Allah rahmet eylesin.Çok üzüldüm ve şoktayım şu an.
Printable View
Allah rahmet eylesin.Çok üzüldüm ve şoktayım şu an.
Allah rahmet eylesin :(
haber doğrulandı...
herkes şokta bütün ülke şokta çok önemli bir spor adamını kaybettik...
Allah Rahmet Eylesin.Çok şaşırdım.
tır çarpmışa döndüm yaaa adam şundan 2 hafta önce euro 2008 de taş gibiydi yaa vallahi çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ne diyelim...
şimdi mynetteki haberde okudum
TFF Başkanı Hasan Doğan hayatını kaybetti
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hasan Doğan, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
TFF Başkanı Hasan Doğan, Antalya'da kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Doğan, kalp krizi sonrasında hastaneye kaldırılmasına karşın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
-DOĞAN, 14 ŞUBAT'TA TFF BAŞKANI OLMUŞTU-
Doğan, ilk, orta ve lise tahsilini İstanbul'da yaptı. 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1981-1988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörlüğü yaptı. 1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey'in genel müdürü oldu. Ramsey Giy.San.Tic.A.Ş., Gürmen Giy.San.Tic.A.Ş., Kip-Teks Konf.İmalat Paz.San.Tic.A.Ş. ve Star Medya Yayıncılık yönetim kurulu üyesiydi. Ayrıca, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği sanayi konseyi ve Boks Federasyonu yönetim kurulu ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Beşiktaş Kulübü kongre üyesiydi.
Levent Bıçakçı'nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde federasyonda başkan vekilliği yapan Doğan, 14 Şubat 2008 tarihinde yapılan Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda, Haluk Ulusoy yerine başkan seçilmişti. Doğan, evli ve 2 çocuk babasıydı.
Allah gani gani rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...
Söylenecek bir şey yok.Sözün bittiği yerdeyiz...:(
Ölümün nerde ve ne zaman geleceği belli olmuyor işte. Hepimizin başı sağolsun.
Gerçekten bende şoka girdim..
Fani dünya, kime ne olacağı belli olmuyor.. Türk futbolu adına güzel işler yapmıştı ve dahada çok iş yapacaktı.. Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin Çok yazık oldu
keşke kupayı alsaydıkta sevinseydi :(
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin şok oldum sivasın maçını izlerken izlemez oluyum
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
Haberi duyunca Euro 2008'deki görüntüler geldi aklıma, Allah rahmet eylesin başka ne denebilirki.
Türk futbolu tam istikrarı sağladı düzlüğe çıkacağız dediğimiz anda gelen habere bak. :( Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun Hasan Doğan. Bütün olanlara rağmen güleç yüzlü olan bir insandı. Onun gibi insanlar çok lazım bize çoook. :uzgun:
İşden gelince tv'yi açtım haberi görünce resmen ağzım açık kaldı...Hala şoktayım..Adam Gibi Adam HASAN DOĞAN.. Allah Gani Gani Rahmet eylesin
Gördügümde çok şaşırdım.Allah rahmet eylesin...
Euro 2008 zamanı aklıma geldi benimde, üzüldük hepimiz..
başı sağolsun, sevenlerine Allah sabır versin..
Futbol dünyası şoke oldu
Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan'ın geçirdiği ani kalp krizi sonucunda hayatını kaybetmesi futbol dünyasını şok etti. Bu acı haber üzerine kulüp başkanları da Bodrum'a akın etti.
Galatasaray Başkanı Adnan Polat hemen Hasan Doğan'ın kaldırıldığı hastaneye koşarken, yaptığı açıklamada "Haberi alınca şok oldum. Çok sevdiğim bir dostumu kaybettim. Çok üzgünüm" dedi.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de Avusturya kampında takımının hazırlık maçını izlerken aldığı kötü haber üzerine karşılaşmayı yarıda bırakarak Türkiye'ye dönmek için harekete geçti.
Bordrum'daki evinde tatil yapan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve eşi Fulya Terim'de haberi alır almaz hastaneye koştu.
Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da Bodrum'a hareket ettiği öğrenildi.
05.07.2008
Kaynak : DHA
Allah rahmet eylesin...
allah mekanınını cennet etsin...
Başlığı okuduğumda başka birisidir dedim ama gerçek Hasan Doğanmış.
Şoka girmek bu olsa gerek yüzümdeki şaşkınlık ifadesi gitmiyor birtürlü daha geçen gün çok sağlıklı bir şekilde Tv lere konuşuyordu pat bugün gitti.
Yeri gelmişken Allah korusun yarın öbürgün abimiz kardeşimiz annemiz veya babamızda aniden vefat edelim onların değerini bilelim ...
gerçekten çok üzüldüm.. halen şoktayım.. konuşacak durumda da değilim..
Abi insan nasıl şokta olmasın ya yattım kalktım ölüm haberi:S Tüm Türkiyenin başı sağolsun..
Ölüm tek gerçek ya kim derdi vefat eder diye hiç ßeklemiyorduk üzüntümüz büyük hepimizin ßaşı sağolsun...
Allah rahmet eylesin..Yakınlarına ve bizlere de sabır versin.
Çok üzücü bir haber tüm futbol camiasının başı sağolsn.Kısa başkanlık döneminde iyi işler yaptı eğer yaşasaydı yapacaktıda.Kader böyleymiş.
Allah rahmet eylesin.Soktayım herkes gibi cok üzücü bir haber mekanı cennet olsun.