Bravo yönetim... kurdugunuz takim bu iste, gurur duyun...
Printable View
Bravo yönetim... kurdugunuz takim bu iste, gurur duyun...
Aragones'in her dakika kalması, Fenerbahçe'ye yapılan bir hakarettir. Aragones'in kalmasını isteyenler Fenerbahçe düşmanıdır. Bravo yönetim eserin ile gurur duy.
Volkan Çok boş bir kaleci oldugunu her maçta gösteriyor .Fener'e yazık oluyor..
aragonesin kendini daha fazla yıpratmaması lazım...
Adama gülerler. geçen sene çeyrek final oynayan takıma bakarmısınız. ayağa pas yapamıyor, yere sağlam basamıyor ayakları titriyor sahada. Kos koca 1 sezonu boşa harcayan insanlar utansın. ne yaparsan yap şu takımdan birşey olmaz. Ruhunu kaybetmiş bir takımdan hayır gelmez.
yönetime saygılar, bu takım bu halde ise sizin eserinizdir gurur duyun.;)
Yılmaz Vural olsa başımızda en azından istekli bir takım görürdük. Gol kaçırıyoruz stadda tek hareket etmeyen adam Aragones... Olduğu gibi kalıyor. Bu adamın nefes alıp verdiğinden bile emin değilim. Sanki heykeli kenarda duruyor.
Fenerbahçe de 2. Yarı Daha düzgün oynarsa yenebilir belki futbol bu sonucta.Ama Hakemler Türklerin aleyhine hep yahu...
Sorun Aragones'te degil aslinda, sorun Aziz Yildirim da.. adamdaki mentalite 10 senedir degismedi hersene takimdan sampiyonluk bekliyor sampiyon olamayan hoca ile yollar ayriliyor.. takim 2 sene icinde ceyrek final oynamis , taktik oturmus takim oturmus hoca ortama alismis sen kalkip baska bir hoca getiriyorsun, üstelik takimdan ayrilan oyuncularin yerlerinide dogru dürüst dolduramiyorsun.. Emre ile Josico gibi 2 tane sakat oyuncuyu aliyorsun sonrada La Liga gol krali diye Güiza gibi vasat bir oyuncuya 14 milyon € veriyorsun adam 12 haftada 2 gol atiyor. Aziz Yildirim artik Fenerbahce'yi seviyorsa takima daha fazla zarar vermeden bu isi birakmalidir.
Neden Alex ve Deivid defansa kadar geliyor top çıkarmak için. Josico ve Emre'nin görevi ne bu takımda ? Ayrıca bu takımda sadece Uğur ve Gökhan mı para alıyor ? Niye sadece onlar bir taraflarını yırtar derecede oynarken diğerleri sallamıyor ?
Her neyse.Fenerbahçe böyle devam ederse Porto,Arsenal'e oranla daha az oynamasına rağmen 5'den fazla gol atar Fener'e.Onu da söyliyim.Çünkü Porto'Nun felsefesi belli yakaladığını atmak.Bir tane kaçırdılar aşırtmayla zaten.Bir daha kolay kolay kaçırmazlar.
Umarım Fenerbahçemiz 2.yarıda kendine gelir ve bu maçı çevirir.
Kazim oyuna girmis , Deivid zaten sag kanadi bos birakti ilk yari, goller o kanattan geldi.
Büyük bir hata yaptı Porto savunması.Spikerde çok komik.Güiza için neleri attı neleri kaçırdı diyor.Ne attı ki :) Olmuycak bir pozisyonu kaçırdı Güiza.Ayağına çarpsa gol olurdu,uzatmasına bile gerek yoktu ayağını.Uzattı ve auta gitti.
Josico yerine keske Maldonado oynasaydi , Josico'nun daha oyuna bir katkisini görmedim.
Fenerbahçe baskı kurdu.Gol gelebilir ama ontradan da yiyebilir Fenerbahçe derken az daha Hulk atıyordu golü.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Kazım'da çarptırmadan bir gol atamıyor yahu :D Porto'nun hatalı pası,defansa çarpan top ve gol :) 2-1 oldu.
Maç bitti.Tebrikler iki takımada.İyi oynayan kazandı bence.Alex'te düşüş devam ediyor.ŞL bitti artık.Kiev'i orda yenmek zor olacak.Bakalım Fenerbahçe UEFA'ya gidebilecek mi ?
Ve Fenerbahce grup sonuncusu... efsane bitti. Tesekkürler Aziz Baskan.
ikili averaja mı bakılıyor??
Yasin futbolcu ise ben Papaya Yeni Gine'nin Başbakanıyım...
Aurelio'yu bıraktım, Selçuk'u aradım.
Aygün öyle bir diyorsun ki Alex sanki 10 maçtır formsuzmuş gibi. Bu adam sakatlıktan yeni çıktı Ankaragücü 1 bu maç 2.
Kazım golü attıktan sonra 20-25 dakikalık bir süre kalmış Uğur ve Gökhan hariç hiç bir futbolcuda en ufak bir kıpırdama yok. Uğur ve Gökhan'ı mağlubiyete isyan ettikleri için tebrik ediyorum. Taraftar ise en az takım kadar berbattı ya da TV'den bize böyle yansıdı.
Deivid sahanın en kötülerinden biriydi . Alınması lazımdı daha başta yapması lazımdı hatta bu hamleyi
Maçın başında sadece Alex'in pozisyonu var onun dışında hep kişisel beceriler. Takım oyunu oynayıp doğru düzgün oynayamıyoruz. Bir adamımız Porto'lular gibi rahat rahat gidemiyor.
Oyuna bir katkisi yoktuki, somut olarak ne yapti Deivid? ilk yari zaten sag tarafi bos birakti Gökhan o bölgede yalniz kaldi, zaten dikkat ettiysen ilk yari adamlar sürekli Gökhan'in kanadindan geldiler. Deivid bugün sahada dolasti baska birsey yapmadi. Kazim ikinci yarida girdide biraz hareketlendi sag koridor. Bu arada bu Güiza golcü felan degil, Kezman'i arar oldum resmen.
Oyuna Burak'ı aldık adama top gelmedi.
Ayrıca Bi insan Takım arkadasını bu kadar kostururmu yahu Yazık gökhan a
Takımın en kötüsü Deivid'di.Lütfen bana Deivid iyiydi gibi şeyler söylemeyin.Çünkü ben gördüğüme inanırım.Maçın en kötüleri Emre ve Deivid'di.Güizada bu ikiliye eşlik etti.Alex çok isteksizdi.Fenerbahçe ruhuyla oynayan birtek Gökhan ve Uğur vardı.Kazım bugün ilk 11'de olsa çok iyi işler yapardı.
Ama Zico'ya laf atanlar.Şimdi Aragones'i ayakta alkışlasınlar.;;)
Yarın bir basın toplantısı düzenlesinler.Aziz Yıldırım-Aragones hepsi toptan gitsin.Aziz Yıldırım eğer Fenerbahçe'nin iyiliğini istiyorsa Başkanlığı bıraksın.
Kazım, Gökhan ve Uğur gibi oyuncular lazım.
Fenerin Kievi orada yenebilecegini sanmıyorum. Bence avrupa macerası bitti bu sene. Aziz Yıldırım şimdi çıkıp der mi acaba gecen sene tesadüfen ceyrek final oynadık diye ? Neyse karıştırmayalım oraları...
Geçmiş olsun...