Serkan abi sen tarihi ayarla,'kesin olarak' buluşmaya gelebilecekler buraya yazsınlar,ona göre ayarlayalım.(=
Printable View
Serkan abi sen tarihi ayarla,'kesin olarak' buluşmaya gelebilecekler buraya yazsınlar,ona göre ayarlayalım.(=
Tamam 2 Ağustos Cumartesi, saat 17'den sonra Konak Alsancak arası bir yerde buluşuyoruz. Gelecekler yazsın.
Fotoğraf çekmeyi unutmayın he :)
Çekeriz çekeriz, koyarız buraya. Kimse gelmezse ben kendi kendimi çekip koyarım.:D
Olur elbette yolum üzerinde bulunan yerleri çekip ekleyebilirim.:D
Yalnız Serkan dikkat et fotoğraflara yanlışlıkla güzel hatunlarda girsin. :icon_wink:
Güzel hatunlar mutlaka girer ama o fotolar burada paylaşılınır mı, bilmiyorum?:D
Burada olmaz başka yollarla paylaşılır Serkan dert ettiğin şeye bak. :D
Bun bir düşüneyim, kafam yatarsa olur.:D
Eee hadi yok mu hiç İzmirli yahu? Ahh Burak gel de biz ikimiz buluşalım yine, sadece.:n:
Ben kesin geliyorum,Konak saat kulesinin orada buluşalım :D
Bi buluşamadınız yahu :D
İstanßul'a gel ßaran burda ßuluşak... ßoğaz Turu yaparız ;;)
Saat Kulesi'nin önünde saat 17'de diyelim o zaman. 4-5 kişi sayıyorduk, onlar da bir ses etsin gelebilirim ya da gelemem diye...
Olm ne oteli İzmir'de Türksportal'dan o kadar adam varken. Git Serkanlarda kal işte. Hem de seni gördüler mi Serkanın yanında cendere cendere hesabı Serkanın karizması artar biraz. :)
Çömlekci gibi yer yok yahu. Tarihi bir mekan.
Ileriki günlere saklayın kendinizi. Istanbul Tayfası tatilde şu zamanlar; lakin pek yakında yapacağız. Merak etmeyin ...
Serhat sen geliyor musun İzmir'e onu söyle bana.:D
32 YTL sana yeter yahu tek geliş için.:D Burada ne yaparsın, nasıl dönersin bilemem.:n:
Cumartesiye yetişemesen de kaynak yaratabilirsen biz de senin için yeni buluşma yaratırız.:D
Tammdır geliyorum bende:D
+
Birbirimizi nası tanıcaz??
Bence elimizde orjinal FM 2008 CD leri olsun bu şekilde tanırız hemde araya korsanlar girmez hehe:D:D:D
Olduk 3 kişi yok mu arttıran?:D
Saat Kulesi'nin önünde, kulanin güneşi hangi tarafı gölge yapıyorsa o gölgenin üzerinde buluşacağız.:n:
Serkan koskoca İzmir'de 3 kişi mi buluşcanız :zuhaha Biz bile Samsun'da 3 kişiyiz hatta 4 belkim :p
Bende İzmir - Buca' dayım buluşma kesinleşirse gelebilirim. Birbirimizi tanıyabilmek içinde yakamıza kırmızı karafil takarız :D
Bir de Başkente uğrayın ya :D size meclisi gezdiririm
Buluşma kesin yarın 5'de. Kulenin gölge vuran tarafında bekleyin beni, muhtemelen geç kalabilirim.:D Gerçi öğlenden ben pasaporta gideceğim başka arkadaşla, eve dönmeden gelirsem geç kalmam.:D
3-5 buna bakmayacaksın Turgut.:D Biz yazdık, gelen olursa buluşuruz, 4 var şimdilik, kimse gelmese de ben 5'de oradayım.
Bende aydından gelmek isterim ama dediğiniz yeri bilmiyorum 1 , son 1 aydır acayipp harcama yaptım krediler bitti 2 :D