Buğra'nın verdiği değil benim en son yazdığım kadro ile çıkıyor Sivas...
Baya defansif olmuş...
Printable View
Buğra'nın verdiği değil benim en son yazdığım kadro ile çıkıyor Sivas...
Baya defansif olmuş...
deplasmanda olduğundan gol atması daha önemliydi bnce ama defansif oynuyorlar
Bakıyorum maça,ortalarda..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
17.dakika kornerden attılar.
Petkovic çok kötü çıktı.
böle giderse sanırım fark yicez petkovic çok kötü bir hata yaptı savunma berbat zatn :D
Evet doğru.. Olsun atarlarsa iyi yine..
Fark olacak gibi. 2-0...
Çok kolay attılar..
2 oldu bu kadar erken beklemiyordum gerçekten bence de fark olacak böyle giderse..
bu suarez ajaxtaki mi?
Berbat bir futbol.Defans berbat,kaleci berbat,hücum berbat,orta saha berbat.Organize atak yok.Anderlecht atak yapıyo bakıyorum bizden 2 kişi savunmada.Kaleci vara yoka çıkıyo.Hücumda organize atak yok.1 şut çekebildiler sadece.Ligdeki Sivas'ın yerinde yeller esiyo.Takım toparlanmazsa 4-5 fark olur.
Anderlecht çok rahat top oynuyor ve Sivasspor'da 2 pas bile yapamıyor.Fark olmasa bari.
3 oldu. (8 olmasa bari)
Rezil olduk rezil. 3-0. Dua edelim de 4'ten fazla olmasın.
3 oldu.Daha da fark olmasa bari.
3-0.. Çok basit goller.. Tahmin ediyordum böyle bi skoru ama bu kadar erken değil.
Bu maç 6 ya gider kesin ama pardon Sivas 5 yerdi 7 yerdi ama 6 yemezdi orasını düşünmedim..
Hiç beklemediğim bir oyun Sivastan çok şanslı bir kura çektiğini düşünürken maçtaki bu skor beni şok etti.Umarım daha fark yemez
Abdurrahman ve Hayrettin kanatlarda felaket oynuyorlar. Petkoviç çok kötü. Maç 3-0 biterse öpüp başına koysun Bülent Uygun...
Ersen Martin denen kovayı ilerde tek bırakırsan ileriye cıkamazsan 3 de yersin 5 de....
Büyük lokma ye, büyük söz söyleme Bülent Uygun. Ama rahattır şimdi 6 yemezler
Ersen Martin'i Mehmet Yıldız gibi kullanmaya çalışırsan,
ön liberolar da sözde! alan savunması yaparken,
Oyuncuların saha içinde nerde duracaklarını bilmezken
Sivas ligden de düşer ŞL'den de elenir...
Bülent Uygun bu Farkı Söyledigi laflarla çok hakkediyo ama Biz onun gibi olmıyalım Umarım olmaz
Maça gelince Sivas gerçekten Ligdeki Sivas degil. Her şeyiyle Bugün Sivas kötü futbol oynuyor
3'ten fazla olmasın böle giderse tarihi fark yiyecez.
Şu an gördüm ki artık 3 büyüklerin ligde korkması gerek bi Sivas yok böle bi defansla 7. veya 8. olurlar diyorum..
Sivasspor maça kafa olarak hazırlanamamış. Belki ilk Şampiyonlar Ligi deneyimi olması nedeniyle takımın üzerinde baskı oluşmuş olabilir. Sivasspor karşısında Arsenal varmış gibi her topu dan-dun ileriye dikiyor. Oysa ki daha sakin daha dikkatli olabilseydi Sivasspor, zaman geçtikçe Anderlecht üzerinde baskı oluşacaktı. Bana göre tüm goller ucuzdu ama 3. gol hepsinden ucuzdu. Herkes resmen izledi. İkinci yarının başında bir gol gelirse o moralle Sivasspor birşeyler yapabilir. En azından daha iyi bir futbol bekliyorum.
Yukarılarda Sivasspor için balon yorumu yapılmış. 3 maç olur 5 maç olur Sivasspor 2 sezonda 70-80 maç yaptı. İstisnalar haricinden adından hep söz ettirdi. Bu maç kötü diye 2 senenin emeklerini hiçe saymak doğru değil.
Sivas resmen rezalet. Bülent Uygun lüzumsuz konuşmalar yerine transferine, sistemine dikkat etseydi bunlar Sivas'ın başına gelmezdi...
Ersen Martin sırtı dönük oynuyor , hava toplarını indiriyor bazen indirdikleride rakipte kalıyor.Sivas'ın Erman ile Musa'yı kaçırması lazım..
Petkovic sasırttı beni...