Rukavina'ya sadece 2,5M euromu...sasirdim..
Printable View
Rukavina'ya sadece 2,5M euromu...sasirdim..
Sadri Şener beğendiğim bir Spor Adamı. Trabzonspor için elinden geleni yapıyor. Trabzonspor'a eski gücünü getirtecek ve özlediği şampiyonluğu yaşatacaktır. Trabzon seyiricis artık beklemeli ve tribünlere koşarak takıma destek olmalı. Trabzon beş yıl içinde bugünden kat kat daha iyi yerlerde olacak.
Trabzonspor'un gelecek sezon daha iyi bir takım olacağına inanıyordum zaten. Her sene şampiyonluk parolasıyla çıkıp orta sıra takımı olmaktan kurtulacaklar sanırım.
Valla coktandir Trabzonspor hakindaki bi haber beni bukadar mutlu etmedi.
Sampiyonlugu elbette istiyorum ama oncelikle bu ligin kaliteli olmasini istiyorum. Mesela son 2 haftaya girerken sadece sampiyonluga degilde 3culuk veya 4culuk icin bile savasilsin, en iyi sey ise hic bi takim sezon boyu hedefsiz kalmasin.
ıyıde orda dedım ıste ben zıyayı savunmuyorum dıe ama oyuncuları satanda alanda nuridir.ayrıca musampayı bı maç oynattı o da sol acık oynayan adamı ön libero oynattı verim alamdı orda ondan sora bu adam oynayamıyo dıe de kovdular.
takımın kuruş borcu yokken 50 tirilyon borca sokan takımın bu duruma dusmesındekı tek sebep nurıdır.ayrıca ziya dogan ne kadar kötü olursa olsun bize tr kupasını kazandırdı bunu yapan adam bıse bılıyodur dmektır ama sızın basarınızı engelleyen yönetıcıler olunca ne olursa olsun basarı gelmıo
hem her teknık adam her zaman iyidir diye bir kuralda yok örneğin mornho chelseayı hıc fınal oynatamadı sampıyonlar lıgınde ama bak grant fınale cıkardı belkıde kupayı alacak futbol bu hiç bişe belli olmaz
ayrıca ben ziya doğanı ve oyun sitilinde hiç sevmem
Dünkü maçta Cernat pas verdi,Rukavina gol attı:)
Cernat'ın mutlaka alınması lazım çok kaliteli bir oyuncu.Fakat digerleri hakkında pek bişey diyemeyecegim umarım faydalı olurlar.
http://www.takagazete.com/haber_imag...008.090526.jpg
Kadrosunu büyük ölçüde şekillendiren Trabzon kaleci ve sol kenar için hangi ülkeye uçak bileti gönderecek!
Majstoroviç’ten Geçit Yok
Trabzonspor yeni sezon için güçlü bir kadro kuruyor. Kaleci transferini sona bırakan Trabzonspor’da savunmanın en gerisinde Majstoroviç oynayacak. Önünde ise Ceyhun Gülselam görev yapacak. Tayfun ile Serkan sağ kenarı kullanacaklar. Orta sahada ön libero olarak Gustavo oynayacak, satılmazsa Hüseyin’de bu alana girmeye çalışacak.
Servisler Cernat’tan
Trabzonspor’un hücumdaki silahlarını ise Cernat, Rukavina ile Yattara olacak. Cernat yan topları ve frikikleri kullanacak. Selçuk ise taze kan olarak formayı sırtlayacak. Rukavina ise golcülüğünü gösterecek. Yattara da Umut’un oynadığı maçlarda da yine gol servislerini yapacak.
Sol Tarafta Sağlam Olacak
Şimdi Trabzonspor için sol kenar bekleniyor. Sol bek ve sol açık olarak kim alınacak? Trabzonspor kulübü uçak biletlerini nereye yollayacak? Yerli mi olacak, Avrupa’dan mı gelecek? Bunun içinde çalışmalar devam ediyor. Teknik Patron Ersun Yanal bu alanı da güçlü isimlerle dolduracak.
ibrahm akın sol acık oynar ama kalıtesınden bıraz suphem var beck'e de hayrettın alınsa cok guzel olurdu
Sol açık Touluose takımından Gineli Fode Mansere.. Yattara'nın sol ayaklısı. Sağda Yattara , solda Mansere rakip defansı perişan eder.. Kaç senedir söylüyoruz bunu ..
Mansere eger doğruysa süper bir oyuncu. Sagda Yattara solda O Çok iyi işler yapar..
toulouse kotu durumda gelebılır(sankı bız cok ıyı durumdayız)ama cıdeen yatara ve o super olur :D
Yok onu ben attım ortaya :) Gerçi 1-2 senedir gündemimize giriyordu ama şuan yok heralde bu oyuncu gündemde.. Google'a Mansare yazdığın zaman direk Trabzonspor ile ilgili haberleri çıkıyor :)
Mansare büyük ihtimalle Olympiakos'a gidecek...
Olabilir Mansare transferi şuan gündemde yok. Ama benim Gürcü oyuncu beklentim boşa çıktı.. Çok büyük hayalkırıklığına uğradım .. :)
neyse alırlar bı sol kant oyuncusuda bakalım zılıcez gorcez
Trabzonspor'un anlaştığı öne sürülen Germinal Beerschot takımının orta saha oyuncusu Arjantinli Gustavo Colman, kulübünde kalacağını açıkladı.
Belçika'nın resmi televizyonu VRT'nin teleteks safyasındaki haberde, bordo-mavililerin Arjantinli oyuncu için 2 milyon avro önerdiği ve kulüplerin anlaştığı, ancak Colman'ın eşiyle görüştükten sonra ailevi nedenlerle kulübünde kalma yönünde karar aldığı bildirildi.
AA
Trabzonspor’un ve Milli Takımın futbolcularından Hüseyin Cimşir’e Yunanistan’ın AEK takımı talip oldu. AEK takımının yöneticilerinin önümüzdeki hafta Trabzon’da oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasına Hüseyin’i izlemek için gelecekleri öğrenildi.
Bu arada Trabzonspor’lu yönetici Mahmut Aksu MARATON.COM.TR’ye yaptığı özel açıklamada. “Arjantinli futbolcu Gustavo Colman transferi içinde biz Belçika Birinci Lig takımlarından Germinal Beerschot’lu yöneticilerle görüştük, anlaştık ve sözleşme imzaladık.”dedi.
Belçika kulübü Arjantinli futbolcuya Trabzonspor kulübüne gitmesi yönünde tebligat verdi.
Trabzonspor kulübü ise Colman’ın Belçika televizyonuna böyle bir açıklama yapıp yapmadığını araştırıyor.
Gelişmeler an ve an Maraton.com.tr’de olacak..
MARATON.COM.TR/ÖZEL
HABER: METİN KAPICIOĞLU
Adam istemiyorsa işi yokuşa sürüklememek lazım.
Bence alınan adamlar da abartılacak kadar kaliteli değiller, sadece Mansare'yi beğendim ben. Tabiki bu benim görüşüm..
Mansere gündemde yok zaten.. Keşke olsaydı gerçi.