barış kupası türkiye süper kupasından daha mı önemli ?
Printable View
barış kupası türkiye süper kupasından daha mı önemli ?
Bence peace cup da süper kupa da önemLi..Ama ben peace cup'a daha çok önem veriyorum kıtalararası bir turnuva küçük ama prestij açısından önemLi bir birliktelik.
Barış Kupası'na önemsiz diyemeyiz.Özellikle prestij açısından önemli kupa ama sonuçta Türkiye Süper Kupası'nı erteletecek kadar önemli değil ki haftaya lig başlıyor hafta içleri Avrupa maçları var erteleneceğini sanmıyorum.
Süper Kupa'yı izleyecek seyircilerin dikkatine
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 2 Ağustos 2009 Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak TFF Süper Kupa maçını izleyecek seyircilerin stada gidiş-dünüş güzergahları aşağıda belirtişmiştir:
Fenerbahçe seyircilerini taşıyacak İETT Otobüsleri, Halkalı Toplu Konutlar tarafından Stadyuma gelen yol güzergahından stadyuma kabul edilecektir.
Fenerbahçe seyicisini taşıyacak otobüsler eski salı pazarından ve Yenibosna İETT aktarma terminalinden kalkacaktır.
Beşiktaş seyircisini taşıyacak otobüsler Dolmabahçe ve 4. Levent İETT Grajı'ndan İETT otobüsleri stadyuma seyircileri taşıyacaktır.
Otobüsler 16:30-20:00 arası devamlı olarak stadyuma ulaşımı sağlayacaktır. Her otobüste takımlarına ait sarı ve siyah renkli otopark kartı bulunacaktır.
Otopark kartı olmayan araçlar stadyum çevresi kontrol noktalarından içeri alınmayacaktır.
Bilet kontrolleri ve otopark kartı kontrolü bağlantı yollarında özel güvenlik tarafından yapılacaktır. Otopark kartı almak isteyen biletli seyirciler kulüplerinden otopark kartlarını temin edebilirler.
Aracıyla stadyuma gelmek isteyen biletli Fenerbahçe seyircilerinin özellikle E-5 yolunu kullanarak ve Halkalı-İkitelli Toplu Konutlar rotasından (Bkz. Plan) Batı Tribün arkasındaki İski Yolu'nu kullanarak stadyuma ulaşması sağlanacaktır.
Araçlı ve biletli Beşiktaş seyircileri ise genel olarak kullanılan Atatürk Olimpiyat Stadı TEM ve ISTOC bağlantı yolundan alınacak ve Doğu Tribünü sapağından tribünlere ulaşacaktır.
Atatürk Olimpiyat Stadyumu kuzey tarafındaki metro inşaatından dolayı araç ve seyirci ulaşımı kapalıdır.
Tüm Fenerbahçe ve Beşiktaşlı seyircilerin bu güzergahlardan Stadyuma gelmesi yönlendirlme işaretleri ve ilanlara dikkat etmesi gerekmektedir. Seyirciler Süper Kupa'ya özel olarak hazırlanmış yönlendirmeleri takip ederek stadyuma ulaşabilirler.
ayrıca neden besiktas camiasının böyle mac ertelensin bizim barıs kupası macımız var o daha önemli demelerini anlamıyorum fenerbahcenin uefa eleme macı var yahu persembe günü o daha mı az önemli.Ayrıca kurallar belliyken yok biz ikisinide aldık süper kupada bizim hakkımız gibi acıklamalar yapmakta manasız bence daha lig başlamadan ortamı ne taraftarların nede yönetimlerin germeye hakkı yok
@sananes
Fenerbahçe'nin maçı da önemli tabii ki ancak biz turu geçmemiz halinde konuşuyoruz.Yani bu turu geçerse Beşiktaş Barış Kupasında diğer turda elense bile Cumartesi yurda dönüyor ve pazar maça çıkacak.Çok mu normal olacak ?
Ortamın gerildiği falan yok.Federasyona başvuruda bulunacak yönetim eğer böyle bir durum olursa Federasyona kalmış birşey eğer kabul etmez ise tabii ki paşa paşa çıkıp Süper Kupa maçını da Barış kupasını da herşeyi de oynayacağız.Beşiktaş büyük bir kulüptür aynı anda 2 maçı da yapar ;)