Mesela şu anda radyodan Galatasaray - Vestel Manisaspor maçını dinliyorum.Galatasaray taraftarıda bolca Manisa'ya küfür ediyor.Ayrıca devre şimdi oldu.İlk yarı biter bitmez koro halinde Fenerbahçe'ye küfür edildi.Hadi bakalım ne olucak şimdi?
Printable View
Mesela şu anda radyodan Galatasaray - Vestel Manisaspor maçını dinliyorum.Galatasaray taraftarıda bolca Manisa'ya küfür ediyor.Ayrıca devre şimdi oldu.İlk yarı biter bitmez koro halinde Fenerbahçe'ye küfür edildi.Hadi bakalım ne olucak şimdi?
bjk taraftarı üstüne fb forması giymez ama üstüne paltusunu çeker altına da formasını girer girecek oldu mu. İk maçta ki uygulama ya bakıldığında bence doğru bir karar. Emniyet in yaptığıda saçmalık. Okulları kapatalım MEB i yönetmek ne kadar kolay olur bu da böyle bişey...
valla sana katılmamak elde değil.emniyeti korumaya emniyet lazım artık.resmen ben koruyamam diyor gelmesinler diyor.biz jandarmaların suçu ne o zaman dağda bayırda gezmek bir yanda birde diyarbakırda falan statta nasıl koruyoruz milleti.bu emniyetin acizliğinin göstergesi bence.
fenerbahçe yönetimi taraftar kartı uygulamasını kaldırdı bu da bjk taraftarı için daha fazla olma imkanı veriyor
o stada gideceğiz feneri yeneceğiz inönüye geleceğiz
İşte Annelere saygılı ve sütten çıkmış ak kaşık,küfür nedir bilmeyen Fenerbahçe taraftarının son yaptığı icraat,
Dün gece geç saatlerde İzmir’deki BJK Store’a saldırıda bulunan bir grup Fenerbahçeli taraftar, otomatik kepenklerin devreye girmesi üzerine mağazamıza hasar verememiş ancak lacivert renkli boyalar ile duvarlara Kulübümüz’e yönelik ağır küfürler yazarak kaçmışlardır. İzmir BJK Store mağazamıza yapılan fiili saldırıyı kınıyor, derbi maçı öncesi Fenerbahçeli taraftarları sağduyulu olmaya davet ediyoruz.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...resaldirihaber
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=7999&tipi=K
Ha şimdi ben bunu bütün Fenerbahçe taraftarlarına mal etmiyorum.Bununla her takımın böyle şeyler yaptığını göstermiş olduğuma inanıyorum.
www.bjk.com.tr den alıntıdır.
Bunu yapan FB'lilerin, bizim şikayetçi olduğumuz tribünden FB'ye küfür eden insanlardan farkı yok..O nedenle, bunu yapan FBlileri de kınıyorum..
keske eskısı olsa trıbunler de bole % 5 lık kısıtlama olmasa,,en azından 1 trıbun werılse o zaman zewkı cıkıoo..ben sahsen kadıkoyde derby macı ızlemekten zewk almıuorum..40000 e karsı 1500..o yusden samıyen e ve ınonuye gıdıorum mumkun oldukca..en azından azınlık psıkolıjısı daha zewklı oluoo
Beşiktaş taraftarı neden Fenerbahçeden nefret eder?
galatasaray beşiktaşı dünyada en çok yenen takım ama adamlar inatla Fenerbahçe düşmanı olmuşlar varmı bunun gerçek nedenini bilen?
Merhaba Arkadaşlar!Bugünkü Beşiktaş-Fenerbahçe macıyla beraber iyi bir maç seyredeceğimize eminim:) Centilmence bir maç olur İNŞALLAH!!!Haydi İyi Oyunlar;;) :) :confused:
G.Sarayı da dünyada en çok yenen FB ve Fenerbahçeyi de dünyada en çok yenen BJK... Belki bu yüzdendir...:confused: :DQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
Kısır döngü ehehe.:DQuote:
Originally Posted by Neron_FB
şu da bir gerçek ki fb liyi bir tek fb liler sever bir de hakemler başka seveni yoktur
hakemlerı karıstırma bu ise..hakemler ıkı uc lehımıze karar verdı dıye her zaman bızı severler dıye bı sonuc cıkmasın!!Quote:
Originally Posted by sanalman_34
2 3 mü dedin duyamadım
O zaman Fenerbahçe Türkiyenin en büyüğü ve diğerleri tarafından kıskanıldığı için sevilmiyor bunun başka bi açıklaması yokQuote:
iki üç dedim dogru duymusun!!Quote:
evet super bı acıklama oldu bu..kapak gıbı..Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
arkadaşlar şu anki gidişata göre mantık olarak fenerin yenmesi lazım
ama beşiktaşın ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyo o yüzden
hiç kendinizi yormayın boşa kimin yeneceğini 90 dakika bitmeden
medyum memiş bile bilemez...
milletin feneri sevmemesinin nedeni ise
fenerlinin kendinden başkasını sevmemesidir
başkalarının çok büyük zaferlerini göz ardı ederek
kendi ufak zaferlerini efsane olarak nitelendirmeleridir
bjk zaten kucuk takimlara yenilie buyuk takimlari yener fb macida bjk nin ya
E biz fenerliyiz, Gsyi BJKyi mi destekleyelim ligde..tabiki sadece FB yi sevecez..Avrupada GS destekledim BJK yi destekledm..benim gibi destekleyenler de çoğunlukta ve bu destekleme oranları her takımda aynı..Daha ne yapmamız lazımki??Quote:
Originally Posted by ridvanu
Bence FBnin sevilmemesinin nedeni Aziz Yıldırım...Fenerbahçeyi çok iyi hale getirdi eski haliyle kıyaslayınca...
ben tabıkı kımseyı sevmem,,sen hıc bı ınterlının mılanlıyı sevdıgını bı barcalının reallıyı sevdıgını ya da arsenallıyın chelseayı sevdıgını gordun mu..arklık baska taraftarlık baska,,Quote:
hayır fenerbahçe taraftarı hala biz gs yi yenelim de ne olursa olsun mantığında
Aziz Yıldırıma gelince politikasını çok beğeniyorum feneri alıp götürücek çok daha ileri
belki yakında tek büyük fenerbahçe kalıcak oda olabilir bu gidişle
ama daum kaldığı sürece hiç bişey olmaz fenerbahçeden
üstelik ben anelka hagi den daha ii daha yararlı diyen fenerli tanıyorum
daha ne diyim şimdi ben bu adama
onlar tabiki sevmezQuote:
Originally Posted by imperius
1.si onlar aşmış hepsi belirli bişeyler kazanmış takımlar
2. Türk diiiller Türk demek birlik demek kardeşlik demek
tabiki avrupada kendi takımımızı en azından bu dönemlerde
millet bize karşı cephe almışken destekliicez
fenerbahçe cumhuriyeti yoktur
TC vardır.
Benim Fenerbahçe'yi sevmememin nedeni Fenerbahçe'nin şampiyon olması değil.Yada kıskanmam değil.Zaten neyini kıskanayım.Malesef genelleme olucak biraz ama çoğu taraftarının burnunun büyüklüğü(mesela Galatasaray'ın UEFA kupası şampiyonluğu tesadüf biz hep şampiyon oluyoruz en iyi biziz),Aziz Yıldırım denen garip insan(Adam federasyon başkanına bana ceza veremezsin diyor(ne hakkıysa),federasyon başkanına bağırıp çağırıp emir veriyor.)Ayrıca bakınız:Mevdivenler boş değildi ondan yenildik.Bu ve bunun gibi bir sürü sebep var.Yoksa bizi kıskanıyorlar havalarına girmeleri bile buna örnek değilmi?
madem konuyu türkiyenin en büyük takımı kim tartışmasına çevirdiniz AT gözlüklerinizi çıkarında gerçekleri görün diyorum.Quote:
14 türkiye kupası + 1 süper kupa + 1 ;UEFA kupası + 15 lig şamp + 10 cumhurbaşkanlığı kupası + 5 başbakanlık kupası > 16 lig şampiyonluğu + 4 türkiye kupası + 6 cumhurbaşkanlığı kupası + 8 başbakanlık kupası
eğer biraz matematik bilgin ve biraz da düşünme kabiliyetin varsa hangi takımın EN BÜYÜK olduğunu anlarsın. Ayrıca kimin "KAPAK GİBİ" olduğunuda anlarsın...
kim büyük tartışması yapılmadı benm dmk istediğim bu kadar sevilmeyen bir takım ancak çok büyük olmalıki kıskanıldığı için sevilmesin
bız senın gıbı gs yı yenelım yeter mantıgında olsak gecen sene kupada 5 yedıgımızde yonetımı daum u oyuncuları yollamasını bılırdık,,fb taraftarı son 5 senedır deıstı artık,,tek mac degıl daha kalıcı sonuclar ıstıyoruz artık ve bu dogrultu da gs ye bjk ye yenılsek bıle destegımızı surduyoruz..onlar asar tabii cunku onlar bole bırbırını cekememezlık,,hasetlık yapıp yukarı fırlayan takımı asagı cekmek yerıne onun sevıyesıne gelmeye calısıyor,,stadını butcesını urun satısını arttırıyo,,bjk ve gs napıyo!!hemen tum basarılar hakeme baglanıyo,,hakemlemı gs yıı samıyende bjk yı ınonu de yendık...4 senede stadımızı super hale getırdık gs naptı bı maket yaptı bı de eskı acıgı yaptı,,fenerıum u anlatmaya gerek yok,,gs lıler bıle kıskanıyo urun cesıdını satısları..yanı bırakın artık fb yı elestırmeyı cekıstırmeyı de bızım oldugumuz sevıyeye gelın..Quote:
kupalarla olculse ıngılterenın en buyuk klubu lıverpool dur,,ama en buyuk su an man utd ve chelseadir..BI ***** GS LI olarak bole konusmana hak verıyorum ,,FENERBAHCE kıskanclıgınız her zaman vardır ve hep olacaktır zaten..bız sıze her sene kımın buyuk oldugunu gosterıyoruz..120 kusur kere gosterdık zaten yetmedıyse bı o kadar da gosterırız sen merak etme..Quote:
Originally Posted by hizlioglu
lütfen fanatiklik sınırlarını aşmayın Vieri
bjk nın basında azız yıldırımı mı ıstersın yoksa yıldırım demırorenı mı??Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
arkadaşım polimik yaratmaya çalışıyosunQuote:
FB yi çekiştirmek gibi bişey yok
üstelik yukarı çıkan takımı alaşağı etmek fenerin işidir
sizin seviyeniz neki sizin seviyenize gelelim
yani sizin seviyenize gelip şampiyonlar liginde rekor üstüne rekormu kıralım
0 çekmek golsüz geri dönmek 6 tane gol yemek gibi bunumu demek istiyosun
siz başkalarını değil kendinizi eleştirin önce
bu kadar harika stadımız var harika kadromuz var da neden başarı yok diyin kendi kendinize merdivenleri falan boşverin
neden kalecisiz takıma gol atamıyoruz diye düşünün bi önce o muhteşem stadınızda tamammı.
bu konuya son yorumumdur.