Quote:
MaliKaya En son Arsenal Kiev maci kotu olmus. Bu sezon sampiyonluga havlu attin gibime geliyor.
Ama gelecek sezon buyuk isler basarmani bekliyoruz.
Ben Demiştim Sana MAli Ligin kaderi belli :) Ama öNümüzdeki yıLın İskeletini Yavas Yavas Kurduk :)
Quote:
aliCHaN_FM Bu sezon başarılı sayılırsın turgay.
:) SaoL alican Bencede ÖYleyim Neden Derseniz Cünkü Takıma Alışıyorum Yeni Yeni :)
Quote:
ahmetokur29 fred sevdigim bi oyuncu ve bence ukranya onun icin iyi bir lig yerinde bi transfer gibime gelio ama sakatlanmadigi surece :h: yukselisini takdir ettim devami gelir insallah..
Evet :) Fred'i Fluminense den Aldım Jaja Sac Bas YoLDururken Hep Kendi Kendini Düşünürken
Fred Bireysel Futbol Yerine Takım Futbolunu Oynaması Secimimizde Büyük Etken oLdu :)
Quote:
sertanbaba abi şampiyonluk yarışından kopmussun
ama avrupada esersin
moralini bozma
Yok Sertan'ım Moralimi Bozmuyorum İlk YıL Başarının Böyle Takımlarla Gelmesi ZOr Sabır :)
Quote:
crane1994 abi transferlerini çok beğendim iyide gidiyosun ama iyi takım 1 oyuncuya bağlı kalmamalı(bkz.gs ardasız ne halde)
Evet sana katılıorum kardesim :) Zaten Bireysel Oyun Degil Takım Oyununu Benimsiyoruz :)
Quote:
tarikko Turgay şampiyonlukta işin zor ama transferlerin başarılı.Gelecek sezon daha iyi olmanı bekliorum ..
Bu YıL SampiyonLuk Beklemiyorum Zaten Kardesim :)
Önümüzdeki YıL Daha Zorlu bir Lig Olacak :)
Quote:
malakaci celso borgesin tam olarak nerde oynatıosun ve nasıl komutlar veriyosun acaba ? ben mc de oynattım amc de oynattım bi maç 5.9 oynoz bi maç 6.7-6.8 falan oynuor 7 nin üstüne 1-2 kere çıkabildi 15-20 maçta
Kardesim Sunu Söyle Diyim
Celso Borges Ne Atak Nede Normal Mc Celso Borgesi Ben Oyun Kurucu Olarak Kullanıyorum :)
Quote:
Haygary Alıntı:
celso borgesin tam olarak nerde oynatıosun ve nasıl komutlar veriyosun acaba ? ben mc de oynattım amc de oynattım bi maç 5.9 oynoz bi maç 6.7-6.8 falan oynuor 7 nin üstüne 1-2 kere çıkabildi 15-20 maçta
uzun şut atmasına frikik kullanmasına izin ver.forvet arkası serbest oynat ve iyi bir antreman ver bence daha iyi oynar hocam.
:) Kardesim Agır Antrenman oLunca Adamımız Ucuyo Ama :)