Oh be Arda ve Baros giriyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sabri yeter be.Bu kadar orta özürlü olur mu insan
Printable View
Oh be Arda ve Baros giriyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sabri yeter be.Bu kadar orta özürlü olur mu insan
Gökhan Servet'ten başkasına pas atmıyor. Delirmek üzereyim :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gol Baros. 1-1
Hele şükür gol.Baros.
Baros bıraktığı yerden devam :)
Biraz tempo getirsek, şuandan itibaren farka gideriz rahatça.
Yalnız Alpaslan sol bekten ziyade sol açıkta oynar. Sol kanatımız boş kalıoyr, Balta'nın önünde Alpaslan harika olur mesela...
O 7 numara tam linç edilmelik :)
8 kişiden sonrası tpplumsal tepki olarak kabul ediliyor bildiğim kadarıyla ve ceza hafifliyor. Toplanıp dövsünler bunu bence...
Alpaslan atıldı olacak iş değil...
Alpaslan kırmızı kart gördü.10 kişiyiz.
Hakem bize çok kolay kart çıkarıyor, rakibe ise daha müsamahakar bu konuda...
Güzel pas yapıyoruz topu kontrolde tutuyoruz ama pozisyon bulamıyoruz. Alpaslan'da atıldı oyunun kontrolünüde kaybedebiliriz artık..
Uğur sol beke geçti :s
Alpaslan yok yere atıldı, ilk sarı kartı uydurma. Uğur sol bekte, sabrinin sağ bekte oynadığından kat kat kat kat kat iyi oynar, rahat olun.
Yooo Uğur'a güvenim tam, birden sola geçince şaşırdım...
Acaba Sabri'ye 1 hafta boyunca kendi videolarını izletsek, kapasitesini falan farkedip adam olur mu ? Tahammül edemiyorum artık, tamam iyi Galatasaraylı olabilir ama her Galatasaraylı olan adam bu takımda oynayamaz. Sabri ve Mehmet Güven el ele defolup gitse..
Sabri ve Mustafa Sarp gibi 2 gereksiz topçuyu Galatasaray forması altında görmekten utanıyorum.
Şu Alpaslan yerine Yaser atılsa ne vardı, adamın her hareketi zarar...
Öyle vuruş mu olur Yaser ya.Valla Sabri'yle ikisi gitse ŞL'yi almış kadar sevinicem.
Sabri'nin çalım atabildiği bir takımla 1-1 berabere kaldık. Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi 0 pozisyonla gol bulduk. Bu da Rijkaard'ın işi olsa gerek :)
Rakip çok çirkef oynadı.Ancak Tobolun hızlı tek pas trafiği çok hoşuma gitti :).
Rakip bizden fizik olarak üstündü ve neredeyse tamamı genç agırlıklı bir kadro ile çıktık. Üstünee sabri eklenince sıkıntılı bir ilk yarı gecirdik. 2. yarı Arda ve Baros girince rakip yarı alanda paslar yapabildik ve kornerden golü bulduk. Macın geri kalanında pozisyon olmadı ve 1 1 bitti. Burada turlarız.
Rijkaard'ın Sabriyi görmesi iyi oldu. Ugur varken Sabri bu takımın sag beki olamaz. Alpaslan bizim adımıza macın en iyisiydi. Haksız bir kartla atıldı. 2. karta birsey diyeememde ilk kart tam bir fiyasko. Müdahelesi dahi yokken, rakip 7 numara iyi kekledi hakemi. ilk yarıda bunu sabri'ye de yaptı ama onu yedirememişti.
Bu kadar zayıf bir rakibe karşı daha iyi oynamaısnı beklerdim her ne kadar gençlerle oynasada
Orta saha da oynayan 3 lü yani sarp , özbek , akman berbat oynadılar :( rijkaard heralde iniesta , xavi gibi ortasahaların bizde olmadığını ve bir kanattan diğer kanata 5 pasta dönebildiğimizi görmüştür
Ben Yaser kadar beceriksiz saçma sapan bir adam daha görmedim.Bırakın 2.lig 3. lig takımlarını bizim mahelleye gelse oynatmam o kadar ki.Futboldan anladığı ne yazik ki hiç bir şey yok yazık Galatasaray böyle bir genç futbolcuya güveniyorsa..Kesinlikle Gs'de hiç bir işi yok 90 dk boyunca saçmalamaktan başka bişi yapmadı, ki Gs'nin iyi genç yeteneği diyorduk fikrim tamemen değişti.
Hazır degildik yedek agırlıklıydı , kasmadık rakibi ciddiye almadık yalnız bir gercek var tobol u akıllanıp Ali Sami Yen'nin çimlerine gömecegiz fark olacak :)
Bence Sarp iyiydi Ayhan cok kötüydü Sarp iyi top calıp baya pasları olumlu kullandı teknigide var yani :) 4-3-3 sistemi tamam güzelde ama bu sistemde oyuncular bekler sürekli bindirip kanatlar aktif olmalı içeri bindirmeli yaser ve aydın gibi sahanın kenarına gömülmemeleri lazım sabri gibi de salak salak uzun top dönemeleri olmaması lazım