bu youla yedi bitirdi GS savunmasını
Printable View
bu youla yedi bitirdi GS savunmasını
Ne bekliyorsunuz ki yani o kadar itiraza kart gelir tabi ki.Bİ ara Fırat Aydınusu göremedim...
Rekora gidiyoruz, Arda da sarı kart gördü...
Arda'yı atacak sandım ama atmadı, daha Arda yanındayken sesleniyordu ama hiç bakmadı Arda.
İki taraf da gol atabilir, son dakikalar çok heyecanlı geçiyor.
Maç berabere gidiyor, Skibbe Kewell'ı alıyor oyundan, Mehmet Güven'i koyuyor. İşte maç böyle verilir.
Youla 3-2 Galatasaray...
Es-Es attı golü
Youla Attı..3-2..
Youla bu adamı seviyorum ya:)
8 Dakika Uzatma ..
Ofsayt var mı ben net göremedim? Eskişehir iyi hazırlanmış gerçekten maça, haksız gol yedikten sonra da yılmadılar. Daha çok zaman var gerçi kesin konuşmamak gerekir, Galatasaray da atabilir her an.
3.İnönü Müdaafası baslıyor...:)
90+3 te Yaser aklına geldi Skibbe'nin, diyecek hiçbir şey yok.
Bu takım Lincoln'süz olmuyor demekki.
Bu hafta Fenerbahçe'ye yaradı resmen...
Youla'nın 3.golü ofsayt.
Son gol net ofsayt.2 tane ofsayttan gol verdi hakem,sagolsun icine etti oyunun ...
Bu sene hakemler daha bir kötü ya...
Aynen devam et Fırat.
İşte Türkiye Dünya Kupaları'na bunun için hakem gönderemiyor.
Zimbabwe'den çıkar hakem, Benin'den çıkar hakem, adını duymadığımız ülkelerden bile çıkar, ama bizden çıkmaz...
Ooooh şimdi bir de Emre'yi atar, Youla'yı atmaz...
Müstahaktır bize, atsınlar daha :mad:
90 + 8 lovrek
man of the match: Youla
Bu hakemler ile Türk futbolu bir yere varamaz, dış ülkelerde maçlarımız yayınlansa izleyenler komedi filmi izliyorlarmış gibi gülerler.
Yazık.
4 Oldu 4...LoVRek..
Bu Skibbe kenarda ne diye oturuyor ki, bir işe yaramıyor zaten, kursun kadroyu, sonra çıksın tribünden izlesin oldu olacak :mad:
4 mü off haftaya napcaz biz:)
Es-Es sov...
Skibbe oyuncu değişikliklerinde hata yaptı. Maça çok kötü başlamıştı zaten Galatasaray. Sanırım rakibe önem vermeme durumu oldu. Hakemin hatalı kararları oldu ama Eskişehir oynadığı oyunla galibiyeti haketti.
Bu arada Ayhan atıldı, diğer oyuncular da itiraz ediyorlar, başka atılan oyuncular da olabilir.
Şaka gibi bir maç, bir takım nasıl katledilir çok güzel gösterdi Fırat Aydınus. 2. ve 3. golü ofsayt Eskişehir'in. Üstelik 2. golde yan hakem de bayrağını kaldırdı net bir şekilde, top Ümit'den sekip kornere giderken 19 numaralı Eskişehirli oyuncuya çarpıp girdi ki ofsayttaki oyunculardan birisiydi bu oyuncu. Diyecek hiçbir şey yok.
Eskişehirspor'u tebrik ediyorum.
Önce Beşiktaş ardından Trabzonspor ve şimdi de Galatasaray. Çok mutluyum Fenerbahçe'ye yaradı. :)
Hakem rezaletti. Es Es'in ikinci golünü gömedim ama; üçüncü golünde %100 ofsayttı. Bu hafta hakemlerin hepsi büyük takımları yıkmak için sahadaydı. Beşiktaş'ı ve Galatasaray'ı yıktılar. Fenerbahçe ise şanslarına iyi oynayınca yıkamadılar. Bu hakemler çok can yakacak gibi.
Neden her Galatasaray puan kaybedince burda hep hakem muhabbeti olur da her yazılan reddedilemez bir gerçek gibi kalır?Fazla abartıyorsunuz kanımca.
Galatasaray'ın elle attığı gol var, Eskişehir'in 2. golünde bence ofsayt yok çünkü top Ümit'ten gidiyor.
3. gol ofsayt olabilir, hakem kötüydü ama Galatasaray'ın kaybetmesini de direk hakeme bağlamamk gerekir. Skibbe'de yanlış tercihler yaptı.
Eskişehir'in bu şekilde kazanması iyi oldu, umarım zafer sarhoşluğu yaşarlar bizim maça kadar.