İhraç edilmesin.Çıkalım yenelim Partizan'ı.
Printable View
İhraç edilmesin.Çıkalım yenelim Partizan'ı.
Bu ne yahu bütün rakipler ihraç ediliyor.:icon_biggrin:
Evet ya.Bugün de Steaua'nın ihracını okudum Fanatik'te.
Transfer yalanları bitti sırada ihraclar var:D onada el attıllar...
Rangers 2-1 yeniliyo şu an da sanırsam Rangers sıralamada üstümüzde yer alan bi takımdı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hatta bitti.Uefa finalisti Rangers zayıf rakibine elendi.
Rangers Elendi..!
İşte bu süper oldu 3.torba umudum az ama neden olmasın ... Bu sene 5 puanımızı silinecek Yeni sezonda İyi işler çıkarırsak seneye bu hesapları yapmayacağız inş. :)
Rangers elendi. Madrid, Schalke'yi eleyebilir. Galatasaray'da eledi mi ver elini üçüncü torba. Kaldı 2! :D Bu arada biz elenmeyelimde. :D
OO haberler iyi
Güzel haber bu Schalke ve Steaua'da elenmesi muhtemel 3.torbaya girme ihtimalimiz arttı.
Goteborg deplasmanda Basel karşısında 2-1 önde. Dakika 61 Basel'in 2 gol bulamaması halinde 3. torbadan katılmamız için 1 takımın daha elenmesi yetecek.
Umarım o maç berabere biter. :) İddaa'da öyle oynadım. Bakü maçı ise ilk yarı 0-0 btti. Bakü'nün kazanacağına inanıyorum. İddaa'da da oynadım. 10 oranı vardı. :)
Basel:4 Göteborg:2 Maç bitti..
Bu arada;
Partizan 1-0 öne geçti..
Basel 4-2 yendi. Son dakikalarda biri penaltı olmak üzere Ergic'in atığı iki golle devirdi. 2-1'den maçı çevirdiler.
Partizan 2-0 Önde..
Fenerbahçe - Partizan 3. ön eleme maçı olacak..
Arkadaşlar ya sizce bizim bu basını nasıl artık milletin gözünde şaklanalıktan başka bir işe yaramadıklarını gösterebilirz. Adamlar uyduruk haber konusunda çağ atlıyor.