Demedi demeyiz zaten. Transfer olmayınca usgsbrk dedi deriz ama (::)
Printable View
ya benden bu kadar iş imzaya ve ümit karana kaldı.Ben ne biliosam szlerle paylaşıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca abdurrahman gündemde bile değil.
:D hacı imzaya kaldığını bizde biliyoruz zaten imza atarsa transfer olmuş demektir :D
Neye dayanarak bukadar kesin konuşuyorsun ?
M.yıldızı gelmesini isterim ancak Yaseri verirsek sivasta patlama yapar bence kötüde olur açıkçası..Yaser aslında bizim sistemimize çok uyan bir forvet neden kullanamadı skibbe anlamadım..Ü.karan ve nondadan birini versinler özgürcan la takasta..
Ben Galatasaray'ın bütün maçlarını seyrettim bu sezon, her sezon olduğu gibi. Yaser oyuna girdiği her maçta, ama her maçta pres yapacağım diye yere düşmekten bir hâl oluyor. Potansiyel var kabul ediyorum ama henüz Galatasaray'da oynayacak seviyede değil, hem de hiç değil. Kiralık verilmesi iyi olur bence.
ya burdAn dışarı çıkarsa neye dayanarak konuştuğum sorun yaratabilir çünkü bende mehmet yıldızı istiyorum ve ümit karanı gereksiz buluyorum.Biraz sabır...
Sezon başında gerçekleştirdiği transferlerle büyük sükse yapan Galatasaray, devre arasında bomba patlatmaya hazırlanıyor !.. Sarı kırmızılıların Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bizzat yürüttüğü operasyon ile Herta Berlin'in Sırp futbolcusu Panteliç için Almanya'da masaya oturduğu ve Alman kulübüne Nonda artı para teklif edilldiği öğrenildi.
Lig Tv
Yorum: Yılın forvet transferi olur. GS-Hertha maçında izlemiştim. Topsuz alanda çok iyi bir forvet. Geri gelip top da alıyor.
Bana sallama haber gibi geldi. Hertha ile uefada oynadı bu adam. Alsak uefada oynatamayız ki. TSL için de gerek yok zaten...
Nonda ve Umit gitmeli. Tek forvet sistemine alisti Galatasaray zaten en idealide bu cunki orta sahada gol atan cok oyuncu var.
Bu oyuncularin yerine Baros'a iyi bi yedek lazim
Umit icin okadar soylentiler var, gidecekmi kalacakmi belli degil. Sezon sonunu bekliyene kadar bence simdi gonderilip en azindan bi kazanc elde edilmeli.
Nonda icinse, bazi maclarda sac bas yoldurtuyo. Barosun onune hic gecemiceni biliyor, onun kariyerini yapmis bi insanda bunu yediremez kendine bence. Ilk 11 oyniyacagi cok kulup var.
Eğer Onlar Giderse Yönetim Transferi Düşünür Elbet ama kendin söylüyorsun ikiside yedek kalıcak oyuncular değil bu yüzden şanslıyız :)
Mehmet Yıldız 'aslan' oluyor
Transferin gözde ismi Mehmet Yıldız, Galatasaray yolunda... Sarı-kırmızılı kulüp, Sivasspor'un başarılı golcüsü için 3.5 milyon Euro artı Necati ve Mehmet Güven'i bonservisiyle, Aydın'ı ise kiralık olarak önerdi.
http://www.ntvspor.net/Images/27883.jpg
Galatasaray'ın, yerli ve yabancı birçok kulübün gündeminde bulunan Mehmet Yıldız'ın transferine ilişkin Sivasspor'a yeni bir teklifte bulunduğu bildirildi.
Bursa Hürriyet Gençlikspor'a destek vermek amacıyla düzenlenen yemeğe katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray Kulübü'nün, Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili yeni teklifinin aracılar tarafından kendilerine ulaştırıldığını söyledi.
Galatasaray'ın Mehmet Yıldız'a karşılık 3 futbolcu ve 3.5 milyon Euro'luk öneride bulunduğunu bildiren Uygun, konuya ilişkin bir görüşme daha yapacaklarını belirtti.
Uygun, Mehmet Yıldız'ın kendileri açısından çok önemli bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Ancak kulübün menfaatleri her şeyden önemli. Galatasaray'ın teklifi bize ulaştı. Son kez görüşeceğiz. Görüşme olumlu sonuçlanırsa Mehmet Yıldız Galatasaray'ın olur'' dedi.
''Galatasaray'ın önerdiği 3 futbolcu kimler'' sorusuna ise Uygun, ''3.5 milyon Euro artı Necati ve Mehmet Güven'i bonservisiyle, genç Aydın'ı ise kiralık olarak veriyorlarmış. Eğer anlaşma sağlanırsa her iki kulüp için de hayırlı olsun'' yanıtını verdi.
NTVSpor
Yorumum: Sivas'ın bu teklifi kabul etmemesi saçma olur ama bizim Mehmet için bu derece yüksek bir teklif yapmamız bilmem ne derece doğru?
Şu kriz ortamında 3.5 milyon çok.. Ki yönetim oyuncu satıp parasını çıkartmazsa transfer büyük ihtimal askıda kalacak(Adnan Polat'ın demeçlerine göre).. Ayrıca Aydının kiralık olarak gönderilmesi taraftarı değilim.. Takımda tutup neler başarabileceğini görmemiz lazım.. Onun yerine yaserin gönderilmesi daha akıllıca olur..
M.Yıldız TR den alınabilecek en iyi oyunculardandır buna eyvallah da; 3.5 Milyon Neco + M.Güven + Aydın(Kira) Fazla degil mi ? Neco ve Memo da degilim, Aydın ve 3.5 milyondayım. En azından 2-2.5 milyon olsaydı. Bir de keske Aydın yerine Yaser’i kiralık verseydik...
Bu transfer gerceklesirse -ki %80 olacak gibi- Ümit'e dubai yolları görünüyor...
fotomaçın bügünkü mehmet yıldız manşetini okuyun,komple doğru!!
Bülent uygun kanal 24'de acıklama yapmış..Servet gibi mehmet ordada insallah basarılı olur demiş..
Bu durumda Nonda gider herhalde
Herşey tamam da 3.5 Milyon € çok fazla bunca takasa rağmen..
Sanırım Mehmet Yıldız Geliyor Ha :) Bu arada bence Mehmet Güven'de kiralık verilmeli ben onda hala bir potansiyel görüyorum. Necati ise gidebilir bonservisi ile.
Mehmet Güven'e verilen şans Oğuz'a,Cafercan'a,Özgürcan'a vs. vs. verilseydi en az 3 tane oyuncu çıkarmıştık.
Yıldız gelirse Galatasaray'da çok iş yapar.Ancak 3.5 m euro + Necati,M.Güven ve Aydın biraz fazla olmuş olabilir.
Aydın'ı vermemeliyiz Sivas'a kiralık olarak
Kullanmıyoruz ama bu oyuncuların kötü olduğunu göstermez.Aydın orada banko oynar,kendini geliştirir,döner takıma. Mehmet Güven de eğer giderse bunu iddialı söylüyorum milli takıma kadar yükselir.Necati'nin de hala talipleri çıkıyor.Bu oyuncuların verilmesi belki doğru olabilir ancak 3.5 m euro çok fazla bir miktar.
Aydin'in gelecegi icin o takima gitmemesi lazim sivasin zemini hic onun oyununa musait degil
Şöyle Yapsak... Necati artı Ümit Karan artı Mehmet Güven. Yaser'de kiralık. artı 1 milyon dolar :D
Aydın orda ilk 11 oynar, kendini geliştirir, seneye bomba gibi gelir bence. Ayrıca Ümit Karan'I satarak Mehmet'in parasını çıkarırız bence.