Vergi kaçırmayan Kulüp göstersene Türkiye'den?Quote:
Originally Posted by batu19-07
Printable View
Vergi kaçırmayan Kulüp göstersene Türkiye'den?Quote:
Originally Posted by batu19-07
Fenerbahce ve Trabzonspor. Zaten açıklanmıştı Maliye Bakanlığı Tarafından. Vergileri ve Sözleşmeleri en Doğru gösteren sadece bu 2 klübümüz. Mesela G.saray; Hakan Şükürün sözleşmesini gerçeğinin %5-10 u kadar para aldığını sölemiş Maliyeye
söylediğine inanmıyorsundur herhalde :)Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
maliye kayıtlarını araştır bulursun.alex yıllık sadece 50.000 YTL alıyormuş.yazık değilmi adama.trabzonda ise gökdeniz sadece 30.000 ytl yıllığa oynuyor.gerçekler bumu sence?vergi kaçırmamak bumu?
abicim neden gerçekleri yazıp fenerbahçelileri rencide ediyorsun .. hakikaten ayıpladım ..Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
gören de ülkede vergisini tam veren var sanacak ..aslında var.. daha 2 sene evvel senelik kombinesi 20 milyon olan gençlerbirliği çıkmıştı en çok seyirci gelirine sahip takım olarak..
kongre öncesi başkan adaylarından yiğit şardan inanılmaz prestij kaybetti .
adnan polat ın ise canaydını desteklemesinin asıl sebebi riva .. çünkü mevcut hükümetten dolayı büyük ihale alamadı, neredeyse batacak durumda ..
şu şartlarda tüm adayların sloganı :"Her şey Galatasaray için" değil
"her şey riva için"
bende yiğit şardanı destekliyodum fakat kulübün büyükleri fb maçından evvel röportaj yaparken özhan canaydını desteklioruz dediler. bence gene canaydın olacakmış gibi bi his war içimde. destekleyenler arasında haznedaroğlu, selahattin beyazıt, adnan polat vs. war zaten.
GS kongre üyeleri gereğini yapacak..doğru bildikleri yoldan asla şaşmayacak..gelenek, örf, adet ve eskiye(lise'ye) bağlılıklarını göz önüne alacak.. vee işte sonuç: Özhan Canaydın! kendisinin kulübü yönetim tarzından nefret etmeme rağmen şu an için GS değerlerini, niteliklerini ve diğer sıfatlarını olduğu konumda tutabilecek tek aday. umarım seçilir mi seçilmez mi bile diyemiyor merakla bekliyorum...
Maksadımız kimseyi rencide etmek değildir.son mesajları değilde içinde bulunduğun sayfayı tamamen okursan yazdığımı görürsün.çok ayıpladım...Quote:
Originally Posted by Frank_Castle
Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
ne yazıkki 2 yıl daha başkan özhan canaydın.tek tesellimiz bu sefer daha güçlü bir yönetim kurulu ile gelmesi.bu dönemde de hata yapmayı sürdürürse kendisiyle birlikte galatasarayı da uçuruma sürükleyecek.
ben fenerbahçeli değilim zaten ..ironi yaptım orada ..
akçaabat sebatada sempatim var sadece, yoksa galatasaraylıyım ..
bu bir başkanlık yarışı değildir, rivayı kim kapacak yarışıdır ; devlet ihalelerini alamayan adnan polat riva da herşeyini ortaya koyacaktır..
iş sadece rivayla kalsa iyi.. adanın büyük kullanım hakkı da war. adnan polatında polar renaseance'ını hatırlarsak adaya güzel bi bar & cafe yapabilir. annicaanız bunlar hafif derin mezvu ;) :) ehuehe
arkadaşlar özhan canaydın yine kazanacak gibi gözüküyor...
bi siz var tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakın diye...canaydın gelirse artık en iyi işini çıkarmasını bekleyeceğiz...
valla aynen öyle...kaçınılmazsa durumu...
hakkaten yani vergi kayıtlarına bi bakmanı öneririm arkadaşmQuote:
gs durumuna gelince, büyük ihtimal yine özhan canaydın alacak son dakkada çok sağlam bi liste yapmış, bence seçimi kazansa bile 1 sene içinde elle tutulur bişi yapamazsa ortada bağlılık , saygı, sevgi kalmadan aşağıya alırlar canaydını
böyle şeyler nereden çıkıyorki...o söylemiş bu söylemiş olamaz bence böyle bişey...maliyede çalışan fbli biri çıkıp sadece fb vergilerini tam gösteriyor der...yine maliyede Galatasaray'lı biri çıkıp sadece Galatasaray vergileri tam gösteriyor der...aynı şekilde diğer klüplerde tabii...böyle bişeyde kanıtlanamaz zaten Türkiye'de...Quote:
hepsi yapacağını yapıyordur zaten...minareyi çalan kılıfını hazırlar misali...
oylama bu günmü yarınmı
Oylamada 2.sandık açıldı Özhan Canaydın 1. gidiyor. Ama daha bişi belli değil 11 sandık daha var..
son durum nedir arkadaşlar
Bu genel kurulu anlamak mümkün değil.Nasıl oluyor da 4 yıldır kulübe ve bizlere işkence çektiren birine hala oy veriyorlar anlamıyorum.2 sene önce de 4 sene önce de hep aynı vaatlerle kandırıldık. Diyor ki şu an önde olan başkan adayımız (ismini bile ağzıma almak istemiyorum): "Yarım kalan projelerimizi tamamlayacağım"... Yahu efendi sen hangi projeyi başlattın ki yarım projen olsun..Oyuncularına paralarını veremedin.Taraftarını küstürdün vs.vs. Ama eğer seçilecek olursan da 2 yıl boyunca Galatasaray'ın hiçbir maçına gitmeyeceğim kombinemi de yırtacağım.Eminim ki milyonlarca Galatasaraylı da benim gibi düşünüyordur...Ama hala genel kurul nasıl bu kişiye oy veriyor anlayamıyorum
mavİ Renk YİĞİt Şardan SeÇİlsİn
Son Durum 5.sandık açılıyor 164 fark oyla Özhan Canaydın 1. gidiyor. 2.Yiğit Şardan 3.Alp Yalman 68 oy ve Turgay Kıran 15 oyla 4. sırada..Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
5.sandıkta muhtemelen Yiğit Şardan'ın fark atması bekleniyor. sonra ki 8.sandıkta ise durumlar değişebilirmiş. Yani kısacası 8.sandıkta Galatasarayımızın Yeni Başkanı belli olacak..
Onu kimse anlayamıyor. Yani hani Fenerbahçeye bakıyoruz Aziz Yıldırım en azından başarılı bişiler yapıyor uğraşıyor oy kazanıyor. Ama Özhan Canaydın'a bakıyoruz bişi yapmıyor ama hala oy topluyor bu nasıl iş kimse anlamıyor!Quote:
Originally Posted by demirhan1984
Quote:
Originally Posted by SANDIK SONUÇLARI
5.Sandık Özhan Canaydın 220 farkla 1. şuan için :(
Özhan Canaydın: 719
Yiğit Şardan: 499
Alp Yalman: 98
Turgay Kıran: 23
Flood için özür dilerim her sandık için oyları belirteceğim, malesef büyük ihtimalle Özhan Canaydın 3.defa Galatasaray Başkanı seçilecek :(
Canaydın koptu geliyor :(
şaka bir yana ben bile istemiyorum canaydını
4 yıldır verdiği hiçbir sözü yerine getiremeyen, kulübü hem sportif hem mali alanda geriye götüren bir başkanı nasıl üst üste 3. kez başkan seçerler aklım hayalim almıyor....
Tek umudum Adnan Polat ve Semih Haznedaroğlunun listede olması... Zaten onlar o listede olmasalardı Özhan Canaydın seçilemezdi...
Bence iş bitmiştir, başkan Canaydın tekrar...
bunun için flood a izin veriyorum sorun değil ;)Quote:
Originally Posted by ermoon34
Adnan Polat ve Semih Haznedaroğlu listede olsa bile Özhan Canaydın'ı değiştireceklerini zannetmem. Hani insanın içinde ufacık bir ümit olur ya o kalmadı bende 4 senedir. Galatasarayın bir sloganı vardır Samiyende herkes bağrır;
3 senelik bu çile bitsin artık bu sene.. Malesef bu senede böyle devam edeceğiz :(
özhan başkan Ergün Gürsoyu bile bezdirdi Adnan Polat ondan bile önce pes edebilir
Bakalım aslında herşey bitmiş değil btince kesin yorum yaparım ama Ö. Canaydın seçilirse Işın Çelebi, Adnan Polat ve S. Haznedaroğşu gibi isimler kulübü oldukça iyi yöneteceklerdir. Bu isimler kolay kolay pes etmezler ;)
Ben de istemiyorum Canayını ama listesi oldukça kuvvetli ve Galatasaray'ın yararına isimlerle dolu, Yiğit Şardan' ı pek bilmem, ancak Canaydının listesine kafa tutabilecek bir oluşumu yok...
Taraftar 4 senedir doğru düzgün maçlardan olsun yönetimden olsun zevk alamadı. 4 senenin son senelerine doğru Galatasaray taraftarı Özhan Canaydın'dan iyice bezmeye başladı. Bunu son senelerde çok açıklıkla görüyoruz. Peki Özhan Canaydın bunca başarısızlıktan sonra seçilirse ne değişir?
Volkan abi, dediğin gibi Özhan Canaydın'ın listesi kuvvetli isimlerle dolu. Ama 4 senedir işleyen bu zihniyet değişmedikçe yani Özhan Canaydın değişmedikçe listesi değişse bile kendisinin değişmeyeceği inancındayım. Eğer Özhan Canaydın bugün seçilip yarından itibaren borçları ufak ufak kaparsa, her maça gelirse o zaman hem bu taraftar kendisini affeder hemde ilerleyen senelerdede bu kulüpte görmek ister. Bizim istediğimiz borçların büyümemesi, derbilerde veya diğer maçlarda kulüp Başkanımızı stadımızda yerinde görmektir.
Yiğit Şardan'a gelince ben bu ismi destekliyorum. Listesine bakınca belki bir iki isim dikkatimizi çekiyor. (Mehmet Cansun ve Abdülrahim Albayrak) ama genç oluşuyla özelliklede biz taraftarların gönlünü kazandı. Bunun nedeni ise Canaydının 4 senelik bu çilesi olsa gerek.
Eğer dediğin gibi iyi yöneteceklerse neden olmasın? Herkesin son bir şansı olmalı bu hayatta..
Canaydın yine başkan olacak gibi gözüküyor.
Arkadaşlar geçtiğimiz yönetim kaybettirdi bize ama işallah bu yönetim kazandıracak.Semih Haznedaroğlu,Adnan Polat gibi isimler çok iyi yapacaklardır işlerini.Başkan ise pasif.En azından insan maça gider.
Şunu söyleyeyim şu an oylar Canaydın'a değil Canaydın'ın listesine gidiyor.
Sandık Sonuçları
1. Sandık
(Kullanılan Oy: 201, Geçerli Oy: 201)
Özhan Canaydın 113
Yiğit Şardan 68
Alp Yalman 18
Turgay Kıran 2
--------------------------------------
2. Sandık
(Kullanılan Oy: 277, Geçerli Oy: 274)
Özhan Canaydın 134
Yiğit Şardan 112