Barosu sağ açık falan oynatırsa Skibbe, gerçekten şüphe edeceğim futbol bilgisinden. Ama gerçekten maça 2 sc ile çıkması büyük saçmalık, yahu ne fanteziler deniyo bu adam, ne sandı burayı anlamadım ki?
Printable View
Barosu sağ açık falan oynatırsa Skibbe, gerçekten şüphe edeceğim futbol bilgisinden. Ama gerçekten maça 2 sc ile çıkması büyük saçmalık, yahu ne fanteziler deniyo bu adam, ne sandı burayı anlamadım ki?
Gayet iyi bir kadro bence. Yedek kulübesine bakın eldeki kadronun ne oldugunu görün bence ;) Eldeki oyuncular ile cıkabilecek en iyi 11 olmuş görüşündeyim.
arkadaşlar ben dizlişi anlamadım :)
İnşallah puan alırız.
Benfica'ya helal olsun Galatasaray'ı iyi gaza getiriyorlar. Maçtan önce çaldıkları şarkı ile...
Açıkcası ben çok korkuyorum Benfica'dan.Fm de de Valencia, Barcelonayı yenerdim ama Benficayı daha yenemedim.İnşallah iyi bir sonuçla ayrılız.
Top sarı kırmızı :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah be gol geliyordu (:
ahh Kacırdık . İlk atak, iyi basladık.
Aman Allah'ım böyle devam..
ahh ahh 2. pozisyon da kactı.
Hakem berbat. Rakibe kullanıyor bütün takdir haklarını.
Maça üst verdim işe bak ya... Maçın gidişatı beraberlik gibi iki takımda iyi oynamıyor. İlk golü atan takım büyük avantaj yakalar.
İlk yarı bitti. Rakip suazo ile 2 net pozison buldu. Buna karsılık Ümit ve Lincoln ile pozisyonlar bulduk.
Arda müthiş oynuyor. İlerde pres yapiyor, müthiş çalışıyor.
İyi oynadık. İyi oynuyoruz. Pas hatalarını asgariye indirgersek degil 1 puan 3 puan dahi alabiliriz; ama dediğim gibi hata yapmamalıyız!
Hakem Allahından bul. Son dakikada Lincoln un pozisyonu yok böyle birr foul. Net pozisyonumuzu yedi. Rakibe inanılmaz fouller caldı. Servet in kartı degil sarı kart foul dahi degil. Bu hakemle mac biraz zor biter.
2. yarı bu sekilde en az hata ile devam etmeliyiz.
hakem ufaktan ufaktan çalışıyor gibi Benfica'ya, hadi hayırlısı diyorum.
Ümit Karan İnşAllah çıkar çıksın gitsin işi yok bu takımda . Sabri Ve Servet açık vermesse İnşAllah kazanırız
Ümit nereyee gitsin ? Forvette mükemmel calışıyor, yapmayın biraz dikkatli izleyin macı.
Sen farklı mac izliyorsun alican o zaman.
Maçın 2.Yarı sı başlıyor HAdi hayırlısı..
İnşallah kazasız belasız atlatırız.Rahat bir uyku çekip çıkarım yolculuğa..Hep bir yürek, Tek bir yürek...
Bu arada De Santics İnşallah bizimle kalır.Taffarelden sonra gelen iyi kalecilerden birisi bence..
Maça bakmayalım! Maçı seyredelim ;););)
Ooooo Emre Aşıık oley :D
1-0 öndeyiz.
Gooooooooooooool. Yok böyle gooool . Mükemmel, harika, muazzam bir gol. Ümit Karan!
Göstere göstere geldi gol. Helal olsun Galatasaray, iyi oynuyorlar...
Helal size Aslanlarım.
Arda'nın müthiş kafa pası ve Ümit Karan'ın golüyle Deplasmanda 2-0 öndeyiz.
Arda'nın futbol zekası.. Şahane.