Arda'yı arıyoruz bu maçta.
Printable View
Arda'yı arıyoruz bu maçta.
Helal olsun sana hakem,hakanin %100 gollük pozisyonunu ofsayt diye kestin.
Her hafta böyle hakem hatalari olmaya basladi.Haydi hayirlisi...
Gaziantep'te değişiklik Volkan Arslan><Özgür Yıldırım değişikliği oldu.
Volkan Arslan sakatlandı Özgür girdi.
İlk yarı bir tane atmalıyız.
Lincoln etkisiz kanatlar etkisiz bu futbolla bu maçı almamız zor.
Macta Servet sov var.
Servet-Gaziantepspor maci oluyor resmen.Tek basina her yere kosturuyor adam.
Çok kötü oynuyoruz tek iyi oynayan Servet bu futbolla bu maçı asla alamayız.
Emre Güngör cizgiden cikardi aslanim.
Aykut,Emre,Servet macin iyi isimleri,Song vasat.Gerisi cok kötü.
Of ya nolcak bu takımın hali . Hiç olmazsa bir umut ikinci yarı belki düzelirler Aykut,Servet,Emre sayesinde gol yemedik.Umarım diğerleride düzelirler!
G.Antep çok pozisyon buldu ilk yarıda.İkinci yarıda böyle devam ederse Gs puan kaybı yaşayabilir...
Emre,Servet,Song :confused: kim nerde oynuyor?
Bu kadar mı kötü oynanır Ahmet Akcan bile daha iyiydi Arda olsaydı farklı olurdu Lincoln ruh musun ya birde yok hocam formamı ver eleştirilerden rahatsız oluyorum.Rahatsız olan adam oynar yok yok bu akşam bu maç 0-0 biter şampiyonluğu da 2 puanı da burada bırakırız.
Sabri-Song-Emre-Volkan
----Servet-Topal-----
Ümit K---Lincoln---Ayhan
------Hakan Sükür-----
Böyle sacma sapan bir düzenle oynuyoruz.Cok kötüyüz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serkan Calik girmeli Sabri cikmali,Song sag beke gecmeli,Servet stopere,Ümit forvete.Tek bir degisiklik bile isleri yoluna sokabilir.
Bu oyunla galibiyet zor. Hakan ın %100 lük pozisyonu ofsayt diye kesildi. Antep daha net pozisyonlar buldu.
Bu oyun devam ederse maglubiyet bile alabiliriz. Toparlanmamız lazım.
Servet bi ara coştu her top alışında 1 calımdan asagı pas vermedi. Bu arada Servet o.sahada oynuyor. İyi de oynuyor.
Maçı net olarak hakeden taraf ŞUAN için antep. ama bilmiyorum oyun kurucunun beceriksizliğinden bir türlü gol bulamadılar. TAbi AYKUT'un güzel oyunu 'da buna dahil.
dk kaç bilmiyorum ama kim daha iyi oynuyor onuda bilmiyorum ama bildim bişey GS nin karekteristik yapısı bu maçları bu havada kaybetmez berabere kalmaz 90 + da olsa kazanır GS rahat olsu cimbomlu arkadaşlar...
2.yarıda hiçbir değişiklik yok.Net bir pozisyondan sonuç alamadık Ümit'le.
O kadar kesin konuşma Fıratcan abi.Antep puan alabilir.
Yok böyle bir pozisyon ya nasıl çıkardı o topu?
90+ Kesin GoL oLacak aha buraya yazdım :p
Şaka bi yana Gs bastırıo heraLde :)
Mehmet değil o Bülent Bölükbaşı . 66' skor 0-0
Yav Mehmet Topali cikardi bu adam bizle oyun oynuyo,kafa buluyo kesin :mad:
Şampiyonluk Beşiktaş'tan sonra bizim içinde yarınlara kalmak üzere...
Song çıktı, Hakan Balta oyunda.
Lincoln topu ağlara gönderdi ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı. Bu arada Brezilyalı futbolcu golden sonra topa vurdu ancak hakem sarı kartına başvurmadı.
Çok yazık olcak çok.
Macı kapattım bu oyunla galibiyet cok zordu ve olmayacak da .
oley bitti şampiyonluk için büyük avantaj elde ettik.
0-0 bitti.
Her 2 takımda kazanabilirdi.Olmadı.
Maç sonucu 0-0
Futbolda adalet denen birşey varmış sonunda hatırlayabildik ...
G.Antep son dakikalarda golü bulabilirdi ama olmadı. Ankette!de oyumu beraberlikten yana kullanmıştım. Sohbet ettiğim herkesede beraberlik olcak demiştim son haftalarda kehanetlerim tutuyor hep :)
Galatasaray ligdeki sırasına hiç yakışmayan bir oyun sergiledi. Antep şanslı olsaydı yenebilirlerdi. Antep'in yine son dakikalarda yaptığı acemice fauller sonlarını getirebilirdi ama olmadı. Son dakikada Barış'ın kendini yere atmasını gördük yine. Her zaman atıyor bu çoçuk kendini yere.
hayret...:)
GS için ŞL zora girdi...