Ümit karan keşke daha önceden atsaydın be..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4 dk= 2 gol gelirmi derseniz :p
Ümit karan keşke daha önceden atsaydın be..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4 dk= 2 gol gelirmi derseniz :p
o fotoğraf vücuda çarptıktan sonraki pozisyonda çekilmiş.top zaten el saka nın sağından gelip çarpıp soluna doğru gidiyor.
penaltı lincoln yerde :D
hadi gol olsunda moral olsun
Lincoln penaltı kaçırdı ve Gençlerbirliği Finalde Tebrikler Gençlerbirliği
maç bitti tebrikler GALATASARAY
Kupa Anadolu 'da
son sn penaltı kaçırdı he GS...:)
Yeter ya Lincoln bizi üzmeye hakkın var mı git allah aşkına başka takıma.Bırak Bir iliç etmessin penaltı kacırdıgın iiçin deil....En önemli maçlarımızda oynamadın 1-2 maç oynadın.
Yav adamda moral kalmadi ki penaltiyi atsin,son dakikada penalti aliyoz,atsak ne ise yarar ki ? Ilk yaridaki kacan gollere yanalim ...
Tebrikler Gençlerbirliği...:)
Neyse tebrikler GB umarım kupayı GB alır ... Bizde o kupadan cok sorun degil. Lig için moral bozmasınlar yeter...
Penaltıyı atmak ne zamandan beri profesyonellikle alakalı allah aşkına?
yuzde yuzumuz penaltı verilmedi ama.genclerbirliği bizden daha iyi kontralar yakaladı ve pozisyonlarıda cok netti.tebrik ederiz.lincolnun penaltıyı kacırmasına uzuldum.en azından alisamiyende kazanacaktın.
Özetle Galatasaray elendi. Bakalım kupayı kim alacak? Son yılların en ilginç finali olacak...
Tebrikler Gençlerbirliği.
Kupa Anadolu'ya geçecek.
"TFF Süper Kupa Maçında Bir Anadolu Takımı olacak."Güzel bir değişiklik :)
Hakemi tebrik ediyorum
Atsa Maç üst bitecekti..İddaa'da üst oynayanlar kazanacaktı...
Yanlış anlama ama sen nekadar karamsar bi galatasaray taraftarısın ? Bi maç kaybederiz yazıklar olsun dersin (biz daha üstün oynamamıza rağmen . Onlar bizi eze eze oynasa tamam yazıklar olsun ama biz üstün oynadık ve kaybettik doğal birşey ) Lincoln bi penaltı kaçırır koskoca lincolnün profosyonelliğini sorgularsın . Anlamadım nasıl iş Lincoln o golü atsa sadece 2-1 yenmiş olucaktık onunda bi önemi yok zaten.
Keşke emre ben istemiyormuyum ligde şampiyon olmamızı.Ama böyle bir son vurus beceriksizligi yok ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi koskoca galatasaray kulübü Final oynayacak.Bu takım iddia ediyorum kalli'nin eseridir.Lincoln profesyonel degil demiyorum ki :).Atsada birşey olmayacak.Ama Yani kısacası atması lasımdı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bende zaten bundan sinirlendim aykut :n::n::n:
arkadaşlar galatasaray zaten cok üstün oynadı sadece ilk yarı cok gol kacırdı.genclerbirliği hep kontra yaptı.2 yarıda yuzde yuz penaltı verilseydi mac 1_0 olur uzatmaya giderdi bence.ama hakem vermeyince moral bulan genclerbirliği net pozisyonlar yakalamaya başladı.golleride gelince iş bitti.yinede galatasarayımız çok iyiydi.tebrikler gs.tebrikler genclerbirliği
El Saka'nın pozisyonunu ilk gördüğümde aha penaltı dedim ama tekrarları farklı açılardan gösterince suratına çarptığı görülüyor. Lincoln de ayağını yere vurup düşmüştü gerçi penaltıyı da atamadı ama neyse...
Bugün hakeme de laf söyleyenler var ya diyecek birşey bulamıyorum, Gençlerbirliği oyuncuları azcık becerikli olsa fark olurdu bugün.
Galatasaray ilk yarı bastırdı erken gol blsaydı çok farklı olurdu sonuç ama Gençlerbirliğini de tebrik etmek lazım, 11 oyuncuyla gömülmediler defansa ve atağa sık sık çıktılar.
Gençlerbirliği ligde kalmayı garantilerse final maçı çok daha zevkli geçecektir.
maç öncesi galatasarayın eleneceğine dair yorum yapan bir galatasaraylıydım
tahmin ettiğim gibi oldu. şimdi o çok iyi kadro kurduğunu sanan galatasaray etiğine aykırı hak eden adnanlar konuşsun bakalım 2 maçlı bir kurada bu kadar şuursuz futbol oynanırmıymış beğenmediğiniz feldkamp ın fenerbahçeye iki maçta 2 pozisyon vermeden nasıl elediğinide bir irdeleyin bakalım
bide cavt güler iyi kondisyoner bile değilki kendi işini bile laikiyle yapamıyor ne anlamış t.d lükten galatasaray her maçın 60. dk sından sonra kayboluyor
bu yıldızları da bu kadar şımartan biziz galatasaraya gelmiş hiç bir futbolcu nonda kadar doğru penaltı atamaz ama bizim seyircimiz lincolne attırıyor lincoln ü bu hale getiren pişpişleyen biziz bu adamlar çocuk değil milyon dolarlarla oynuyorla bide klupleriyle oynamamalılar sen kim oluyorsunda alexin nonda nın ayağından top alıyorsun o soğukkanlılık o bitirici vuruş varmı sende
serkancım zaten göğusune carptıktan sonra eline çarpıyo.temas var yani.ama bahane bulmamak lazım tebrik ediyoruz.
servet in sakatlığını hissetmesinden sonra galatasaray defansı yol geçen hanı oldu..emre maç boyunca hata üstüne hata yaptı..licoln hariç kaleye şut atan futbolcu sayısı neredeyse 0..ilk dakikalarda istekli oynadık,etkili oynadık fakat kimse kusura bakmasın..galatasaray gol konusunda çok beceriksiz bir takım..bunu lincoln ve nonda biraz olsun yükseltmeye çalıssada suan için durum böyle
inşallah ligde bunun telafisini yaparız
şampiyonsa sivas olsun. süper kupayı ,ligi ,türkiye kupasınıda anadolu takımı almış olur ve süper olur :D
genclerbırlıgı haklı cıkardı benı okulda yarın tost ayran beleşş :D tebrıkler genclerbirliği, finalde kayseri alır bence..