Bende başlamadım ama gerekçemi belirttim (: oyunu açamadım maalesef.
Printable View
Son dakikalarda bitirip ekledim ss'leri.
aslında 3 lig olsa, elit lig, 1.lig, 2.lig. sonra elit ligin ilk 3'ü, 1.lig'in ilk 2'si, 2.lig'in 1'si süper ligde yarışsa tadından yenmez. :D
yenisi ne zaman başlayacak bunun acaba? geride kalan sayfaları okumadan yazdım. üşendim valla karnım da aç oldugu için... :D
http://forum.turksportal.net/vb/show...21&postcount=7
Duyurular bölümünden takip edebilirsiniz.
Yeni takımları bekliyoruz bu sefer iddaalıyım kovulmayacağım.:)
Bende iddaalıyım hem yeni sezonda Elit lige göre kolay bir takımımız olacak.. :D
ben alışkın değilim öyle büyük kulüplerle oynamaya, verseniz bir köy takımı yazıcaz destan ama :D
Ben hiç alışkın değilim abi gördünüz CSKA ile ne yaptım :D şimdi daha küçük bir takım gelecek hadi hayırlısı bakalım
Belli olmaz ali belki bunlar anlamıyor der bize daha büyük takım verirler.. :p :D
Bak bu mantıklıymış, Barcelona ya da Chelsea mi versek acaba?:n:
Bana uyar.. :e: :0:
benim görüşüm büyük takım ama zor bir lig verilmesi.mesela ispanya'da valencia olabilir.çünkü barcelona ve real madrid garanti 90 puan üzerine çıkıyorlar.onlarla başedebilmek için yeteneğimizi göstermemiz gerekir.ya da aynı şekilde ingiltere'den liverpool.ayrıca bu iki lig en iyi ligler olduğu ve takımların yarıştığı kulvar sayısı fazla olduğundan çekişme ve zevkin artacağını düşünüyorum.
cska kariyerinde çok rahat bir şekilde oynadım.hatta kariyerimi bitirdikten sonra deneme amaçlı 1 kere kendim,2 kere de go on holiday oynadım.kendi oyunumda ligde 1 mağlubiyet,1 beraberlik uefa da yarı final;gon holiday lerden birinde 0 mağlubiyet 5 beraberlik uefa 2. knockout diğerinde de 2 mağl 3 beraberlik uefa da yine yarı final sonucunu aldım.
ben de katılmak istiyorum bu sefer ama başvuru zamanını kaçırmam inşallah :D
İtalya liginide hiç sevmem bakalım neler yapacaz..
Hoffenheim taktiğimi yaptığım takımdı. Bakalım neler kariyerde ne yapıcam. :)
hoffeyle neler yapacaz bakalım,herkese şimdeden başarılar.
Hiç denemediğim bir takım bakalım neler olacak.
Tüm katılımcılarımıza başarılar diliyorum.
Bu kısma bir gözatarsanız sevinirim.
Duyuru
Hoffenheim ? Guzel.. Hemen basliyorum arkadaslar.
ya ben köy takımı derken espri olsun diye demiştim :p nerden bileyim ciddiye alacağınızı :D
Ah ah şimdi elit ligte olmak vardı. Hoffileri iyi tanırım :D
nerzhull abi iyi ki tkel'de değilsin yoksa 1.belliydi. :p
Katılabilirmiyim bende?
Arkadaşlar,
Katılım için başvuruları açmıştık. O süreçte çeşitli nedenlerle giremeyenler oldu, girdiği halde başvuruyu göremeyenler oldu. Sonuç olarak 30 kişi ile lige başladık. 100 kişi olsaydı o şekilde başlayıp 4-5 lige bölecektik. Mevcut kadrodan 18 kişi organizasyonu tamamlayınca 2 lig olarak devam etme kararı aldık.
İlerleyen süreçte şayet katılım artarsa 3. ligi açabiliriz. Bu süreci beklemenizi öneriyorum.
Usta yeni aciklamani gordum ancak ben cokdan yukledim yamayi ne yapacagim..
Sürekli yeni yama yüklenecek mi? ne yapacağız? soruları gelince haliyle bir karar almak zorunda kaldık. Ancak gördüğüm kadarıyla bu sorular anlamsızmış çünkü herkes yamayı yüklemiş.
Benim görevim sizin işinizi kolaylaştırmaktır. Herkese yamaları sildirmemek adına aldığımız kararı geri çektim.
Kariyerini 9.2.0 ile tamamlayanlar olduğu gibi çoğunu bu yama ile oynayanlarda var. 9.3.0 yamasıyla beraber maç motorunda bazı değişikler meydana geleceğinden haksızlık olmasın diye bu kararı aldık. Tabi yukarda bahsettiğim sebeblerden ötürü kararı geri çekmiş bulunuyorum.
Duyuru değiştirilmiştir.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=72677
Burdan ulaşabilirsiniz.
Tamamdir ozaman usta, oyuna devam ediyorum..
Zaten ne kadar değiştirselerde maç motoru bir felaket. :icon_lol: Sorun olmaz bence...
Ayın 3 ve daha çoğu kişi bitiremedi kariyerini herkes meşgul veya yaptılar ama sitenin bozuk oluşu nedeniyle ss'ler eklenmiyor.