Türk takımlarının kuralardaki balı devam ediyor.Rakip Steau Bükreş...Hayırlı olsun.
Printable View
Türk takımlarının kuralardaki balı devam ediyor.Rakip Steau Bükreş...Hayırlı olsun.
Galatasaray-Steaua. Lokum gibi kur'a.:D
Rakip Steaua Bükreş oldu.Hayırlı olsun çekilebilecek en uygun kurayı çekti hem GS hem FB.
İzlerken öldük öldük dirildik:d
Galatasaray öpsün başına koysun bence Steaua'yı.O kadar zor rakip içinden en makul olanı çıktı.Tebrikler.Galatasaray eler artık.
Vallaha çok şanslıyız:) en iyi kura buydu yani:D
artık ŞL deyiz diyebilirim her 2 takımımızla da
Yusuf ne öldük dirildik'i ben sana söylemedim mi ilk baştan beri G.Saray'ya ya Steau yada Panath. gelecek diye :)
O degil de Juve, Barca, Lpool, Ars falan duruyordu , o ara tmm bittik dedim :) İçimden hatim indirdim :D
Allah gönlümüze göre verdi. Steau hep istedigim rakipti ŞL ye yakın tarafz, inşAllah cıkarız.
Şansımız yaver gitti Steaua çıktı. İzlerken ecel terleri döktüm yani:D:D
Steau küçümsemeyim Romanya Şampiyonu diye ßiliyorum... Yinede galibiyete yakın taraf GS hayırlısı olsun...
"Galatasaray The UEFA Cup Winner 2000" dedi kurayı ceken . O an acayip gururlandım :)
Barca'nın falan gelip elenmemizi isteyenler üzülmüştür (:
Steau da kolay rakip degil fakat gelebilecek iyi takımlardan biri geldi. ŞL için 1 adım öndeyiz diye düşünüyorum...
Gelebilecek En Makul 2-3 Takımdan Birisi Geldi, Çıkabiliriz.
http://www.uefa.com/multimediafiles/...diumsquare.jpg
UEFA eşleşmeleri haberindeki resimde de sol üstte G.Saray'ın adı görünüyor :)
Bundan iyisi Şam'da kayısı.:D
Hayırlı olsun cümlemize.
Trömsö maçı kaza değil tamemen baldı. "Ümit vuruyor hakan vuruyor top kalecinin endoplazmik retikulumundan geri dönüyor."
Galatasaray'ın dişine göre bir rakip gelmiş
Çok iyi bir kura olmuş...
Gelebilecek en uygun bir kaç rakipten birisi çıktı.Ne zor sayılır ne de kolay.Hayırlısı olur inşallah...
İlk tahminimdi Steau.. 2. tercih Olimpiyakostu keşke onlar gelseydi.
İnşallah eleriz. Bizim eski futbolcu Bratu Steau forması giyiyor bu arada.
başımıza ne geldiyse kolay kuralardan geldi...
ciddiye almazsak yanarız yine...
keşke fiorentina gelseydi...
Bratu Steau'da degil. Petre Steau da...
Kadroları : http://www.steauafc.com/ro/prima_echipa/
@ atillla
Bu kadar hafife almamak lazım. Tamam 1 adım öndeyiz de rahat olmayacak bundan emin ol ;;)
Şampiyonlar Ligi'ndeyiz!!!!!!!!!:) Şans yüzümüze güldü.:)