Nonda lincoln ve Arda'dan geride top oynuyor..Penaltı noktasında biraz oyalansa çok rahat gol atacaz:)..Neyse 2.yarı baslıyor..Dualarla tv basına gidiyorum:D
Printable View
Bizim kuzende Hamburg'ta oturuyor :D..Ama maça gitmiyor :D..Ben olsam varya of maça giderdim :)..İyi oynuyoruz.Bi sorun yok inşl. kazanacağız :)
Yedik yahu..
1-1 oldu erkenden yaww
Gol için denilecek birşey yok. Normal bir gol golden sonra daha iyiyiz.
Nonda ne yaptın ya :/
Emre kırmızı kart :/
Hadi burdan yak..Stoper sayısı 0'a indi böylelikle.
:D şimdi işler kızışacak... valla çok zor geçecek 2. yarı....
Kewell, Hakan Balta'nın yanında savunmanın ortasına geçti...
Yok artık Lebron.
Büyük kaptan naptın ya :S Lincoln bülent korkmazamı bağırıyordu öıkarken ?
Napıyor Korkmaz YA!!!! Lincoln'Ü çıkardı Mehmet Güven'i aldı resmen maçı verdik ya, nonda da kalacak oyunda böyle giderse ya bi git hoca ya naaptın ya???
Mehmeti sokması ayrı bir hata . Lincoln ü çıkarması apayrı bir hata . Ne düşünceyle çıkarttı acaba
Ne yapsın yahu adam mecbur oyuna defansif bir adam sokmaya , stoper zaten hiç yok kadroda bir mehmet güven vardı onu oyuna aldı 3 defans oynayıp borumu olalım.
Her an gol yiyebiliriz.Adamlar çok etkili geliyor..Sert oynamaya başladık.Çoook zor işimiz.
Bir bildiği vardır merak etmeyin. Lincoln şu ana kadar defansif yönden ne yaptı? Her zaman ki gibi hiç birşey. Galatasaray'a 1-1 yeter. Elinde ki tek safkan forvet Nonda'yı da çıkarmak istemiyor anlaşılan. Yanlız Lincoln resmen üstüne yürüdü Bülent Hoca'nın...
Hay ben som agzima ... :S
Mactan önce yedekleri gördügümde, Semih Kaya neden yok ? Stoperlerden birisi sakatlanir veya kirmizi görürse Mehmet Güven mi stoper oynayacak demistim, dedigim cikti ya. :S
Nonda o golü atabilseydi, hersey cok degisik olurdu. Nefret ediyorum Nonda'dan. Bu ruhsuzlugundan ...
Saha karıştı.
Boateng Arda'ya kafa atti, sari kart gördü sadece. :icon_eek:
Bu maç bitti .
G.Saray'da Mehmet Güven oyuna girdikten sonra sağ kanatta... Geri dörtlünün ortasında Kewell ve Hakan Balta oynuyor.
Mehmet Güven golü çıkardı adeta kafasıyla...
11 numara Oliç sanırım.Oyuna giriyor...
Neden yer değiştirmiyorlar peki ? Kewell ile Mehmet.
Hayır yani bırak kalsın oyunda şeytan 3lüsü ne diye çıkarıyorsun ki lincolnü?? Nonda'nın sanki yaptığı bir şey varda bir bildiği var diyorsunuz Lincoln çabalıyordu Nonda tamamen shaban olmus yani bunu belli etti. Bülent Korkmaz'da zaten "iyi bir oyuncu iyi de bir teknik direktördür" anlayışının fiyaskolarından biriydi Hagi gibi... Sadece motive etsen neye yarar anlaman lazım oyundan..
Bu arada yabancı spiker Sabri'ye Speedy Gonzales diyor :D
Aogo çıktı Oliç girdi.