malik fathiyi trabzona alamadım
Printable View
malik fathiyi trabzona alamadım
denilsonu beleşe aldım hiçbi işe yaramıyo boşuna yabancı kontenjanını dolduruyo satcam
ZLATAN İBRAHİMOVİÇ ve LAMPARD
su de rossi yi bi alaadim. nereye gitiysem hep denedim ama olmuyo
Rafinha Ama Çok pahalı olduğundan :D
lampardve s.gerard ...
de rossi sheva FRED fred bikere oyuna başladnda ve 2. salamıyosun alırsanda oyundan doğan bir hatadır :D:D:D
beşiktaşa nihatı hiç alamadım uyuz oldum genelde imza attırdan alıyorum oyuncuları bundan dolayı nihatı başkaları kapıyordu fm 2007 çıkacak dedim bastım nihata parayı sonunda aldım ilk kez oynayacağım nihatla bakalım nasıl olacak
de rossi kardeş
sayayım sheva,de rossi,henry,rooney.....aklımda fazla yok ama bunları ilk sezon alamıorum.ha bide Cesc Fabregas var
Akinfeev ve Snejider'i Galatasaray'a
Plihp Lahm ve Sasha Iakovenko'yu Chelsea'ya
akinfeeve 25 mn $ verdim gelmedi ama kirklan rommedahl nuri şahin ve emre belözoğlu bende nuri şahini 40 mn aldım daha 22 yaşında
Roma da oynayan defans oyuncusu Chivu kulubü ikna etmek mümkün değil etsen bile kendisi kabul etmiyor alamadım :(
malik fathi yaff klüb tamam ama oyuncu ikna olmuo ilk sezon deniorm hiç bi takıma kabul etmior yaff napcam bilmiorm
Ben de de rossi yi alamadım,ısrarla istiyorum,roma ısrarla satmıyo:D
hanry-fret-kaka-ibrahimovic
en iyisi biz bunları editorden yapalım:D
Yaw ronaldinho ve trezeguet'e bir sürü teklif yaptım bir türlü gelmiyor nasıl olucak bu is...
Chivu :( .....
İbrahimovic:(:(
bi tek henry
arkdaşlar bende ilk senemi oynuyorum ne yapıp etsem uğur yıldırımı alamadım her arkadaş alıyomuş fenere ben neden alamıyom yardımcı olursanız sevinirim
zigici bitürlü alamıyorum ya vermiyo adamlar deli oldum. trabzonspordayım kaç paraya satarlar bu adamı kafayı yemek üzereyim .
Aslında yıldız oyuncu almaya karşıyım ama şu aralar kakaya taktım fakat bir türlü alamıyorum
Uğur Yıldırım ve Nuri şahini hiç Türkiyeye getiremedim
nuri şahin ile sene sonu için anlaştım ben :D uğur yıldırımı da alamadım evet:S bırak feneri chelsea ye bile alamadım :S adam ne hikmetse hep Villa park a gidiyo. adam istiyo 2 küsür ben 7,5 milyon € veriyom adam nuh diyo gerisi yok. ne bulduysa aston villa da :S
messi ve ibrahimovic gelmiolar
messi geliyo yaw. almıştım chelsea ye ama format atınca gitti :D ibrahimovic i almayı deniim bi de herkes onu alamamış belki alırım.
Yaa Kaka yı bile aldım Uğur Yıldırımı alamadım
Javier Mascherano ve Riquelme :( bu arada ben oynarken chelsea ibrahimovic i $83.000.000 a aldı...