Ne bilim çarptı önüne düştü gibi gördüm ben (:Shawky 3-2 yaptı.
Printable View
Ne bilim çarptı önüne düştü gibi gördüm ben (:Shawky 3-2 yaptı.
off off 3-3 oldu 2 dk 2 gol..Mısır çoştu:)
3-3 oldu Aboutr,ka Helal olsun Mısır
3-1'den sonra artık maç farka gider mısır gevregi yapar diyodum brezilya rakibi ama 3-3'e getirdiler helal :D
Afrika'da Mısır Samba Yapıyo
Mısır harika oynuyor...
Hakem yemedi:) Brezilya 4-3 yaptı Penaltıdan kaka
El Mohamadi harika rol kesti ama:D Yüzünü falan tuttu, top kafasına çarpmış görüntüsünü vermek için :)
Yazık oldu Mısır'a.. Aboutrika maçın adamı olmalı bence, çok iyi oynadı.
Gitti baktı yüzde kızarıklık yok hemen gösterdi tabi kırmızıyı:D
bu moawad bizdeki moawad'da bu boyle oynuomuydu :)
Sol kanatan iyi bindirmeler yapti, Shawky nin golunu asist yapti. Bizden giden cosuyo :D
Abo Terika harika oynadı, hayran kaldım adama ya.
Mısıra yazık oldu ama bu maçtan puan almak haklarıydı.
Ben bütün oyuncuları karıştırdım Mısır'da.Yarısınım ismi Ahmet yarısının da Muhammed.:D
Çok güzel maçtı ama Mısır'ın geri dönüşü çok güzeldi.Brezilya balık bir penaltıyla iş bitirdi yazık oldu Mısır'a.
İki tarafta futbol oynamak istediği zaman ortaya böyle zevkli bir maç çıkıyor. Mısır puan alamasa da Brezilya'dan daha iyi oynadı. Dünkü maçta G. Afrika karşısında önemli bir yerden kazanılan serbest vuruşu bile zaman geçirmek için kullanan Irak, bugün karşısında uluslararası arenada dünyanın en başarılı takımı Brezilya olmasına rağmen kendi oyununu kabul ettiren Mısır vardı.
beklediğim gibi zevkli bir maç oldu...
Mısır mükemmel futbol oynadı.Brezilya 1 bireysel yetenek 3 duran topla işi bitirdi...
Mısır'ın attığı üç gol ve geliştirdiği ataklar hep organizeydi.Galiptir bu yolda mağlup...
Mısır'dan sürpriz bekliyordumki sürprizde yaptılar zaten :).Mısır'ın hakkıydı bu maç bence (:
İtalya - ABD maçı başlıyor az sonra...
Güzel bir maç daha bizi bekliyor,ABD'de 89'lu Altidore'ye dikkat...
Ömer Üründül'ün dediği gibi Altidore topu ezdi resmen. Zevkli geçiyor maç :) Amerika baya zorlayacak gibi...
Tüh ABD 10 Kişi kaldı şimdi İtalya çok rahat oynar.Ve İtalya kazanır.Futbolun adaleti bu :)
Penaltı kullanıcak ABD.
Amerika penaltı kazandı.Artık ehr pozisyondan sonra ABD kart istiyor :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Donovan attı 1-0 :D
Donovan attı ABD 1-0 önde...
Donovan attı Dk 40 1-0.
İtalya'yı siyah şort ile izlemek ilginç :)
İlk yarı bitti 1-0.
Anıl Abi dün 2 maçtada yazmıştın...Maçın Adamı kim oldu ?
Takip etmem gerekiyorda :D
----------------------------------------------------------------------------------------
Bu arada İtalya Ömer Üründül'ünde dediği gibi beklentilerin çok altında kaldı ilk yarıda...
Rossi muhteşem bir gol attı. 1-1
Bu sefer De Rossi enfes astı. 1-2.