Bir kaç gün önce elano'nun haberini yapmak geldi içimden yapmadım keşke yapsaymışım doğru çıktı :zuhaha:zuhaha:zuhaha
Bir kaç gün önce elano'nun haberini yapmak geldi içimden yapmadım keşke yapsaymışım doğru çıktı :zuhaha:zuhaha:zuhaha
Elano gelmeden öne Vassel'i aradı haberi;
Galatasaray'ın M.City'den transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Elano. Transferden önce Ankaragücü'nün flaş transferi ve aynı zamanda eski takım arkadaşı Vassel'i aradı. "Galatasaray'dan teklif aldım hacı, n'apayım?" sorusuyla Vassel'e fikir danışan Elano, eski takım arkadaşının "Hiç düşünmeden git hafız. Türkiye Ligi sanılanın aksine gayet kaliteli ve mücadeleci bir lig. Maçlarda bayağı tekme yersin ama onu baştan belirteyim" cevabını vermesine üzerine, "Ulan sen ne ara maça çıktın orada, bizi mi yiyosun şimdi çakal" dediği öğrenildi.
Bunun üzerine telefonda karşılıklı gülüşen iki oyuncu, daha sonra Elano'nun "Yahu Haldun diye bir adam ilgileniyor benle. Adam çok ilginç. Sağ gösterip sol vuracakmış gibi bir hali var. Hani sanki beni değil de, evden başka birini transfer edecekmiş gibi duruyor lan" diyerek hayretini belirten Brezilyalı oyuncuya, eski takım arkadaşının "Haldun'u ben de duydum. Çok meşhur bir adammış Türkiye'de. Galatasaray taraftarı kız istemeye giderken Haldun'la gitme hayalleri kuruyormuş abi" diye espri yaptığı öğrenildi.
Bu espri üzerine uzun süre gülüştükleri öğrenilen iki oyuncu. Daha sonra Elano'nun, "Olm kol gibi girecek fatura, hala sadede gelemedin. İşin gücü geyik" uyarısıyla irkilen Vassel'in "Atla gel kanka ya, hiç düşünme. Şiş kebap, raki, boğaz. Ara sıra da Ankara'ya da uğramayı ihmal etme. Deplasmana geldiğin bir gün aspava'ya gideriz hatta" dediği öğrenildi.
Eski takım arkadaşından Galatasaray, Türkiye ve ülke futbolu hakkında önemli bilgiler alan Elano'nun hiç düşünmeden Galatasaray'ın teklifine evet dediği öğrenildi.
kaynak: gösterememşuanüstündeoturuyorumhaberajansı -No Pain No Gain
Bir an sallama haber konusunda oldugumu unuttum ne oluyoruz dedim kendi kendime.
İyide İkili arasında geyik yaparken kız isteme olayını nerden biliyorlar. Elin Breziliyle İngilizi Kız isteme adetini bilmezler :D
Beşiktaş aradığı forveti Portekiz'de buldu.
Beşiktaş gizli tutulan Portekiz harekatı sonrası Benfica'nın santraforu Oscar Cardozo'yu İstanbul'a getirdi. Kurt hoca Mustafa Denizli Oscar Cardozo hakkında şunları söyledi: "FM'deki favorim olan Oscar Cardozo'yu Beşiktaş'a getirmek en büyük hayalimdi, Cardozo yalnız golleriyle değil frikikleri ile de konuşulacak."
Demirören ise: " Cardozo hocamızın verdiği listede 1. sıradaydı, eğer onu alamasaydık Marquinhos veya Keirrson'u getirecektik ama bölge için en iyi adamı getirdik." dedi.
Bu arada uçaktan kızıl saçlı bir genç atladı ve Beşiktaş'a transfer olduğunu söyledi. Basını şaşkına çeviren adamın Sportingli Adrien olduğu anlaşıldı, Denizli ise onun hakkında "Bir FM oyunumda onu 15M'ye Arsenal'e satmıştım, düşünün yani." dedi ve ne kadar iyi bir Fm oyuncusu olduğunu kanıtladı. Bu gelişmeler sonrasında Bobo'nun gidişine kesin gözüyle bakılırken Bobo Forza Beşiktaş dedi başka bir şey demedi derken menajeri Bobo'nun Türk olacağını ve adını Popo olarak değiştireceğini söyledi.:D
Abel Xavier ManU AncakMozambik asıllı Portekiz'li oyuncu ManU ile anlaştı. Maç başı ücreti üzerinden 1 yıllık anlaşma yapıldı. İmzalar atıldı. Xavier'in açıklamaları basın tarafınfan ilgiyle izlendi.
http://4.bp.blogspot.com/_Cf04SQPYPb...bel+xavier.jpg
- Burada olduğu için çok mutluyum premier lig'te top koşturmak çocukluk hayalim'dir. şeklinde açıklama yapan Xavier ilk maçındaki topla ilk koşusunda oyunda alınarak kontratı feshedildi. Xavier:
-Hayallerimi gerçekleştirdiğim için mutluyum. açıklaması yaparak bir kez daha kafalarda soru işareti bıraktı.
http://site.mynet.com/suspus02/mynet...erim/c.ronaldo
ŞOK ŞOK ŞOK!!! ZOKASPOR AÇIKLIYOR!!!
ReaL Madrid'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo Aziz Yıldırım'a seslendi "Başkanım Beni Al" hatta üstüne şarkı bile hediye etti Pinhani'den Beni Al parçasını yollayarak ince bir mesaj veren süper yıldızın Madridde istediği ortamı bulamadığını ve Türkiye'ye gelmek istediği öğrenildi. Aziz Yıldırım'ın adeta ayağına kapanan yıldız futbolcu hocam oynatmasan bile al istersen Avcılarspor'a kiralık yolla ama beni kurtar bu hayattan dedi. Transferdeki tek Pürüz ise kurt hoca Daum. Daum'un Ronaldo'nun saç stilini sevmediğini eğer Ronaldo Saçını 3 numaraya vurdurmazsa onu kabul etmeyeceğini söyledi Ronaldo ise bu teklife yanaşmıyor bakalım ilerliyen sürelerde n'olcak
Zokaspor Muhabiri Özgür Kadir Altuntaş Sao Tome ve Principe Adalarından bildirdi...
Edit: :D
Az önce elimize ulaşan bir bilgiye göre Ronaldo transferine Rijkaard girdi
Tecrübeli teknik adam Ronaldo'ya ne oLursan oL yine geL diyerek onun saç stilini sorun etmediğini gösterdi. Ronaldo ise bu tekLife karşılık hocam Saçımı Sarı-Kırmızı yapıp geliyorum dedi. Rijkaard'ın Ronaldo'nun saçına karışmamasının nedeninin kendi saç stili olduğu öğrenildi
http://www.tfutbol.com/menejer/Frank_Rijkaard.jpg
Zokaspor Muhabiri Özgür Kadir Altuntaş St.Vincent ve Grenadine Adalarından yeniden bildirdi....
Konuyu hortlatmak lazım :D:D
Pinhani'den Beni Al:D
güzel konu gülmekten yarıldım :D
FLAS FLAS FLAS
Transferin en hizli takimi galatasaray bir isimle daha anlasdi , Ingilterede gorusmelerini surduren super yonetici Haldun Ustunel super bir isimi daha bitirdi , yeni gelen ismi acikliyoruz !!!!
HUGH GRANT
http://topnews.in/light/files/hugh-grant-67.jpg
Haldun Ustunel :
Galatasaray TV mizde boyle bir acigi vardi hazir ingilteredeyken bu acigida kapatmis olduk , fakat hala ingiltereden donmuyorum buradan getiricegim daha cok adam var diye bitirdi sorulari.
Hugh Grant in Galatasaray camiamiza hayirli olmasini temenni ederiz. yeni gelicek isiminde maclardan once soyunma odasinda oyunculari motive etmesi icin Beyonce ve ya Fergie ikilisinden birisi olucagi kulagimiza gelen son duyumlar :n:
Tobias Linderoth futbola döndü...
http://img1.loadtr.com/b-378402-tobias_linderoth.jpg
Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan tecrübeli oyuncu yeşil sahalara döndü. Mozambik Belediye Spor'la anlaşan futbolcu sezonda oynadığı dakika başına 10$ alacak
Telefonla ulaştığımız futbolcu bize GS'ye kırgın değilim eğer onlar olmasaydı böyle büyük bi camia'ya gelemezdim hedefimiz küme düşmek dedi...
Zokaspor Muhabiri Özgür Kadir Altuntaş masabaşından bildirdi...
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=5381
Zokaspor Rijkaard'ın transfer listesini ele geçirdi.
Yeni sezon için yabancı birer stoper, sol bek, forvet ve iki de orta saha transferi yapılmasını isteyen Rijkaard'ın transfer listesindeki oyuncuları Zokaspor ele geçirdi. İşte ünlü Hollandalı'nın transfer listesindeki oyuncular.
Stoper
Hollandalı'nın bu mevki için en çok istediği oyuncu Chelsea'li John Terry. Terry transferi olmaz ise Barcelona'lı Pique veya Manchester United'li Vidic transfer edilecek.
Sol Bek
Hollandalı'nın bu mevki için en çok istediği oyuncu ise Manchester United'li Evra. Evra'nın yanı sıra Ashley Cole ve Drenthe de görüşülen diğer isimler.
Forvet
Bu mevki için en büyük aday Hollandalı'nın eski öğrencisi Messi. Messi transferinin olmaması ihtimaline karşı Cristiano Ronaldo ve Wayne Rooney ile de görüşmelere başlanma aşamasında.
Orta Saha
Orta sahaya alınacak iki oyuncu için en büyük adaylar Barcelona'lı Xavi ve İnter'li Cambiasso. Ayrıca Fabregas, İniesta, Lampard ve De Rossi ile de görüşmelere başlanma aşamasında.
Bu liste üzerine sadece yine Zokaspora konuşan Hollandalı teknik adam;
"Haldun ağabeye güveniyorum. Sen listeni hazırla ver bana gerisini kafana takma dedi. Ben de elimden geldiğince ekonomik bir liste yapmaya çalıştım. Bu listedeki oyuncuları alamazsak önümüzdeki sezon da şampiyonluk hayal olur."
dedi.
Zokaspor Haber Ajansı
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/14677608.asp
ne güldüm yahu. metni tamamen okumanızı öneriyorum :)
O haberi yazanın Türkçe bilgisine hayran kaldım :D
Flaş Flaş Flaş
Ünlü Brezilyalı Topçu M. Alanshon İ.B.B ile flört halinde.Brezilyalı Denilson ve Klebersonun yakın arkadaşı olduğu bilinen Alanshon futboldan arta kalan zamanlarda müzikle uğraşıyor.
http://www.hurriyet.com.tr/_np/1898/5611898.jpg
Flaş... Flaş... Flaş...
Spor portalınız Zokaspor büyük bir gizemi aydınlattı!
http://1.bp.blogspot.com/__czwW1wke9.../KLEBERSON.jpg
Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu Kleberson, hatırlayacağınız gibi ülkemizden kaçmış, 1 sene sonra Brezilya'da futbola dönmüş, o zamandan beri gösterdiği iyi performansla Dünya Kupası kadrosunda kendine yer bulmuştu.
MU ACABA?
Ancak muhabirlerimiz kazın ayağının öyle olmadığını ortaya çıkarttı! Aldığımız bir ihbardan yola çıkan muhabirimiz Akif Kolombo, Jose P. Kleberson'un Manchester U. - Liverpool maçında geçirdiği bir sakatlıktan dolayı 2,5 sene futboldan uzak kaldığını, iyileşince de direk ülkesine döndüğünü keşfetti. Peki ya Beşiktaş'ta oynayan Kleberson kimdi?
BİR PERİ MASALI
1977 Hatay doğumlu Ersan Çakma, futbola 1990 yılında Çemşinspor altyapısında başladı. Kısa sürede yeteneğiyle ve oyun stiliyle dikkatleri üzerine çekerek Hatayspor'a, oradan da Adanaspor'a alındı. 5 yıl burada top koşturup iki kez yılın futbolcusu seçilen Ersan Bey, kendisini Türk futbolunun zirvesine taşıyan gelişmeleri şöyle anlatıyor:
"Adanaspor'da forvet arkası oynuyordum, çalımlarım yüzünden bana Brezilyalı Ersan diyorlardı. Ancak karıma olan düşkünlüğüm ve sözünden çıkmamam sayesinde yakın çevrem beni "Kılıbık Ersan" diye bilirdi. Zamanla bu lakap kısaltılarak "Kılıbersan" halini aldı. Federasyondan izin alıp formama da bu şekilde yazdırıyorduk. 12 gol, 17 asistle kapattığım bir sezonun ardından menejerim Selim Ağabey Beşiktaş'lı yöneticilerden bir telefon almış. Sağolsunlar beni beğenmişler, 1 hafta içinde imzalar atıldı. Havaalanına indiğimde kalabalığa inanamamıştım!"
Ancak Beşiktaş'ın şampiyonluğu kaybetmesiyle fatura Kılıbersan'ın başına patladı ve kısa sürede taraftarların tepkisini çekmeye başladı. Kadroda kendisine yer bulamayan Ersan, olaylı bir şekilde takımdan ayrıldı.
Ekibimiz Ersan Çakma'yı memleketinde yetiştiği kulüp olan Çemşinspor'da altyapı hocalığı yaparken buldu. Aktif futbolu 2 sene önce bıraktığını, ancak futbolun kendisinden kopamayacağını belirten Çakma, Beşiktaş'ı unutamadığını söyledi ve bütün hayranlarına selam yollamayı ihmal etmedi. Jose P. Kleberson ile Ersan Çakma'nın benzerliği, gerçekten de hayret verici nitelikteydi.
http://globoesporte.globo.com/ESP/Ho...7608-EX,00.jpg
ERSAN "KILIBERSAN" ÇAKMA (fotoğraf: Abidin Flaş)
http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...eberson203.jpg
Jose P. Kleberson
http://www.yukleresim.com/images/895...3664285796.jpg
Manchester'ın "Sir" lakaplı patronu Alex Fergosun bugün yaptığı basın toplantısında İbrahim Üzülmez'i istediğini açıkladı.. Ferguson ''İbrahim klasını ispatlamış, kaliteli bir oyuncu.. Öyle bir starı takımımda görmeyi çok istiyorum. Tam bizlik bir oyuncu '' dedi..Bunun akabinde Manchester yöneticileri ise ''İbrahim bizim çok üstümüzde bir oyuncu.. Bize gelmez.. Daha küçük oyuncularla ilgilenmeliyiz'' dedi..Ayrıca İbrahim de bugün yaptığı basın toplantısında yöneticileri doğrulayarak ''Ferguson'a teşekkürler ama Manchester gibi küçük bir takıma gelmem söz konusu bile olamaz.. Kariyerime Beşiktaş forması altında devam etmek istiyorum'' şeklinde konuştu.
Yılın Transferini Açıklıyoruz!! “Artiz” Barcelona’da!!!
Barcelona’nın başına getirilen Ergün Penbe, ilk transferini bir dünya yıldızı ile gerçekleştirdi. “Artiz” olarak bilinen yıldız oyuncu Ordulu Katip Amca Barcelona ile anlaşmaya vardı. “Artiz” lakaplı 1.58 Boyundaki forvet oyuncusu, sol ayağını süper kullanan, kı...vrak, teknik, konuşma hızı ve verdiği cevaplarla da rakibini şaşırtmayı çok iyi bilen bir oyuncu. Edinilen bilgilere göre Artiz’in Barça ile anlaşmasında en büyük etkenler; oyuncunun eski kulübü BazaryeriSpor’un bu yıl şampiyonlar ligine katılamaması ve Barça’nın Artiz Amcaya “Artık bazar bazar dolaşmana gerek kalmadı. Kamyonetini biz satın alacağız, sigorta+dolgun maaş ayarlayacağız. Bundan sonra bazar bazar dolaşıp soğuk yemek zorunda kalmayacaksın” vaadi oldu. Usta ayak Sabri ile Barcelona yolunu tutan bir diğer futbolcumuz olan Artiz Amca’dan sonra Türkiye’deki Barcelona forması satışlarında patlama yaşandı. Bakırköy Cumartesi Bazarı,Yeşilköy Salı Bazarı,Kadıköy Cuma Bazarı, Mecidiyeköy Bit Bazarı ve Barcelona Semt Bazarında Artiz formaları yok satmaya başladı.
Alıntıdır.
Zaytung.com'dan alıntı
Liglerin bitmesine sayılı haftalar kala transfer çalışmalarına hız veren Barcelona, Chelsea, Arsenal ve Lyon gibi Avrupa'nın dev ekipleri, her sene olduğu gibi yine önceliği geleceğin yıldızı olabilecek isimlerine verdiler. Transferin bu yılki gözdesi ise 2 yaşını geçtiğimiz hafta dolduran genç yetenek Ersin Özbükey oldu.
Bonservisi Ailesinin Elinde
Endüstriyelleşen futbol dünyasında yaşanan ekonomik problemlerle beraber gözünü genç yeteneklere diken Avrupa'nın önde gelen kulüpleri, bu sefer henüz 2 yaşındaki bir Türk yetenek için birbirleriyle kıyasıya yarışıyorlar. Avrupa devlerinin, yeteneğini ailesinin bile farkedemediği, hatta henüz nüfus cüzdanı bile çıkarılmamış bir futbolcu adayını nasıl keşfettikleri merak konusu olurken, altyapıya verdiği önemle bilinen Arsenal, Özbükey ailesi ile transfer görüşmelerine gelen ilk kulüp oldu.
Minik Ersin'in transferi için ailesi ile çeşitli temaslarda bulunan Arsenalli yönetici Tony Adams, transfer sürecini şu sözlerle değerlendirdi: "Ersin'in bonservisi ailesinin elinde. Biz kendilerine teklifimizi ilettik, onlar da düşünmek için süre istediler. Kendisi henüz 2 yaşında olduğu için yetiştirme parasının çok da yüksek olacağını zannetmiyoruz. Bu yaştaki bir çocuğa yatırım yapmak belki garip gelebilir ancak yetiştirme parası ödememek için gelecek yıllarda genetik mirasların takibe alınması bile ihtimaller dahilinde. Herkes kendini şimdiden 'Damızlık Futbolcu' sistemine ve sperm transferi için yaşanacak kıyasıya rekabete hazırlasın."
"Fiziksel Olarak Kendini Geliştirmeli"
Ersin bebeği iki yıldır dikkatle izlediklerini vurgulayan Tony Adams, "Ersin'in yeteneklerinden bahsetmek anlamsız. Zaten herkes bunun farkındandır diye düşünüyoruz. Ancak ne yazık ki Türk futbolcuların genelinde olduğu gibi bazı fiziksel problemleri var. Henüz yürümeye tam adapte olduğunu bile söylemek zor, bacaklarını kuvvetlendirmesi şart." dedi. Yetenek olarak Türk futbolcularının, Avrupalı meslektaşlarından hiçbir eksiklerinin bulunmadığının da altını çizen Adams, "Ne yazık ki disiplin açısından aynı şeyleri söylemem pek mümkün değil. Ancak umuyorum ki Ersin'i kadromuza kattıktan sonra bu mental eksikliklerini de gidereceğiz. Tabii genç oyuncunun da bunu bizim kadar istemesi şart. Profesyonelliğin gereğini yerine getirip, yatma kalkma saatlerine dikkat etmeli, mama düzenine özen göstermeli. Bu seviyeye gelmiş bir futbolcu adayının, daha hala gece ağlayarak uyanıyor olması kabul edilemez." sözleriyle açıklamalarını noktaladı.
Artiz her yerde :0:
http://img1.blogcu.com/images/g/e/c/...ki/ihtiyar.jpg
Cengiz Taş A.C. Milan'a imzayı attı.
Kadrosunda revizyon yapan ve kadrosunu genç isimlerle yenileyen Milan 67 yaşındaki genç yıldızla 6+2+2 yıllık antlaşma imzaladı. Kariyeri boyunca Şalvarspor'da oynamış genç sol bek yeni bir macera için İtalya'ya gitmek istediğini ve Milan'ın yıllık 5.500.000€ garanti para ve fötr şapka teklifini cazip bulduğunu söyledi. Cengiz'in sol bekteki rakibi ise futbola geri dönen Maldini.
Bazaresma #77
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6780665_n.jpg
Galatasaray'da yeni formül: Gol atan kaleye!
Mondragon gittikten sonra kalesinde bir türlü dikiş tutturamayan Galatasaray, dünyada bir ilke imza atıyor. Türkiye’de ‘gol atan kaleye’ olarak bildiğimiz bu uygulamanın takıma pek çok katkısı olacağı görüşünde hemfikir olan yöneticiler, şu açıklamalarda bulundu:
‘’Kimi getirsek saçma sapan goller yiyor. Bu yöntem ile sadece yediğimiz golü azaltmakla kalmayacağız. Aynı zamanda attığımız gol sayısı da artacak. Oyuncular kalede dinlenme imkanı da buldukları için herkes gol atmak isteyecektir. Ayrıca gol atan oyuncular gaza geldikleri için kalede de başarılı olurlar.’’ Sözleriyle bu yeni uygulamayı savundu.
Bu yöntemin Frank Rijkaard’a da alıştıra alıştıra açıklanması beklenirken, yarınki düğününde mutlu bir anının yakalanıp birden söylenmesi de gündemde. Türk oyuncuların ezelden bu uygulamaya alışkın oluşu da yöneticilerin elini güçlendiriyor. O da olmazsa ‘Kadıköy Panteri Pancu’ temalı bir sunum hazırlayacaklarını belirten yöneticiler, Nezih Ali Boloğlu’na da tüm takımı çalıştırmaya başlaması yönünde talimat verdi.
Kaynak: http://www.facebook.com/album.php?ai...lpaHaberAjansi
Ahahahahahaha Bazaresma =D çok sağlam =D
Gaziantepspor'un yeni transferi Sosa, Beşiktaş camiasında heyecan yarattı...
zaytung.com
Sabri Beşiktaş'ta
Beşiktaş duran toplardaki eksikliğini Sabri ile doldurmayı planlıyor. Beşiktaş frikiklerde etkili olmak istiyor ve Sabri transfer gündeminde. £28M'yi gözden çıkaran Beşiktaş Galatasaray'ın cevabını bekliyor. Sabri ise bu haberi doğrularken ''Gollerime Beşiktaş forması altında devam edeceğim'' dedi.
http://ua-hell.org/uahell/sabri-uclu.jpg
Nihat Doğan Barcelona'da !
http://www.yukleresim.com/images/074...0047371064.jpg
Futbola yeni felsefeler katmasıyla ünlenen Barcelona , Rinus Michels'in Total Futbol felsefesinden sonra Nihat Doğan'la yepyeni bir felsefe yaratmak istiyor . Barcelona'nın çiçeği burnunda başkanı Sandro Rosell yaptığı açıklamada " Rinus Michels'in Total Futbol felsefesi artık tam olarak işlemiyor , yeni bir felsefe ile rakiplerimizi şaşırtıp 3 sene üst üste şampiyon olmak istiyoruz . Bu doğrultuda Dünya'yı araştırdık yeni felsefe olarak iki Türk karşımıza çıktı . İbrahim Tatlıses'i getiriyorduk , imza aşamasında abi ben asena birisi ile evlenirse dayanamam kurşunlatırım dediğinden dolayı Nihat beye imza attırdık , kendisinin pek çok felsefesi var , elbette biri Barcelona kadrosuna uyacaktır. " dedi .
Büyük ihtimalle sahada oynatacağı diziliş ve aşılamak istediği felsefe şu olacaktır ;
''hayat bi savaş filmi ise,bu filmdeki rolüm sakat sinektir''
Kendisi bu felsefeye " Nihat Doğanizm , kendisinede NiHoooo** denmesini istediği öğrenilirken Messi'nin kendini jiletlediği açıklandı ."
Oğuzcan Özel Nihat Doğanizm'in kalbi Toscana'dan bildirdi .