Fiorentina ve At.Madrid gelirse o zaman büyük çekişme olur.
Printable View
2 takımda zorlu geçebilirizde geçemeyebilirzde takım oyunu oynuyorlar yıldızlarıyla sonuclara ulasıyorlar en kotu uefaya gideriz diyorum.
tahminim Bate gelir G Grubuna...
Off bütün hayallerim suya düştü. Artık tek ümidim Juve 3. olup UEFA ya düşücek ve GS ile aynı grupta olucak :(
Bence fenerbahçeye güzel grup çıktı. Çoğu spor adamı arsenal çıksın diyordu. Porto bence eski gücünde değil. bakalım 3. takım kim olucak
Porto deplasmanından çıkmamız zor olur. Yine herşey Kadıköy'de alacağımız puanlara bağlı olcak
Porto, Quaresma'yı sattı mı ? Sattıysa işimiz kolaylaşır.
Danimarka ekibi gitti.Cfr da gitti.Fiorentina'da gitti.F grubu çok zor oldu.
4. takımda D. Kiev...
Güzel grup güzel :)
G Grubu
Arsenal
Porto
Fenerbahçe
D.Kiev
Kiev de geldi zevkli bir grup olucak :)
Fenerbahce - Arsenal - Porto - Dinamo Kiev.
hayırlı olsun.
İyi bir grup. İlk ikiye girer Fenerbahçe.
D.Kiev diğerlerine göre biraz daha güçlü gibi.Cluj felan çıksa çok iyi olurdu.
Fenerbahçe , Fenerbahçe gibi oynarsa 2. bitirir bu grubu
Kim çıkar demek çok zor. Takımlara bakıyoruz herkes birbirini yenebilir. Arsenal doğal olarak favori ama; sonucu olma ihtimalleri bile var. Fenerbahçe Kadıköy'de ki serisini devam ettirirse grupta ilk üçe girer. Deplasman puanlarıda grup sıramızı belirler.
D Grubuna bak yahu. (: offf ki ne offf.
3 takımda Arsenal'den puan çıkarabilecek %30 beceri ve %70 şansa sahip takımlar :D Deplasmanlarda çok zorlanır bir iki puan çıkarırız diye düşünüyorum. Kadıköy'deki maçlarda da Arsenal maçını kestiremiyorum 6 puan çıkarırız düşüncesindeyim. Tabi ilerki haftalar takımda neler değişir bilemiyorum. Denk bir grup 8 puanla çıkılabilir. Hayırlı olsun yeni bir heyecan coşku bizleri bekliyor :)
O devler içinde çıkabilecek en iyi takımlardan biriydi Arsenal Porto'nun da o eski gücü yok pek fazla Dinamo Kiev'de bizi zorlayamaz.Hayırlı olsun.
aynı koşullar altında, Gsyi bükreş yerine düşünemiyorum :D,
Hayırlısı olsun, bence çok zor bir grup değil, Fenerin kendi evindeki maçları kesinlikle alması lazım, deplasmanlar çok zor olacak ama çok zor
Arsenal'den puan alamazsak gruptan çıkamayız.Yada 3. oluruz
Porto, bu sezon ihraç edilmişti sonradan dahil oldu. Hadi hayırlısı. Sonuncuda olabilir, birincide. Josico yerine daha iyi bir isim alınaydı takıma güven artabilirdi.
Fenerbahçe yine iyi bir kur'a çekti.Dişine göre bir grup diyebilirim.Göstereceği performansa göre kaçıncı olacağı belirlenecektir.2.turada gidebilir,sonuncuda olabilir..
Arsenal umarım tüm takımları yener. 1 takımın kopması bizim işimize gelir. Ama grup dengeli geçerse gruptan çıkmamız daha zor olabilir.
Maçlar sahada oynanıyor, burada ne desek boş ama yine de iyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum.
G GRUBU
Arsenal
Porto
Fenerbahçe
Dinamo Kiev
A GRUBU
Chelsea
Roma
Bordeaux
Cluj
B GRUBU
Inter
Werder Bremen
Panathinaikos
Anothosis
C GRUBU
Barcelona
S. Lisbon
Basel
S.Donetsk
D GRUBU
Liverpool
PSV
Marsilya
Liverpool
E GRUBU
Manchester United
Villarreal
Celtic
Aalborg
F GRUBU
Lyon
Bayern Münih
Steaua Bükreş
Fiorentina
H GRUBU
Real Madrid
Juventus(Maalesef juve bu gruptan 2. olarak çıkar :( :) )
Zenit
BATE
Quaresma gitti mi Porto'dan yahu ? Gitmemişse Kadıköy'e gideceğim bu adamı izlemeye. (: