bu mac cok zor olacak insallah 1 puan kopaririz. Herkes ronaldoya odaklaniyor ama adamlarda bir tek ronaldo yok bunu unutmamak lazim. Orta sahalari cok hizli ve yaratici forvetler desen hizli bizim defansi cok zorlar
Printable View
bu mac cok zor olacak insallah 1 puan kopaririz. Herkes ronaldoya odaklaniyor ama adamlarda bir tek ronaldo yok bunu unutmamak lazim. Orta sahalari cok hizli ve yaratici forvetler desen hizli bizim defansi cok zorlar
İnşAllah kazanacağız fakat erken bir gol yersek(Allah Korusun) , fark olacagını düşünmüyorum , toparlanıp gol ve gollerde atabiliriz . Her zaman ki gibi ilk golü yemesek daha iyi olur.H.Balta Ronaldo 'yu tutabilir mi sorusundan çok Acaba Arda , Emre , Sabri'yi kimin tutacagını konusmak daha mantıklı olur.Alıcagız bu maçı sonuna kadar arkandayız Türkiye.He birde Duran toplardan abuk sabuk goller yemeyiz İnşAllah.
Benim en çok yıkıldığım maçlar, başa baş giden bir maçta duran toptan ordan buradan saçma bir golle geriye düşüp bir daha istediğimiz skoru yakalayamamamız.
Örneğin; Chelsea - Fenerbahçe maçı (Galatasaraylıyım o ayrı), golden önce çok az dakika oynandı ama golden sonra Chelsea'nin hiç net pozisyonu yoktu. Belki de duran toptan gol olmasa Fenerbahçe tur atlayacaktı.
Neyse, adamların orta sahası falan iyi de forvetleri yok adam gibi, bakalım 1 gün kaldı artık, 6 senelik koskoca bir aradan sonra güzel bir başlangıç yaparız inşaallah.
İyice turnuva moduna giriyorum valla.Akşama doğru markete gidip gerekli malzemeride alıcam artık.:)
Ronaldo'yu kilitlemek tek başına çözüm değil.Hugo Almeida,Deco,Nani gibi oyuncularıda var.İyi pres yapıp alan daraltmalıyız.
Ronaldo sakat mı arkadaşlar?
Öyle birşeyler söylüyorlarda..
3-4 gün önce bir antrenmanda hafif sakatlandı, bileğine buz koydular ama ciddi birşeyi yok.
Haber
kadro secimi cok onemli mutlaka hizli oyunculara yer vermeliyiz. Oyun kontrolunu onlara verirsek hizi istedikleri gibi ayarlarlarsa isimiz biter
kanatlara çok dikkat etmemiz gerekiyor.. ortada zaten aurelio - topal ikilisi iyi işler yapacaktır diye düşünüyorum. ama ola ki bunlardan sadece biri oynarsa işte orta sahayı portekize verdiğimizin kanıtıdır.
gruptaki en teknik 2 takımın karşılasması.zevkli geçmeye aday.portekizi hızlı kontra atak hucum yaptırmamamız gerekiyo.iki bek oyuncumuz bu maçta çok zorlanacaklar.orta saha oyuncularımız yardıma her pozisyon gitmeliler.
bide portekiz takımı benim dikkatimi çeken bir özellliği var.ilk maçlara konsantre olamadıkları yada küçümsedikleri maçlarda ya yeniliyorlar yada zorlanıyorlar hemde ilk grup maçlarında.
örn:2004 ilk maç portekiz-yunanistan maçında portekizliler maçı çantada keklik gördüler yenildiler.
2006 dünya kupası angola maçı zar zor 1-0 aldılar yine aynı küçümseme yada konsantre olamama sorunundan
Ronaldo'da bizi tanımadığına göre yine bir rehavet var anlaşılan :)
Portekiz'in kadrosu çok iyi gerçekten.Özellikle orta saha ve savunmaları.Ama bu bizim onları yenmemiz için bir bahane değil.Bence yenebiliriz onları.Yeterki sahada sonuna kadar çalışan,aklını kullanan oyuncularımız olsun.Birde konsantrasyon had safada olması lazım.Ben Fatih Terim'in takımı bu maça çok iyi hazırladığını düşünüyorum.Hem fizik olarak,hem mental olarak hemde taktiksel olarak.Birde duran toplarda çok az hata yaparsak bence bu maçı kazanırız,en kötü puan çıkarabiliriz.Allah yardımcımız olsun..
Çılgın Türkler
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...6_milli490.jpg
Sözün bittiği yerdeyiz... Bugün saat 19.00’da İsviçre ile Çek Cumhuriyeti kapışacak. Ancak bizim için Euro 2008, saat 21.45’te başlayacak. Rakibimiz Portekiz... Hani o Ronaldo, Deco, Nani, Quaresma, Carvalho, Pepe ve Petit’in takımı... Ancak bizim için
hiç fark etmez
Avrupa’da herkes ‘Portekiz favori’ diyor. Unuttukları bir gerçek var; bizim adımız
Çılgın Türkler... Fatih Terim hazır, ‘Bizim Çocuklar’ hazır... Çıkacağız sahaya, oynayacak ve kazanacağız. Neden mi? Çünkü kafaya koyduk; Viyana’yı 3. kez kuşatacak ve bu kez alacağız!
TÜRKİYE
Volkan
Hakan
Gökhan
Servet
Sabri
Aurelio
Emre
Hamit
Tuncay
Arda
Nihat
PORTEKİZ
Ricardo
Carvalho
Pepe
Bosingwa
Petit
Ferreira
Moutinho
Deco
Simao
N.Gomes
Ronaldo
Cok zor bir mac olacak,1 puan alabilirsek gruptan lider cikariz.
kadro açıklanmış arkadaşlar şöyleki;
volkan,hamit,servet,gökhan zan,hakan balta,emre,aurelio,kazım,tuncay,nihat,mevlüt
burda kazım tercihi ilginç sağ kanadın defansı zorlanabilir sanki ama bunu maç başlayınca görücez artık..
4-4-2 oynatacak galiba. 3 forvet olmaz bu durumda çünkü. Kazım'ı orta sahanın ortasına koyacağını sanmıyorum.
Fatih Terim gercekten cok akilalmaz seyler yapiyor,yapmaya devam ediyor.
Sabri-Hamit ikilisi cok iyi anlasiyorlardi,neden bozdu bu ikiliyi anlayamiyorum.
Finlandiya macinda 4-3-3 denemisti,ama bu macta bozacak bunu,cok sacma bir karar,Finlandiya macinda cok iyi oynamisti takim.
Neyse ya,takima güvenmekten baska caremiz yok,bastaki adam Nihati pivot olarak oynatan,halili iyi kafaya cikamiyor diye gönderen,sacma kararlar alip,egoist hareketlerle bütün itibarini kaybeden kisi Fatih Terim degil mi ?
Allah bize sabir versin bu turnuvada ...
Sabri gibi çabuk,mücadeleci bir oyuncuyu(hemde en formda olduğu dönemde)oynatmamak büyük hata...
orta sahada basan 1 oyuncu eksilmiş oldu böylece 4-3-3 oldu 4-2-4..tuncaya ne kadar defansa yardıma gelir koşar basar alır diye güvensekte bence orta 3lüyü bozmamalıydık..fatih terime ve oyunculara güvenmekten başka yapacak bişeyimiz yok..
Kazım tercihi sasırttı beni de ama o böyle maclarda patlama yapabilecek kapasitede.Hamitin sakatlıktan yeni cıkması savunmada zorlanmamıza neden olabilir.
Bu arada atv sifre koyuyor arkadaslar uydu alıcısı olanlara...
Şifresi gazetelerde veya sitede falan olması lazım. Geçen Dünya Kupası'nda da böyle olmuştu, bütün gazeteler yayınlamıştı şifreyi.
Kazım büyük bir kumar oldu. Tutarsa Terim medya tarafından göklere çıkarılacak,tutmazsa yerin dibine sokulacak.
Tamamda sifre çözücü özellikte olan reciverimiz yoksa....
Kazımı alıp Arda yı yedek soyundurmak intihardır. Terim bunu yapıyor, inşallah haklı o çıkar ve en az 1 puan alırız; aksi taktirde cok eleştirilecek ve bu da takımı moral yönünden etkileyecek.
Fatih Terim Kazım'ı oynatarak Fenerbahçe'ye yalakalık mı yapıyor diye geliyor aklıma ama sonra yakıştıramıyorum kendisine.Arda yedek Kazım ilk 11 ilginç ötesi;)Mevlüt'ün ilk 11 oynatılıp, Sabri'nin kesilmesi dolayısıyla Hamit'in sağ beke çekilmesi de biraz garip olmuş ama bu değişikliği aklım yine da alıyor.Diğeri ise tam bir kumar.Neyse bu saatten sonra kim giyerse giysin bize destek olmak düşer...
F.Terim her zaman bu kumarı oynamıştır ve çoğunda başarılı olmuştur.Ama böylesine üst düzey bir maçta Kazım,Mevlüt ikilisi sanki fazla fantazi olmuş...
Ama ne olursa olsun,Fatih Hoca'nın kumarlarına her zaman güvenmişimdir.Bir bildiği vardır böyle oynatıyordur,destek veriyorum...
Yau arkadaslar Kazım bos bi adam değil tamam Arda kadar olmasa da o da iyi bir futbolcu görelim bekleyelim ondan sonra eleştiri yaparız...
Kazım umarım Fatih Terim'in ona güvenini boşa çıkarmaz artık bu saatten sonra söz futbolcularımızda..
yeteneğini geçtim kazım arda kadar yüreğiyle oynayabilecek milli kapasiteye sahip mi.?
Dedirtme şimdi kumarına.Adam gibi bir kadro koysa olmuyormu yani niye macera peşinde koşuyoruzki.Milli takım kumar oynanacak yer değil arkadaşım orda arkasında 70 milyon olan bir takım var, kumarını gitsin kumarhanede, gazinolarda oynasın.Hala ne desteği veriyorsunuz Fatih Terim'e anlamıyorum.Bakalım nereye kadar sürecek bu destek..
Böyle maçlarda 11 oyuncu da yüreğiyle oynar.