Transferleri merakla bekliyoruz...
Printable View
Transferleri merakla bekliyoruz...
Temizliği yapmışsın çok güzel..Transferleri bekliyoruz..Artık 1-2 yıldız alırsın imkan var :)
transferler hemen geliyor arkadaşlar...
Ligin yeni ekibi olduğumuz için getirebileceğimiz oyuncu sayısı oldukça kısıtlıydı. Ve bu da yetmezmiş gibi AB dışı 2 oyuncu alabiliyorduk..Bu nedenle de Obasi ve Milevskiy transferlerini gerçekleştiremedik.Ancak iyi bir ekip kurduğumuzu düşünüyorum..İşte transferler.
http://img233.imageshack.us/img233/3586/gelens.jpg
Pennat kiralık olarak gönderildi sadece satmak için almıştık ilk dakikadan itibaren kara geçtik..
Kardesim Cok Güzel Kadro Kurmussun Fakat Pennat Bu Transfer İşini Bozuyo
Bedava Bommel bir sene beklentilerini çok iyi şekilde karşılar..Bunun yanında Cigarini,Marquinhos,Cassani ve Feghouli hamleleri süper..Pennant'ı çok aldım 2.sezon başı ama pek dikiş tutturamıyordu umarım sende sorun olmaz..Bojinov eski Juveli bilir oraları:)..Jankovic bedava :icon_lol: keşke Milevskiy'i alabilseymişin:)
oLsun kardesim Fakat Yinede KEşke Elleşmeseydin senin paraya degil başarıya ihtiyacn var :D
Pennant,jankovic,bommel cok ii olmus ama marquinhos ins. parasının hakkını verir..Arsenal gibi olmuşssun 17 scout fln :D
Oyundan sıkıldığım için kariyere devam edemiyorum.. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.. Gaza gelirse yeni kariyerle karşınızda olacağım.. :D