört transferde kullanılırsa Trabzon büyük bir kazanç sağlayacak.
Gökdeniz ise Türk oyuncularının yeni durağı olan bir ülke'ye gitt. Sosyalist Sovyetler Birliği dağıldıktan sonra güç kaybı yaşayan Rusya Futbol'u son 10 yıllık dönemde büyük atılımlar yapıyor. Umarım Gökdeniz Rusya'yı sallayacak bir futbolcumuz olur.
Hayırlı olsun diyelim inşallah iyi yerlere gelir...
Evet 28 yaşında , 1.69 Boyunda , 66 Kilo , 45 Kez Milli , 6 golü varmış . Bir Transfer ancak böyle anlatılabilir :)
http://angel.kucukresim.com/uploads/...okdenb4732.jpg
Gerçekten de çok duygusal anlar yaşandı.. Sanki kendi abim askere gidiyormuş gibi dokundu bana .. Neyse o bizim her zaman kalbimizde olacak ..
Yumuşak ve daha narin omuzlar tercihimdir ama yine de düşündüğün için saol :D
Kucuk adama elveda diyoruz, ama onun yerini doldurcak adamada guveniyoruz
Rubin Kazan’da transfer şov !
Bu hafta sonu başlayacak olan Rus Premier Ligi öncesi Rubin Kazan transferde şov yaptı. Hasan Kabze’li ve Stjepan Tomas’lı Kazan, Gökdeniz Karadeniz ve Savo Milosevic’ten sonra eski Fenerbahçeli Rebrov’u da kadrosuna katarak atağa geçti. Rus ekibi hedeflerinin yeni sezonda şampiyonluk olduğunu belirtti. Kazan ilk maçını pazar günü L.Moskova ile oynayacak.
Gökdeniz'in Son Röportajı
Kulüp Bana Plaket Vermeliydi
Gökdeniz, Trabzonspor’dan aldığı paranın eleştirilmesiyle ilgili bir soruya da, “Eğer bir kulüp şampiyonluğa oynayacaksa kesenin ağzını açacak. Bu konuda fazla konuşmak yersiz, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ta futbolcuların ne kadar paralara oynadıklarını bilen var mı? Ayrıca benim aldığım paranın bu kadar fazla konuşulması da büyük yanlış. Bundan büyük rahatsızlık duymadım desem yalan olur” dedi. Gökdeniz, rekor bir rakamla ayrıldığını da ifade ederek, “Çok ilginç, kimse beni tebrik etmedi. Aksine eleştiriyor. Hayret yani... İnanılır gibi değil. Kazandırdığım para korkunç. Bu arada, Rubin Kazan’ı küçük görmek isteyenler olabilir onlara diyeceğim tek bir laf var; beni transfer edebiliyorsalar demek ki büyük kulüpmüş. Rubin’i çok araştırtırdım. Tataristan’ın başkenti Kazan şehrinin takımı. Orada rüzgar gibi eseceğim” dedi.
61 Numaradan Vazgeçmem!
İnsanların kendisiyle gurur duyması gerektiğini de belirten Gökdeniz Karadeniz, “Ben orada 61 numarayı giyeceğim. Sırtımda Trabzon plakasıyla hem ülkemi, hem de Trabzonspor’u temsil edeceğim. Aynı şeyi Fatih Tekke’den yapıyor. Şimdi de sıra bende. Ayrıca, Fatih ve ben Trabzonspor altyapısından yetişen oyuncular ve futbol tarihinin en yüksek bonservis ücretine transfer olduk. Bu da demek oluyor ki, Trabzonspor altyapısı Türkiye’nin en iyisi” dedi. Kazan’da yabancılık çekeceğini sanmayacağını da belirten Gökdeniz, “İlk günler zorlanırım belki ama alışmak zorundayım. Gurbetçi Türklerin orada hayli fazla olduğunu da biliyorum. Sonuçta futbolun dili bir... Topu kaleden içeriye soktuğunuzda her şey bitiyor. Umarım orada başarılı olurum ve hem Trabzon’un, hem de ülkemin ismini gururla yaşatırım” diye konuştu.
5 yılda tam 27 Milyon YTL!
Gökdeniz Karadeniz’in, Rubin Kazan’a transferi gündeme bomba gibi düşerken, 5 yıllık imza karşılığında adeta dev bir servetin de sahibi olacağı dile getirildi. Gökdeniz, Rubin Kazan’dan yıllık 2 milyon 750 bin Euro alacak. Yani 5 yıl için 13 milyon 550 bin Euro’yu cebine indirecek. Bu rakam da tam 25 milyon 750 bin YTL (25 trilyon 750 milyar lira)’ye tekabül ettiği vurgulandı. Gökdeniz, Rus kulübüne giderek hatırı sayılır bir servete konacak. Öte yandan Gökdeniz, dün tesislere gelip, takım arkadaşlarıyla, teknik kadroyla ve personelle vedalaştı. Bu oyuncunun dün akşam gitmesi bekleniyordu ama imza gecikince bugün Antalya’da takımının kampına katılma kararı aldı.
Şener’in sözleri O’nu çok üzdü!
Gökdeniz Karadeniz’in, Rubin Kazan’a transfer olurken, kulübe kazandıracağı 17 milyon YTL’ye yakın bir paradan dolayı kendisine teşekkür edileceğini beklerken, Başkan Sadri Şener’in önceki gün Lig TV’ye yaptığı, “O yıldız değil. Yıldız olsaydı Konyaspor maçını 1-0’dan 3-1’e çevirirdi. Bir Gökdeniz gider, yüz Gökdeniz gelir” şeklindeki açıklamasıyla büyük bir şok yaşadığı dile getirildi. Gökdeniz’in bu sözler üzerine neredeyse ağlama noktasına geldiği ve, “Ben teşekkür beklerken, böyle ifadelerle karşılaştım. Gerçekten çok üzüldüm” diyerek yakın çevresine yakındığı belirtildi.
Kazan gerçekten iyi transferler yaptı...
Giden gitti kalan yine Trabzonspor...