Bildiğin "ŞANS".
Alex faktörü durdu durdu yine ortaya çıktı birden, olacak şey değil.
Printable View
Bildiğin "ŞANS".
Alex faktörü durdu durdu yine ortaya çıktı birden, olacak şey değil.
Deumi de ne oynadı arkadaş bugün ya.
Fenerbahçe kazanacaktır. Semih atar 2-1 olur.:)
bitmedi mi daha ya? 50 geçiyor saat
3 dk uzatma gol gelir gibime geliyo benimde içimden geçen semih...
Bitti 1-1 dicek bişi yok..
İyi oldu bu beraberlik Antep kazansa daha iyi olacaktı ama...
1-1 olsun bizim olsun :9 Bu da iyidir benim için.
Antep'e yazık oldu benim görüşüm , Antep nasıl hırsdır bu yahu mükemmele yakın oynadılar.
O kamerunlu Deumi midir nedir dövdü resmen bizim forvetleri. Birde o josico nasıl sakatlandı ya onu anlamadım :D Adam yürürkenmi sakatlanıyor noluyor.
Bu beraberlik bizim içinde iyi oldu, ama Alex'in golü keşke hiç olmasaydı. :)
Josico bi maçta daha girdikten 4-5 dk sonra sakatlanmıştı ilginç bi futbolcu:)
3 puanı kacırdı antep. Beto cok cıvık oynadı 2 dakika ciddi olabilse cok rahat kazanabilirlerdi macı. Volkan yine kritik kurtarışlarla ipten aldı takımını. Fenerbahce 3 puanı kacırmadı; 1 puanı kazandı.
Taraftarlar yönetimi yuhaladi,istifaya davet etti ...
İsteyen dilediğini düşünebilir tabiki ancak; feneri çift forvet oynatmayan teknik adamın fenerde işi YOK YOK YOK...!! Eğer defanstaki eksiklerimiz olmasaydı o golü de yemezdik.. Semih de ilk 11de olsaydı bence en az 3 atardık.. Kimse katılmak zorunda değil ama ben kendimce bundan %99 eminim.. çok sinirliyim.. Yine çile çekicek çünkü fener diğer maçlarda tek forvet ile..
Gaziantepspor'u iyi futboldan dolayı Alex'i ise mükemmel golünden dolayı tebrik ederim. Maç sonunda ise bir grup taraftar istifaya davet etti yönetimi fakat stadın geneli ıslıklayarak susturdu. Aragones Selçuk'u ikinci sarıyı görmesin diye çıkardı fakat yerine giren Josico zaten son yıllarda sadece yaşadığı sakatlıklarla göze batan bir futbolcu ve sakatlandı 10 kişi kaldık. Sakatlığı dolayısıyla İspanya Milli Takımına katılamayacak. ( ! )
Fener o kadarda kötü oynamadı;
Antep harika oynadı ve oynatmadı.
Antepspor her sene kaybederdi Fener'e, ama bu yıl korkulu rüya gibi birşey oldu valla. :)
Antep'i tebrik ederim çok iyi oynadılar.Galibiyeti hakettiler.
Emre ve Volkan bugün harika oynadılar.Özellikle Emre inanılmazdı.3 kişilik savaştı top dağıttı herşeyi yaptı.Birazda Semih girdikten sonra iyi iş çıkardı.
Geriye kalan 11 kişi ruhsuz,isteksiz tek kelimeyle rezildiler.Güiza bir felaket zaten.Kezman'ı bile arar olduk resmen.
Bu takım çift önlibero oynuyor yine bi ton pozisyon veriyor.O zaman niye bu kadar defansif kadro çıkıyor anlamak güç.Josico'da görevini çok iyi yaptı (!) oyuna girdi 2 dakika geçmeden topu rakibe verdi ve gol geldi.Bravo valla.
Alex'in ölüsü yeterli..
Zararın neresinden dönsen kârdır.İyi oldu 1-1 :) Şükrü Saraçoğlun'da Fenerbahçe tarafından istenmeyecek bir skor.G.Antep çok güzel oynadı tebrik etmek lazım..
Ben bu hakemleri gerçektan anlamıyorum. Berbat bir yönetim. Güiza kart ister kart yok, antepliler 3-4 kere bariz elle top keser el yok. Olmadık fauller. Boşa duran oyun. Tam ısınmışken futbolcular avantaja bırakılmayan fauller cabası... Yok yani ben artık böyle bir lig böyle bir hakem zihniyeti istemiyorum.
Emre,Volkan ve Lugano haricindekiler o kadar isteksiz ve yav nerden çıktı bu maç havasındaydı ki sinirimden ağladım resmen olmaz böyle bişey.
Bu puan kayıpları çok kötü oluyor.Özellikle liderin puan kaybettiği bir haftada puan kaybetmek kötü oldu.
2 takımda iyi mücadele etti,Gaziantep biraz daha iyi oynayan taraftı.Özellikle son dakikalarda hakemlerin maçı yönetmelerini çok kötü buldum.Emre,Alex,Lugano ve Volkan ön planda olan oyunculardı.