sabri konusunda haklısınız, ama oynayacak adam yok.. boşuna yargılamayalım.. barış oynayacak diyorsanız, sağ bek ve sağ kanat maçlarını seyrettim, sağ kanatta çok güzel performans sergiliyor :) alternatif..
sabri konusunda haklısınız, ama oynayacak adam yok.. boşuna yargılamayalım.. barış oynayacak diyorsanız, sağ bek ve sağ kanat maçlarını seyrettim, sağ kanatta çok güzel performans sergiliyor :) alternatif..
GS nin bu maçta beraberlik çıkaracağını sanıyorum istanbulda da turlar
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0218200154.jpg
Galatasaray'ın, Bordeaux maçındaki 11'i belli oldu!..
Teknik Direktör Skibbe'nin sahaya süreceği kadroda sürprizler var!.. Galatasaray'da Sabri ilk 11'e alınmızken, sakatlıktan kurtulan Kewell uzun bir aradan sonra 11'de forma giyecek!..
İşte sarı kırmızılı takımın 11'i!..
De Sanctis, Barış, Meira, Servet, Emre Aşık, Arda, Mehmet Topal, Ayhan, Kewell, Lincoln, Baros
3-5-2 oynuyoruz muhtemelen , Skibbe enteresan bir hoca.
Korkulan başa geldi.:) Galatasaray 3-5-2 oynuyor. Sakat bir taktik. Umarım en az beraberlik alır Galatasaray.
Kadro ilginç.
Eğer Emre sol bek olarak forma giyecekse gerçekten performansını merak ediyorum, Allah utandırmasın.
Bordeaux'a karşı bekler olmadan oynamak mantıksızca olur, Skibbe bunu düşünmüştür mutlaka.
açık vermeyiz ama çok hata yapabiliriz, oyuncu seçimi güzel, taktik biraz vasat :)
hadi bakalım hayırlısı..
Böyle kule stoperler ile özeliklede Servet ile 3-5-2 oynanmaz
Emre sol bek, Barış sağ bek oynayacak sanıyorum. Gerekirse bindirmeler yapıp kontra ataklarda takıma yardım edecekler. Mantıklı.
Kewell performansını iyi bir şekilde yansıtabilirse bu maçı alırız, olmazsa da canı sağolsun. Halen daha sakat çünkü.
Bu şekilde de olabilir ;
----------sanctis--------
---emre----meira-----servet---
barış---------------------arda
--------topal-----ayhan------
---kewell--------------Lincoln--
-------------Baros------------
3-5-2 bile değil , 3-6-1 :zuhaha
Bordeaux'un direncini Ayhan, Mehmet, Barış gibi çabuk ve dinamik oyuncularla orta sahada kırıp beklediğimizden daha rahat bir maç çıkarabiliriz. Ama taktikler tutmazsa, işte o zaman Allah yardımcımız olsun.
bordo'ya açık vermeyelim, ceza alanımıza gelen ortalardan gol yemeyelim tamamdır, avantajlı bir skorla dönebiliriz :) açık alan da verirsek, çok iyi değerlendirirler..
Skibbe kumar oynuyor insallah rövans da bu hatasını aramaz ya da keske Volkan'ı oynatsaydım demez...Gourffranın kanadı bom bos kalacak.Arda'nın yardımlarına ihtiyacı var Gsnin.
Quote:
----------------sanctis--------------
--------emre----meira-----servet--------
kewell-----topal---barış--ayhan------arda
--------------Lincoln-------------
-------------Baros------------
Sanırım taktik bu olacak. Belki Mehmet Topal'ı sol bek, Barış'ı sağ bek oynatır diyeceğim ama o zaman taktik 5-3-1-1'e döner.:)
Emre Asik'in yerine Güngör oynamaliydi. Kendisi seri ve kademeye iyi giren birisi. 3lü defans sisteminde önemli olan birseydir bu. Asik tercihi yanlis.
Ama sadece bu maclik bu taktik iyi bence. Sabri ve Volkan'in performanslari ortada, Kewell' da dönmüs takima. Bence Skibbe iyi bir taktik cikarmis ...
tamam 3-5-2 oyna 3-6-1 oynada , Emre Aşık'ın yerine Emre Güngör olması lazımdı yahu...
Eldekilere ve performanslara göre çıkarılabilecek en iyi 11 budur bana göre, tabiki dizilişleri tam olarak görmeden kesin birşey söyleyemiyoruz.
Ayvayı yedik bence.Kadroya bak.
Topal sol beke geçip Meira öne gelir belki. Bu tür tercihler olumlu olabileceği gibi olumsuz sonuçlar da doğurabilir. Sezon başında yine bu şekilde değişik bir dizilişle oynamıştı sanırım 4 stoper vardı o zaman da ve elenmişti Galatasaray. Tabi ne dediğini, nasıl bir anlayışla oynatacağını bilemeyiz, bu tercihinden dolayı yarın baş tacı da edilebilir, maçtan sonra İstanbul'a gelmesin direk Almanya'ya geçsin yorumları da yapılabilir. Ortası maalesef ülkemizde olması pek mümkün değil.
İnşallah düşündükleri sahaya yansıtabilir oyuncular ve istediğini alarak gelir Galatasaray Türkiye'ye.
Çok iyi kadro. Kalabalık ortasaha. Topal da sık sık geri 3 lünün yanında olacaktır.
Biri bu adamı durdursun..Ne 3 lü defansı ya Koca kanadı nasıl Arda ve barış kontrol etsin..
Ardanın verimi çok düşücek..
Emre güngör gibi bi adam nasıl oynamazda emre aşık oynar oda garip benim bildiğim 3lü defans ortadaki stoper servet tarzında sağ ve sol stoperler emre günngör gibi hızlı ve kenarları kapatabilien tarzda olur bu nedir böyle..
Bu maçta puan kaybı olursa Skibbe fransada kalır..
Mehmet Topal sol bek oynar. Korkulan olmaz sanırım. Barış da sağ bek. Meria da ön libero olur.
Katılıyorum.
Barış pek çıkamaz, Arda da pek dönemez, iyi bir 3-5-2 benzeri işlemez gibi, Topal-Ayhan genel itibari ile çok geriye yaslanıyorlar.
Gs 4-5-1 yapmasının sebebi aslında MC/DMClerinde geriye yaslanmasından faydalanmak içindi, zira Gs önde de iyi basar.Kewell-Lincoln-Arda önde kaldıklarından gelmeseler de Topal-Ayhan Sabri'nin açığını kapatıyordu, Servet'i kolluyorlardı, zaten Hakan da stoperden bozma bek olduğu için çıkmayıp stoper gibi yardıma geliyordu.
Yani amaç Kewell-Lincoln-Arda üçlüsüne hemen pası verip orada üçgen kurmak, ne Kewell ne de Arda kanat gibi çizgide oynamıyorlardı zaten.
Şimdi Arda ve Barış çok çizgide kalmak zorundalar, yoksa bunu gören rakip ortayı kalabalık yaparak Gs'ı çıkartmaz, bu da onların belki performansını düşürebilir.
İyi tarafı da orta sahada çok fazla orta saha tabanlı oyuncu olacak.
Çok çabuk pas yapıp kanata kaçırırlarsa Gs çok orta yapabilir, tabi Nonda olsa iyi olur, o kadar hızlı değil ama Baros'dan daha seri ve fizik var, zaten markaj olur deplasmandalar, uzun pasta araya kaçmak lazım.
Bunu zaafı Arda ve Barış ofans kadar savunma yapmak zorundalar, Barış savunması iyi ama tam çizgi adamı değil zaten, o yüzdne sağ kanat işlemeyecektir.
Kewell serbest, biraz şans olmazsa oyun tıkanır gibi duruyor.
Bordeaux da Gs gibi devre arasına kadar iyi gidip 2. devre form düşüklüğü yaşayanlardan..
Hadi hayırlısı..
Sen utandırma Allah'ım..
Son 15 dk.
Allah'ım utandırma :) , başarılar aslanlarımıza...