Bizi eledi diye alacağı kesin değil..Quote:
Originally Posted by cifaaa
Gönlm B.J.K. den yana ;)
Printable View
Bizi eledi diye alacağı kesin değil..Quote:
Gönlm B.J.K. den yana ;)
gese yi samıyende elemek cok zewklıydı ama..Quote:
Dostum tansiyonu yükseltecek mesajşar yazma...
Adam gibi tebrik ettik adamlığını bil !!
ama yenildiniz unutma :D yani bizi kadıköyde elediniz
abi adamlar burda tura çıktı ya hahaha komedi korna falan çalıyolar :D:D
samiyende mi elemiş oldunuz yani?kendi sahanızda maç olmadı mı?
yine biz oynadık yine yüzümüz gülmedi ya.
umarım yarı fınalde bjk cıkarda rahatca fınale cıkarız..bjk ye fazla guwenmeyın sewgılı gs lı arkadaslarım..bjk lı arkadaslar kadıkoyde bızı yenılmıosunuz dorudur ama zaten ıs kadıkoye kalmaz :) ben baya hawaya gırdım sankı kurada bkj cıkmıs gıbı :):)
bence fazla havaya girme çabuk sönersin :D
sonucta samıyendekı mac sonucu tur atlamıs olduk..sounderslı macın acısını cıkardık ohh be..
gorucez..bu arada macı ızleyenlere bı sorum var macta olay falan mı cıktı??Quote:
Originally Posted by hurmet
baya içinde kalmış anlaşılan bu kadar rahatladığına göre... varya bu yılda kupayı alamazlarsa komedi ya dile kolay 23 yıl :D:DQuote:
Originally Posted by imperius
ıcımde kaldıgı falan yok..acısını cıkardık..
hiç bişe olmadı..Quote:
ee bu telegol yorumcuları ne konusyo pekı ya!!neyse cıkmaması daha iyi..
kaç yıl sonra acısı çıkmış oldu saunders bizdeyken ben daha orta okula mı ne gidiyodum baya geç çıkı acısı baya acıtmıştır :DQuote:
belkı yerı degıl ama bu sonuc canaydının ıpını cekcek gıbıme gelıyo..
Ergun Gürsoy Ve nihat özdemir yan yana değil aralarında koltuk olarak oturdular..
B.J.K. ye güvenim SONSUZ !!!!!!
kupada ıkı maclı eleme olmadı bı daha farkındaysan.terbıyelı konussan ıyı olur..adabımızla mesaj yazıoyoruz..ortamı gerecek seyler yazma..yoksa agzımız laf yapar merak etmeQuote:
Originally Posted by hurmet
ortamı en başta geren sensin senden adab dersi alıcak değilim. benim ağzım seninkinden 10 kat daha fazla laf yapar sende merak etme
Beyler !!!!!! her maç sonunda böle yapmayın !!!
Fenerlilere tebrikler bu kadar...Maç hakkkında yorum yapın !!!
sende farkındasın ki ortamı en baştan geren oQuote:
Originally Posted by Maymuncuk
[quote=koray_capello]hiç bişe olmadı..[/quote
telegol yorumcuları gsnın sahası kapatılmalı dıyo o yuzden sordum..]
Ortamı germeye çalışan ya da herhangii kucucuk bile rendice edecek laf edenler anında banlanacaktır. Ona gore seviyeli konusalım
2 takımı da kutluyorum öncelikle...FB ilk maçın avantajını(ilk maçtaki 2-1'i küçümseyen de çok olmuştu erman toroğlu gibi) sonuna kadar kullandı..Anelka ve özellikle ÖNDER olsaydı maç çok daha farklı olabilirdi..Eksiklikleri hissedildi... Neticede yarı finale çıktık skordan çok bu önemli bizim için MUTLUYUZ :D
Bu arada sevinmek en doğal hakkımız, çünkü bu tür deplasmanlı maçlarda yenilip de tur atlayan her takım (şamp.ligi de dahil) sevinir, gayet doğal ;;)
Zevkli maçtan dolayı 2 takımı tekrar kutlarım...
FB'yi tebrik ederim önce...
Çok güzel, çok zevkli bir maçtı, her iki takımda eleyerek çıkabilirdi FB eledi, kupada başarılar dilerim...
Ayrıca tribünleri iğrenö hareketlerinden ötürü kınıyorum, çok ayıptı, GS isminin altına yakışmadı, hak ettiğimiz cezayı alırız diye umuyorum, çünkü başka türlü bu arkadaşlarımız kulübe yaptıkları asıl kötülüğü görmeyecekler....
90 dakka boyunca sahaya su atıldı ondan kapatılacak diyodurQuote:
evet tam anelkalık mactı bence ızlemedım ama skor ve gıdısat oyle gosterdı..sahaya acaıp yabancı cısım yagmıs..yazık akıllanmıcak taraftar..sampıyonluga gıden bı takımın taraftarı daha bılınclı olmalı..
beyler farkettinizmi bilmiyorum ama ankete hala oy vernler var ehuehuehue
:D:D:D hadi ya...İlginç tabi :DQuote:
Yalnız Tuncay yine aynı hareketini yaptı 2. golden sonra...Taraftar da insan gaza geliyor sinirleniyopr bir tarafta..
Ama Tuncay hem milli futbolcu hem de Türk yapılmaması lazım..
Tamam su çok atıldı saha kapanabilir ama Tuncay yine agrasifleştirdi..
bence saha kapanmaz. çünkü diyarbakır 3 maç seyircisiz oynadıysa buna en fazla para cezası verilir yoksa adaletsızliğin önde gideni olur