Beni yine Gökhan Zan korkutuyor.Favori yok bana göre , İnşAllah kazanırız diyorum.Bu arada Siyah şort-Beyaz forma çıkmışız maça , Fenerbahçe ise çubuklu forma ile.Hoş bi nostalji:)
Printable View
Beni yine Gökhan Zan korkutuyor.Favori yok bana göre , İnşAllah kazanırız diyorum.Bu arada Siyah şort-Beyaz forma çıkmışız maça , Fenerbahçe ise çubuklu forma ile.Hoş bi nostalji:)
Böyle gol mü yenir yahu. Yusuf iyi düşündü.
Zevksiz başladı bana göre izlemeyi bıraktım bende.
BJK Attı Gol Yusuf
Guiza attı 1-1.
Guiza Karşı Karşıya Şut Çekse Golü Atabilirdi..Ama Pas Vereyim Derken Pozisyonu Yedi...
1-0 ken bobo zoru basardı net golü kacırdı. Atsa Bjk macı koparabilirdi. O dkdan sonra Bjk üstünlüğü kaybetti ve Fb 1-1 yaptı biraz daha üstün gibi Fb. Bjk topu rakibe bırakıyor. Oyunu Fb nin kurmasına izin veriyor bu onlar için iyi degil. Besiktastan cok sarı görenler oldu. Kırmızı cıkabilir mactaa.
Talihsiz golden sonra kendimize geldik...
Semih'in oyuna girmesi gerek...
Mustafa hoca kendi haklınca taktik yapmıs kontra atak oynuyorlar bilioki saldırsa fenerbahce deli gibi pas yapıp yorucak o yüzden bekliorlar beklesinler bakalım :D
Fenerbahçe'nin golünde son maçlarda olduğu gibi bu maçta da Beşiktaş savunması Güizayı izledi, ve Güiza Beşiktaş'ı yine boş geçmedi.
Beşiktaş'ın golü ise Yusuf'un zeki düşüncesiyle geldi, Volkan Babacan beklemiyordu.
Goller dışında iki tarafında birer net pozisyonu var, biri Bobo'nun vuramadığı, diğeri ise Güiza'nın kaleye şut çekmek yerine Alex'e pas atıp pozisyonu harcaması.
hakem kolay kartlar çıkartıyor, maçın gidişatına ve tansiyonuna göre kırmızı kartlar çıkabilir.
Ahmet Çakar'ın deyişiyle ''Angarya Kupası'' :D finali çok sıkıcı geçiyor , hak eden kazansın ikinci yarıda :D
Bobo uzaktan güzel bir gol attı.Dk 56 2-1
Oooo boboooo müthiş gol.. :D
Bobo Mükemmel Attı...Bu Volkan Babacan Zaten Uzaktan Her Şutu Yiyor...
Bobo gercekten harika bir gol atti.
Bitti iş. Kupa bizimdir.
Volkan Babacan ile baslamasinin cezasini cekiyor Aragones. Bu saatten sonra mac zor cevirilir. Tebrikler..
Bobo & HoLosko A.Ş
4 oldu .
ilk yarıdaki Bobo'ya bak, 2. yarıdakine bak :) Güzel 2 gol attı, Holoskoya müthiş asist yaptı.
4 oldu, Holosko atti...
Bünyamin Gezer den bir hediye Fenerbahçe adına.
Hahaha böyle penaltı mı olur yahu :D
Hakemin yaptıgı ayıp yahu.
Skor 4-1 Olmasa O Penaltıyı Verecekmiydi Acaba...
volkan babacan beni yanılttı.. tebrikler bjk
Bu ne ya .Böyle penaltı mı olur.4-1 ile 4-2 çok farklı skorlardı benim gözümde ya neyse....Tebrikler Beşiktaş'ım.Fener'in kupa işi de başka bahara kaldı artık.