ehehehehehe... :DQuote:
Originally Posted by imperius
Geçen sene arkadaşlarda böyle diyordu.Maçtan sonra girecek delik aradılar.
Printable View
ehehehehehe... :DQuote:
Geçen sene arkadaşlarda böyle diyordu.Maçtan sonra girecek delik aradılar.
o mac 100 yılda bır arkadasım,,tek maclık ovunmelerı bırakın artık bencee..o macı kaybedıp daha radıkal onlemler alıp bu sene sampıyonluga oynasaydınız daha ıyı olmazmıydı bjk ıcın??Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
ya arkadaşım tek maç deyip deyip duruyorsun bak bakalım kaç yıldır kadıköyden çıkabildiniz galibiyetle
Doğru diyorsun ama Fenerbahçe'yi yenmek de çok zevkli oluyor.Hemde o şekilde olunca dahada zevkli oluyor.
inönüde onlar kazansın farketmez biz onları kadıköyde yenip o zevki alıyoruz ya o yeter bize
bizde gs yı yenerken aynı seylerı soyluoduk ama adamlar almadık kupa bırakmadı bız bunları derken :) bızım dustugumuz hataya dusmeyın dıye soyluyorum yoksa bjk fenerı fener bjk yı daha cok yencek..Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
o zman bızde aynı seyı soylerız bızım ıcınde sızı ınonude yenmek onemlı kadıkoy onemsız..!!Quote:
Originally Posted by sanalman_34
:) noldu ya dün pek gibi konuşuyodun yarın akşam görüşürüz diye falan kadroları görünce fikir mi değiştirdin? :DQuote:
İLK yarı çok çekişmeli geçsede pek pozisyon olmadı
hakemin tümerin düşürülmesine frikik vermemesi en büyük hatasıydı işte hakem faktörü yine çıkmaya başladı
Hakem faktörünün falan çıktığı yok..Bizim de verilmeyen pozisyonlarımız oldu ilk yarı..Şimdiden söylüyorum, maçtan sonra da lütfen bahane edilmesin hakemler..İyi olan takımın hakeme de ihtiyacı kalmaz zaten..BJK bizden iyise bugün, kazanır..Biz iyiysek biz kazanırız.. Bu kadar basit..
İlk yarısın son 10 dakikası Fener'i pek beğenmedim..Maçın başındaki tempo ile oynarsa kazanır..
Cordoba'yı da tebrik etmek lazım...
hadi yine yırttınız:)
valla yine iyi yırttılar ama şu bir gerçekki ceza yayı çizgisinde verilmeyen 2 frikik son dakikada tümerin indirilmesi fazla söze gerek yok iyi oynadık kazanmalıydık ama olmadı
Defansımızın kurbanı olduk, puan kaybettiğimiz diğer maçlarımızda olduğu gibi.. :( Her iki takımı da mücadeleden dolayı tebrik etmek lazım..Keşke ilk yarı da gollü olsaydı daha zevkli olurdu...
iyi maç oldu.tabi hakem özellikle son on dakika çıldırttı beni.katletti maçı resmen.verdiği ve vermediği frikikler ile sonuca etki etti.
Sonuca etki edecek yanlışlıkta kararlar vermedi bence...Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
Lütfen futbol konuşalım hakem değil ;)
konuşturmuyorlar be kardeşim.son dakikada Tümer'in indirilmesi faul değilde ne allah aşkına.neyse derelinin yakınlarının gözlerinden öperim.maça gelince hakikaten iki takımda iyi oynadı.özellikle sergen ve appiah maça damgasını vurdu diyebiliriz.Quote:
Originally Posted by Neron_FB
Bence de zevkli bi maç oldu..Ama Fenerbahçe'nin defansı her zamanki gibi SOS verdi...:( Cordoba gerçekten çok iyiydi..Keşke Murat olsaydı kalede :)
Şimdi hakem bence iyiydi.Tümer'in ilk yarıda bir free kick pozisyonu vardı.Net bir şekilde.Bence 2. yarıdaki tatışmaya açıktı son dakikalardaki yani.Onu verebilirdide.Sergen çok iyi oynadı.Takım olarak fena değildik ama Fenerbahçe bence hiç iyi oynayamadı.Bu Fenerbahçe'yi yenebilirdik ama neyse artık.N.Anelka pek oynamadı.Ara sıra ortaya çıktı.Gerçi ben maçtan çok fenerli arkadaşlara takılıyordum:D ama 2-2 oldu.Gökhan Güleç ilk yarıdaydı sanırım bir pozisyonda Rüştü'nün üzerine atladı ve penaltı bekledi.Bence hiç alakası yok ayıpladım onu.:D
Oscar Cordoba ve Sergen Yalçın'ı özellikle tebrik ediyorum ve hep böyle oynamalarını temenni ediyorum.
Ya hakeme her yerden tepki yağıyor ama ben o kadar kötü diyemiyorum yani.Geçen seneki Bülent Demirlek:D ve bu seneki Fırat Aydınus'dan sonra melek gibi geldi bana.
Bu arada forza da muhabbeti yapılan futbolcuların ''ruhunuz yeter'' pankartıyla maça çıkmaları beni sevindirdi.
Bir başkanın yeneceğiz demesi hoş değildir; teknik direktörün sözleridir onlar.Quote:
Originally Posted by ABOOO
yine yenecektik ama verilmeyen penaltı tümerin ceza sahası yayında indirilmesi yine tümerin son dakikada indirilip serkana kırmızı kart çıkmaması fb nin attığı 2. golde top kornere çıkarken anelkanın yapmış olduğu açık faul daha sayayımmı
yani sonuç olarak hakem kararlarını evsahibinden yana kullandı beşiktaşın attığı 2 gol ofsayt diyorlar ama görülüyorki top lucianonun ayağından çıkıyor ve boboya çarpıyor yani herşey ortada
yahu maçtan önce atıp tutan bazı fenerli arkadaşlar vardı ortalıkta görünmüyorlar :) yanlış anlamayında buyursunlar yorumlarını yapsınlar yaw :D
gören de fark attiniz sanacak sadece 1 puan aldiniz ve buna deliler gibi seviniyosunuz. Rustunun kurtardigi hic bir pozisyon yok, dogru durust pozisyon bile bulamadiniz. Bizim defans yine saolsun hediye etti golleri.Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
Bu arada hakeme atip tutan arkadas, attiginiz ikinci gol ofsayt. Daha ikinci dakikada Lucianonun pozisyonu penalti.
:) ben kaçırdığımız iki puana yanıyorum sevinemiyoruz yani. doğru maçı izlediğine eminsin değilmi hiç pozisyon falan yok diyorsun da.esas dediğin doğru rüştünün kurtardığı pozisyon yok.kaleyi b**** ya gol oldu,ya rüştüye çarptı.ikinci golde topun lucianonun ayağından çıktığını herkes gördü gazetelerde en fanatik fenerli yazarlar bile ofsayt yok diyorlar.maçı izlersin hakemin nasıl yönettiğini görürsün.Quote:
Originally Posted by mutlee
Top Luciano'nun ayağından çıkıp Bobo'ya çarpsa da ofsayt olur.. Ama pozisyon ofsayt değil..
1. sevinmiyorum aksine üzülüyorum sevinen sizsiniz! başkanlarınız.Quote:
Originally Posted by mutlee
2. Sergenin golüne ofsayt diyen futboldan anlamayan bir kişidir.
3. sizin defansınız 3 yıldır aynı defans
daha neyi korumaya çalışıyosun anlamadım
sana tamamen katılıyorum.şunuda ekleyimQuote:
Originally Posted by ridvanu
teknik direktörünüz dün kazandığınız bir puanın önemi sezon sonunda anlayacağınızı söyledi.daum söyledi sizin teknik direktörünüz...
Arkadaşlar BJK galibiyeti kaçırmadı bi kere. Gol olana kadar BJK nin kaleyi bula* şutu yoktu yanlılş hatırlamıyorsam (ki golde kesinlikle organize bi atak yok, orta sahadan sergene top şişirildi gol oldu bizim defansın olayı seyretmesi yüzünden).
Ayrıca bizim golden sonra BJK öle bi çöktü ki anlatamam, bizimkiler gene çok güzel top çevirmeye başladı ama ne yazık ki DEFANSIMIZIN yaptığı olaydan ötürü golü yedik ve bu sefer bizimkilerin morali bozuldu ve BJK nin atakları ondan sonra geldi ki NORMAL bi savunma olsa bizde o 2 gol de olmaz ve maç 2-0 3-0 gibi bi skorla biterdi.
BJK sadece savunma yaptı ve mücadele etti. BJK galibiyeti kaçırdı demek için BJK nin organize ataklarla FB kalesini bunaltması lazım maçta, ayrıca topa da sahip olması lazım ama topa sahip olan FENER'di ki Cordoba'nın kurtardığı atakları saymıyorum bile.
Fener'in kalesine 2 kere top geldi ve gol oldu, Rüştü'yü başka hatırlayan var mı?
Ayrıca Kıvanç Oktay Prim vermeyi düşünüyoruz demiş, beraberliğe prim verildiğini ilk defa duyuyorum, bunlar tamamen GÜNÜ KURTARMAYA yönelik politikalar bence.
Daum 1 puanın önemini lig sonunda anlayacağımızı söylüyor ama İnşallah kaybettiğimiz 2 puanın önemini anlamamıza gerek kalmaz..
Bizden bu sonuca sevinen kimse yok (daum istisnası dışında:mad: )
Bizim defans zaten 3 yıldır hediye ediyo bir çok puanı, yeni bi olay değil yani..
Sergenin golüne ofsayt diyen başta erman toroğludur..Onu da pek sevmem ayrı bi mesele, ancak maç anında oynanmakta olan pozisyonun hızını göze alırsak, o karar hakeme göre değişir..Gerçi çoğu karar için bu böyle, yurt dışında da bizdeki kadar fazla hakem hatası oluyor ama onlar hakem konuşmamayı öğrenebilmişler(çoğunlukla), darısı bize..
@kerim_kerimov: katılıyorum
yönetimimizin yaptığını tasvip etmiyorum.ben ilk defa senden duyuyorum ama.bu arada Rüştü'yü dün epey hatırladım hani :) yani bjk iyi oynamadı demek sahada mücadele edenlere haksızlık olur.fenerin attığı iki golde duran toptan.onun dışında fenerin de sağlı sollu atakları bjk kalesini bunalttığı yoktu.göz var,izan var :D
erman toroğlunun ne olduğu belli o pozisyon ofsayt değildi ama fenerin 2 golü olmadan önce anelkanın yaptığı da foul du