Kazım kötü kaçırdı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ofsaytı verdi neyse ki hakem...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Paunovic çıktı Bogunovic girdi...
Kazım kötü kaçırdı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ofsaytı verdi neyse ki hakem...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Paunovic çıktı Bogunovic girdi...
2- 0
Gooooool 2-0. Rahatladık sonunda! Alex!!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Güiza'nın 2. asisti...
luganonun kendi kalesina attığı golü hakem vermedi.
Gol değil. Bir an Lugano kendi kalesine attı zannettik ama ofsayt...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Semih çıktı Önder giriyor.
Bu arada Partizan kalemizi yoklamaya başladı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-1. Frikikten yedik...
2-1 oldu Partizan bu maçı çeviremez
Bir gol daha yersek maç uzar. :(
Maç bitti
Yarın ki kura çekiminde Fenerbahçe SK var. Tebrikler..
stad da Disco Disco partizani çalınarak partizana gönderme yapılıyor :)
Olympiakos 1 Anorthosis 0 dakika 53
Atletico Madrid 2 Schalke 0 dakika 53 maçlar böyle bittiği takdirde 3. torbadan katılıyoruz.
(55) Disco Disco Partizani (55)
B 34, Kiev, Palermo, Frankfurt, AZ, Anderlencht, Inter, PSV, CSKA, Sevilla, Chelsea, MTK ve şimdi de Partizan.
Sırada ki gelsin artık.
Gümbür gümbür geldik. Ait olduğumuz yerdeyiz. Yarın 3. torbada görüşmek kısmetiyle.
Ve maç bitti.Tebrikler Fenerbahçe.6.kez Şampiyonlar Ligine giriyoruz.Maça gelirsek zor bir maç oldu,Kazım ve Güiza bazı pozisyonları cömertçe harcadılar.Ortasahada Maldonado kritik yerlerde olumlu işler yaptı,Alex maçın yıldızıydı zaten.Defansta Yasini beğendim,Gürhanda oyuna girdikten sonra istekliydi.
Artık yarınki kurayı beklemeye başladık,bu sene geçen seneki başarıların üstüne katacağız artık.Fakat ortasahaya takviye şart diye düşünüyorum.
3. Torbada sayılırız. Basel bir gol yese birde..
O kadarda değil 6. kez :)
Hayırlı uğurlu olsun.Umarım geçen seneki başarımızı tekrarlarız..
Tamam 6'mış özür dilerim :D
Çok pozisyon kaçırdık Bu kadar cömert olmamalıyız Şİmdi yarını bekliyoruz Bakalım nasıl bir kura çekeriz ...
1996-97,2001-02,2004-05
2005-06,2007-08 ve 2008-09 ..
92-93ten sonra Şampiyonlar Ligi adı altında oynanan bu turnuvaya bu sene 6.kez katılıyoruz diye biliyorum.Daha önce adı Şampiyon Kulüpler Kupasıyken katıldıysak dediğin doğru olabilir :):)
Maçlar bizim lehimize biterde,3.torbadan katılrız umarım kuraya.
Çok gol kaçırdık, ayrıca iyi oynadık ama orta saha hala sorunlu...
Güiza rolleri değişti son maçlarda..
Abicim akıllı ol, sen asistçi değil golcüsün:)
atletico ve anorthosis maçları böyle biterse 3. torbadayız...
Maldonado nasıldı. İlk yarıda ki son 15 dk ve ikinci yarıda ki son 15 dk'yı izledim. Beğendiniz mi? Taraftar çıkarken alkışladı. :)
Şu an transferi yapmaya gittiler kesin :D
bilmem ama son 2 maçtır ben maldonado'yu resmen fm'dek ideğerlerinde görüyorum. Çok iyi..
Güiza çok hırslıydı ama 14 M Euro etmez be kardeşim.Mallorca'nın bize kazığıydı Güiza.Tamam çok hırslıydı.Hatta bi ara ağlıyacak sandım ama herşey hırs değil.Ondan Kezman da dolu var.:D
Maldonado ilk yarı iyidi hatta iyi bir şut attı da kaleci köşeden çıkardı :) Ayrıca Aragones Deniz ve Önderi liberoda denedi transfer olmasa bile alteratifler yaratrıyor bakalım ne yapar yönetim... Güiza keşke gol atsaydı bu maçta Kezman gibi çok stres yapıyor taraftar desteğini versede böyle giderse iyice hırçınlaşır en kısa zamanda gol atması dileğiyle