Yeni ssleri bekliyoruz Adaş..
Printable View
Yeni ssleri bekliyoruz Adaş..
başarılar çok güzel gidiosun umarım uefa yı da alırsın(lig kesin gibi zaten:icon_biggrin:)
Çok güzel maçlar çıkarmışsın 7-0 lık galibiyet moral olarak takımı + yönde etkilemiştir devamını bekliyoruz bende en yakın zamanda Galatasaray ile bir FM 2008 kariyeri açmayı planlıyorum...
devamını bekliyoruzz
yakın zamanda yeni sonuçlarını bekliyoruz...
Hemen geliyor abi.
Türkcell Süper Lig
Türkcell Süper Lig 6.Hafta Galatasaray 4-2 Gençlerbirliği
Az ve Öz
Maçın Yıldızı:Lincoln
Az ve öz.Evet az pozisyona girdik ama hemen hemen hepsini değerlendirdik.Beşiktaş ile birlikte liderliğimiz sürüyor.
Türkcell Süper Lig 7.Hafta Kasımpaşa 0-2 Galatasaray
Rakibe Şut İzni Yok!
Maçın Yıldızı:Servet Çetin
Rakibe neredeyse şut bile attırmadık.Ve hakettiğimiz bir galibiyet aldık oyuncularımı kutlarım.
Türkcell Süper Lig 8.Hafta Galatasaray 4-2 Sivasspor
Gençlerbirliğine Uygulanan Tarife
Maçın Yıldızı:Sabri Sarıoğlu
Gençlerbirliğine uyguladığımız gibi farklı kazandık.Bu kez senaryo farklıydı.Çok şut attık az gol bulduk fark daha fazla olabilirdi ama olsun kazanmak önemli olandı.
Beşiktaş ve Galatasaray Koptu!
Beşiktaş ve Galatasaray ligin erken haftalarında arka sıralardaki rakiplerinden koptular.Otoriterelere göre bu şekilde devam ederse şampiyonluk Galatasaray ile Beşiktaş arasında geçecek.Ama bu takımlar puan kaybederlerse arkalarındaki takımların bu takımları geçmek için hala zamanı var işte TSL puan durumu:
Türkcell Süper Lig 8.Hafta Puan Durumu
Genel Değerlendirme
Ligde son derece güzel gidiyoruz.Bir de Beşiktaş peşimizi bıraksa süper olacak :D.Ama İnşallah ilerleyen haftalarda o da olacak :D
Fortis Türkiye Kupası
Fortis Türkiye Kupasında Gruplar Belli Oldu!!!!
Yunus Uçan:Rahatlıkla Çıkarız
Yunus Uçan kuradan sonra bizim seviyemizde olmayan 2 tane 2.Lig temsilcisi var gruptan rahat çıkacağımızı düşünüyorum dedi.
Uefa Kupası
Uefa Kupası 1.Tur 1.Maç Young Boys 0-2 Galatasaray
Maçın Yıldızı:Shabani Nonda
Uefa Kupası 1.Tur 2.Maç Galatasaray 2-1 Young Boys
Maçın Yıldızı:Rigobert Song
Uefa Kupası Grupları Belli Oldu!!!!
http://img61.imageshack.us/img61/920...gruplarqc0.jpg
http://img61.imageshack.us/img61/6531/fnfc3.png
Yunus Uçan:Çıkarız!
Yunus Uçan yaptığı basın toplantısında Uefa Kupasında güzel bir gruba düştüklerini ve bu gruptan çıkabileceklerini söyledi.Rapid,Bolton ve Aberdeen'in kendilerinin seviyesinde olduğu belirten Yunus Uçan sadece Sevilla maçı bizim için zor olacak o da deplasmanda olduğu için ama taraftarlarımız inansınlar bu gruptan çıkacağız dedi.
Güzel grup ama rahat çıkarsın ligte de çok iyisin aynen böyle devam..
güzel maçlar güzel grup büyük ihtimal uefada yoluna devam ediceksin bebişim
başarılar beşiktaşı da geçersin türkiye kupasını da alıp duble yaparsın
Sevilla ve Bolton'un ardından gruptan çıkarsın Yunus,başarılarının devamını dilerim.
Bu gruptan lider bile çıkma ihtimalin var.
Galatasaray'ı hakettiği yerlere getirmeni bekliyoruz.
Tebrikler Yunusx'cum iyi gidiyorsun UEFA grußundanda çıkarsın ßaşarılar...
Uefa'da grubun kolay ligde de iyi gidiyor benim kariyerde biraz ilerleyeyim (daha başlarındayım) buraya yzacağım..
gruptan rahat cıkarsın yunuss uefayı hedefleyen bı takım ıcın bu grup nekı?
Barthez'in beni şaşırttığına çok memnun oldum.Süper bir seri yakalamışsın.Beşiktaş'ta zirveyi bırakırsa...
Zirve yarışında Beşiktaş'a dikkat et.
Teşekkür ederim Oğuz abi.
Teşekkürler bebiş :D
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Mert.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Fıratcan abi.
Teşekkür ederim Taylan.
Teşekkür ederim abi çıkarım gruptan.
Teşekkür ederim Yusufcan alırız zirveyi Beşiktaş'tan(::)
Alacağım Taylan zirveyi (::) :D
Arkadaşlar TKEL bitti kariyerime uzun bir aradan sonra bu akşam devam edeceğim.
Yunus kariyerinde başarılar.Lige fırtına gibi girmişsin.Uefadaki grubundan bence rahat çıkarsın.Yeni ssleri bekliyoruz.
Teşekkür ederim Yılmaz.Yeni ssler geliyor.
Türkcell Süper Lig
Türkcell Süper Lig 9.Hafta Kayserispor 0-2 Galatasaray
Güzel oynadık.Anadolu'nun en güçlü takımlarından birine karşı verdiğimiz mücadele ilerisi için büyük umutlar verdi.Takımımı kutluyorum galibiyet serisine devam ediyoruz.
Türkcell Süper Lig 10.Hafta Galatasaray 2-1 Konyaspor
Maçın Yıldızı:Hasan Şaş
Evimizde rahat kazandık.Bol gol pozisyonuna girdik çoğunu değerlendiremedik.Daha da farklı olabilirdi sonuç olsun sonuçta kazandığımız için mutluyuz.
Türkcell Süper Lig 11.Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş
Derbide güzel bir futbolla sonuca gittik mutluyuz galibiyet serimize devam ediyoruz.
Türkcell Süper Lig 12.Hafta Trabzonspor 4-1 Galatasaray
Maçın Yıldızı:Hüseyin Cimşir
Sezonun en kötü futbolunu oynadık.Takımıma inanamadım.Fazla söze gerek yok ezildik ama toparlanacağız.
Türkcell Süper Lig 13.Hafta Galatasaray 1-0 Fenerbahçe
Galatasaray Derbiden Karlı Çıktı!
Galatasaray zorlu derbide ezeli rakibini yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.Maçtan sonra Zico Nonda'ya övgü dolu sözler sarfederek çok kaliteli bir golcü her takımın böyle bir golcüye ihtiyacı var dedi.Yunus Uçan ise 2.derbi galibiyetini alarak çok mutluyum diye konuştu.
Toparlanacağız demiştim geri dönüşümüz mükemmel oldu takımımı kutluyorum derbide 3 puan aldık ve zirvedeki yerimizi sağlamlaştırdık.
Türkcell Süper Lig 13.Hafta Puan Durumu
Teşekkür ederim Yılmaz.Yeni ssler geliyor.
Türkcell Süper Lig
Türkcell Süper Lig 9.Hafta Kayserispor 0-2 Galatasaray
Güzel oynadık.Anadolu'nun en güçlü takımlarından birine karşı verdiğimiz mücadele ilerisi için büyük umutlar verdi.Takımımı kutluyorum galibiyet serisine devam ediyoruz.
Türkcell Süper Lig 10.Hafta Galatasaray 2-1 Konyaspor
Maçın Yıldızı:Hasan Şaş
Evimizde rahat kazandık.Bol gol pozisyonuna girdik çoğunu değerlendiremedik.Daha da farklı olabilirdi sonuç olsun sonuçta kazandığımız için mutluyuz.
Türkcell Süper Lig 11.Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş
Derbide güzel bir futbolla sonuca gittik mutluyuz galibiyet serimize devam ediyoruz.
Türkcell Süper Lig 12.Hafta Trabzonspor 4-1 Galatasaray
Maçın Yıldızı:Hüseyin Cimşir
Sezonun en kötü futbolunu oynadık.Takımıma inanamadım.Fazla söze gerek yok ezildik ama toparlanacağız.
Türkcell Süper Lig 13.Hafta Galatasaray 1-0 Fenerbahçe
Toparlanacağız demiştim geri dönüşümüz mükemmel oldu takımımı kutluyorum derbide 3 puan aldık ve zirvedeki yerimizi sağlamlaştırdık.
Türkcell Süper Lig 13.Hafta Puan Durumu
Fortis Türkiye Kupası
Fortis Türkiye Kupası A Grubu 1.Maç Sivasspor 0-1 Galatasaray
Maçın Yıldızı:Mevlüt Erdinç
Türkiye Kupasına iyi bir başlangıç yaptık takımımı kutluyorum.
Uefa Kupası
Uefa Kupası G Grubu 1.Maç Galatasaray 1-0 Bolton
Maçın Yıldızı:Jussi Jaaskalainen
Grubumuza süper bir başlangıç yaptık.Gruptan çıkarız demiştik ilk adımı attık Takımımı yürekten kutlarım.
G Grubu Puan Durumu
Son maçlar ve Fenerbahçe galibiyeti süper...
Ligde çok iyisin Yunus.Bu gidişle lig lsein.Uefada en azından bir çeyrek final oynayacağına inanıyorum.
Bence UEFA'yı kazanabilirsin.
Adaş arada ss için bizi bekletiyon ya:D
UEFA'da çok rahat çeyrek final oynarsın. Tek merak ettiğim Lincoln'den ne kadar verim alıyorsun ?
Trabzon ne yapmış öyle. Yine de lider olduğun için pek önemli değil. UEFA'da grubun kolay. Lider olursun.
Devamını bekliyoruz
Ayen devamını bekliyoruz Adaş..
Teşekkürler Taylan.
Teşekkür ederim.
İnşallah Taylan.
Yok Adaş TKEL vardı artık hep devam edeceğim.
Yarın ss koyacağım ;;)
Teşekkür ederim Ömer.
Yarın gelecek Taylan.
Yarın gelecek Adaş.;;)