meddah o zaman yorumcu olamaz ki. yorumculuk nedir? objektif değerlendirme yapan insan. Rıdvanda objektif yaklaşım olmadıktan sonra neye yarar ki yorumcu olması.
Printable View
meddah o zaman yorumcu olamaz ki. yorumculuk nedir? objektif değerlendirme yapan insan. Rıdvanda objektif yaklaşım olmadıktan sonra neye yarar ki yorumcu olması.
rıdvan taraf tuttuğu için bi para almıoki sadece içinden geleni yapıyo insanlar buna niye alınıyo onu pek anlamadım haa bu arada galatasaraya yada başka bir takıma yapılmış bi hakaret varsa rıdvan dilmen tarafından sadece gs'liler deil tüm taraftarlar ayıplar rıdvanı
RIDVAN Futbolu iyi biliyor ve mükemmel bir yorumcu olabilir ama bu demek olmuyorki FB Sempatizmanı degil.
Özellikle FB ve GS maçlarında maçları ayrı bir gözle izliyor bu nedenlede bilgisine güvenmeme ragmen saygı duymamama neden oluyor kendisi. Her maçı takip ediyorum neredeyse üç büyüklerin lig tv aboneligim bulunması nedeniyle. Ve bjk li yorumcu gs li yorumcu ts li yorumcu hep spikere bırakıyor işleri maç içinde anca 5 kere yorum yapıyor ama Rıdvanda bu degisiyor her pozisyonda illaki dogru yada yanlıs bisey dicek ehhh be kardesim birazda bırakda spikerler konussun.
Ayrıca Antrenörlük meselesine gelince RIDVAN su anda nasıl bilmiyorum ama önceden cok ama cok kötü basiretsiz bir antrenördü bunu canlı gördüm nasılmı O zamanlar Birinci Lig takımlarında olmayan paraya oyuncuyua olanaklara sahip olmayan KOMBASSAN KONYA'sporu rahat bir sekilde Birinci Lige cıkarması gerekirken orta sıralarda gezinen bir takım haline getirmişti.Bu olaydan beri ben RIDVAN'ın antrenörlük bilgisine yorumculuk kabiliyetinden daha az güveniyorum.
Saygılar...
kişisel düşünen adamdan yorumcu olmaz.
Ahmet çakar futbol kurallarından iyi anlar ama futboldan anlamaz. yinede Rıdvan dilmenden çooooooook çoooook iyi bir yorumcu gerçekleri dobra dobra konuşuyor.
O erman toroğlu değilmiydi?bu evlilik olayı ile ilgili?Quote:
Originally Posted by Vieri
bencede rıdvan öyle şeyler asla ve asla sölemez. ona ben kefilim.onları erman söledi yanlışın olcak mustafa abi
Rıdvan Dilmen'in işi tarafsız, eyyamsız ve doğru yorumlar yapmak.İçinden geleni değil.Quote:
Originally Posted by fatalflex111
Türkiyede para kazanmak çok kolay :)