Pençe tasarımlı olanada gözüm alışmaya başladı aslında...
Printable View
Pençe tasarımlı olanada gözüm alışmaya başladı aslında...
Bu psikolojikmidir nedir? Banada daha güzel görünmeye başladı formalar..:icon_smile:
sevmekten başka yapcak bişey yok da ondan . bana da oluyo :D
http://www.karakartal.com/img/3/2009...wcastle256.jpg
Beterin beteri var
20 Temmuz 2009 Pazartesi * 09:14
Beşiktaşımızdaki forma krizinin bir benzeri Newcastle United'da yaşanıyor.
Beşiktaşımızda taraftarların büyük tepkisini çeken forma krizinin bir benzeri de İngiltere'de yaşanıyor. Tıpkı Beşiktaş gibi Adidas firmasıyla anlaşmalı olan Newcastle United'ın deplasman formaları, Newcastle taraftarlarını çıldırttı.
Siyah-Beyazlı renkleri taşımasına rağmen sarı ve turuncu renklerin ağırlıklı kullanıldığı forma için İngiliz basını, “Bu formayı taşımak, küme düşmekten de beter” yorumunu yapmış ve “Komik” yakıştırmasında bulunmuştu.
Kaynak: Fanatik
Beşiktaş'ın çubuklu formasına hayran kaldım, harika. Newcastle'ın formasına benzemiş, çubukların genişliği fazla, ama çok hoş. Bence geçmiş yıllardaki çubuklulardan çok daha iyi. Diğer formaları beğenmedim ama çubuklu çok asil duruyor. Beşiktaşlı olsam mutlaka alacağım bir formaydı.
Adidas bu seneyi tamamen bitirdi kim nederse desin ! damalı forma Hırvatistan'ın 98 dünya kupasında giydii forma gibi :D Çubuklu forma da eskileri yad etmek amacıyla yapılmış galiba.. pençe tasarımlı olan idare eder yinede...
pençe dediğin benim avatardaki gibi olmalı :D
cubuklu forma hakikaten cok kaliteli, bildigimiz klasik cubuklulardan daha guzel duruyor bana gore. baklavali desen de alinabilir begenen begenir, beyaz olanda biraz degisik olmus alinabilir. ama bir tanede dumduz simsiyah veya bembeyaz cikarsalar iyi olur.
o değilde bence Newcastlenın forması çok sağlam.
ayrica fb ve ozellikle gs nin formalarini gordukten sonra bizimkilere kotu demeyin lutfen. bizimkinde 2 tane yepyeni bir tarz olusturmuslar ve guzel bence. fb zaten 1 tane yeni forma yapmis arma olan iyiydi, gs nin ise parcali disindakilar cok kotu bence.
Başkan dün açıkladı;
Beşiktaş'ın forma arkasına alınacak reklamdan gelecek parayı ihtiyacı olmadığını düşünüyorumdedi...
Forma arkasına Kızılay,Mehmetçik Vakfı ve benzeri kuruluşlardan birisin reklamı alınacak dedi...
Helal olsun...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada düz beyaz forma yapılmış TF'nın sitesinden;
http://www.tff.org/Resources/TFF/Fil...1f9a639c3f.jpg
iste bekledigimiz forma buydu. bu beyaz forma cikarsa , cubukluyla birlikte buyuk bir satis olur. bence bu 2 forma son yillardaki en iyi formalar.
Başkan açıklamasında bu seneki formaları çok beğenmedim seneye asıl formalarımız gelecek dedi.Bu sene çok aceleye gelmiş seneye yeni kreasyonlarla başlayacağız dedi.Ah bir kırmızı yapsanız...