Ben Shakhtar'ı istemiştim istediğim oldu. Timisora'nın elediği bir takımı Sivasspor neden elemesin?
Fenerbahçe'nin rakibi belli olacak şimdide...
Sion'un Türkler'den çekeceği var. :n:
Fenerbahçe Sion ile eşleşti...
Printable View
Ben Shakhtar'ı istemiştim istediğim oldu. Timisora'nın elediği bir takımı Sivasspor neden elemesin?
Fenerbahçe'nin rakibi belli olacak şimdide...
Sion'un Türkler'den çekeceği var. :n:
Fenerbahçe Sion ile eşleşti...
Sion-Fenerbahçe
Rakibimiz Sion..
Sion-Fenerbahçe
Fenere Sion geldi..
Sivas Shaktar'i eleyecek güce sahip. Ayni sekilde Trabzon'da Toulouse takimini eleyecek güce sahip elenseler bille ikiside rakipleriyle kafa kafaya mücadele ederler fark yiyeceklerini sanmiyorum.
Sion geldi gruplardayız..
Fenerbahçe çıktıktan sonra karamsarlığa kapılıp kafasını sallayan Sion yetkilisimiydi :p
İsviçre takımlarını rahat yeniyoruz zaten. GS ve FB turu rahat geçerler. Trabzon yüzde 60, Sivas yuzde 35.
2 tahminim tuttu biri Trabzonspor - Toulouse birisi de Fenerbahçe - Sion :)
Sion'a gelecek sene hangi Türk takımı gelir sizce :n:.
Benim yine her zamanki gibi hiç tahminin tutmadı :p
Galatasaray ve Fenerbahçe zorlanmadan geçerler.Sivas'ın karşısında dandik bi takıma elenmiş olsa da son Uefa Şampiyonu var.Geçen seneki kadrodan eksikleri olabilir ama Avrupa'da çook tecrübeli bir takım.Her şey karşıdaki rakipleri bitmiyo.Sivasspor Avrupa'da çok deneyimsiz bir takım ve karşısında son UEFA Şampiyonu var.Sivas'ın şansı çok çok az.Trabzonspor Sivas'a göre daha çok şanslı.Toulouse'da Avrupa'da deneyimli bir takım.Ama Trabzonspor'dan pek bir üstün yanı yok.Şu kazanır demek yanlış olur bu eşleşmede.Her şeyi oyuncuların 180 dakika içindeki performansı belirliycek.Şansları eşit bence.
Galatasaray,Fenerbahçe,Trabzon güzel kura çekti bence..
Sivas geçen senenin UEFA şampiyonuyla eşleşti..Şampiyonlar Ligi ön elemesinde bir sürpriz yaşamış olsalar bile bu turda Sivas'a çok zorluk çıkarırlar bence..
3takımımızdan eminim inşallah Sivas da bir sürpriz yapar ve 4te 4 le çıkarız play-off tan..
Eşleşmeler ile ilgili şahsi yorumum;
Galatasaray - Levadia Talinn;
Estonya ekibi muhtemelen sert savunma yapacak. Galatasaray'ın hücum gücü karşısında direnebileceklerini sanmıyorum. Galatasaray 2 maçtada farklı galip gelecek ve turu geçecektir.
Trabzonspor - Toulouse;
Trabzonspor'un dişine göre rakip geldi. Alanzinho'lu-Yattara'lı-Gökhan Ünal'lı Trabzonspor hücum hattının Toulouse savunmasını kolay geçeceğini düşünüyorum. Trabzonspor'un turu geçme ihtimali %70 bence.
Shakhtar Donetsk - Sivasspor;
Son UEFA Şampiyonu var Sivasspor'un karşısında. Ama aynı zamanda FC Timisora'ya elenmiş bir takım. Güçlü bir kadroya sahipler. Ancak Sivasspor'da yavaş yavaş alışıyor Avrupa'ya. Eğer kendi oyunlarını yansıtırsa turu neden geçemesin Sivasspor. Sivasspor'un turu geçme ihtimali: %40
Sion - Fenerbahçe;
Daum ile fizik gücü artan bir Fenerbahçe çıktı ortaya. Forvet hattında Güiza gibi Semih gibi oldukça başarılı isimler mevcut. Ayrıca Andre Santos ve Alex gibi orta sahadan hücuma katılıp skor yaratabilecek isimler var. Fenerbahçe'de iki maçı farklı kazanıp turu geçecektir. Ayrıca Bilica'nın cezasının Sion maçlarına denk gelmeside iyi oldu. Sion'un hücum hattı çok kötüydü geçen sezon. Bu sezonda farklı bir hücum hattına sahip olacaklarını sanmıyorum.
Son olarak görüşüm; En az 3 takımla UEFA Avrupa Ligi'nde yer alırız.:)
Levadia Tallinn'i Tanıyalım
http://img199.imageshack.us/img199/5...tallinn001.jpg
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi Playoff turundaki rakibi Estonya'nın Levadia Tallinn ekibi oldu. Estonya Meistriliiga Ligi'ni son üç sezonda şampiyon olarak bitiren yeşil beyazlı ekip bu sezon da ligde 18 maçta 16 galibiyet, 2 beraberlik ile lider durumda bulunuyor.
Avrupa macerasına bu sezon Şampiyonlar Ligi ön eleme turundan giren Levadia Tallinn, 2. ön eleme turunda Polonya'nın Wisla ****ow ekibini 1-1 ve 1-0'lık skorlarla eleyerek dikkatleri çekti. Ancak 3. ön elemede Macaristan'ın Debreceni ekibine her iki maçta da 1-0'lık skorlarla yenilerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek zorunda kaldı.
Estonya temsilcisinin Avrupa Kupaları tarihinde önemli bir başarısı yok ancak Steaua Bükreş, Twente ve Kızılyıldız gibi ekipleri eleme başarısını gösterdi.
Maçlarını 4750 kişilik Kadrioru Stadium'da oynayan takımın teknik direktörlüğünü Igor Prins yapıyor.
1999 yılında kurulan başkent ekibinin kadrosunda 3 Rus, 1 Finli oyuncu bulunuyor. Golcü oyuncu Nikita Andrejev ve Vitali Gussev en etkili oyuncular olara dikkat çekiyor.
Kaynak:Sporx
Maçlarını 4750 kişilik Kadrioru Stadium'da oynayan takımın teknik direktörlüğünü Igor Prins yapıyor.
Amma büyükmüş stadları (:
trabzon un işi zor, toulouse çantada keklik değil..
Fb ve Biz rahat gruplara kalırız diye düşünüyorum.
Ts'de iyi kura cekti, Toulouse eleyemeyecegi bir takım degil. Ben Trabzonun da gruplara kalacagını düşünüyorum.
Sivas için ise cekebilecekleri en kötü kura geldi. Çok zor işleri. Maalesef elenecekler diye düşünüyorum.
Bence 4 Türk Takımda Yoluna Devam Edecek
Galatasaray,Trabzonspor ve biz gruplara kalırız bence.İnş. Sivasspor'da kalır ama bence elenecekler..
2 takım garanti , 2 takımın işi zor.. Lucescu yoksa Sivas eleyebilir ama zor yinede.
4 Türk takımınında gruplara kalacağını düşünüyorum...Yani bu yıl 5 takımla Avrupa Arenasında olacağız (bence) :)
Sivasspor deplasmanda iyi bir sonuç elde ederse Sivas'ta Shakhtar'ı eleyebilir.
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turunda rakibi İsviçre ekibi FC Sion oldu. 1909 yılında kurulan FC Sion maçlarını 16.500 kişi kapasiteli Stade Tourbillon'da oynuyor.
Geçtiğimiz sezon İsviçre Süper Ligi'ni 7. sırada bitiren FC Sion'un teknik direktörü Fransız ekibi Didier Tholot. FC Sion UEFA Avrupa Ligi vizesini geçtiğimiz sene lig kupasını kazanarak elde etmişti. 1992 ve 1997 yılları olmak üzere İsviçre Süper Ligi'nde iki şampiyonluk elde eden Sion 11 kez İsviçre Kupası'na uzandı.
Sion'un yaş ortalaması 26.70. İsviçre Süper Ligi'nde 4 maçta aldığı 6 puanla şu an 4. sırada yer alan Kırmızı-Beyazlı ekip geçen sezon ligde oynadığı 36 maçta 44 gol atarken kalesinde 60 gol görmüştü.
İsviçre ekibinde en dikkat çeken futbolcu forvet oyuncusu Émile Mpenza. 1978 doğumlu Belçikalı futbolcu Standart Liege, Schalke 04, Hamburg, Manchester City gibi takımlarda forma giydi.
Galatasaray 2007 yılında UEFA Kupası'nda ilk turda İsviçre temsilcisi ile karşı karşıya gelmişti ve Galatasaray 5-1 içeride yenerken, deplasmanda 3-2 mağlup olmuştu.
SİON'un bu sezon transferleri;
Gelenler
Tariq Chihab (NE Xamax), Moustapha Dabo (St. Gallen), Kevin Fickentscher (Chaux-de-Fonds), Aleksandar Mitreski (Nürnberg), Emile Mpenza (Plymouth Argyle), Bigambo Rochat (U21), Andris Vanins (Ventspils), Abdoul Yoda (Servette), Mohammed Yusuf (U21)
Gidenler
Jocelyn Ahoueya (?), Florian Berisha (Schaffhausen), Julien Brellier (?), Carlos Manuel Kali (Ankaragücü), Damien Germanier (Le Mont), Essam El Hadary (Ismaily), Olivier Monterrubio (Lorient), Michele Morganella (Le Mont), Virgile Reset (Vannes)
FC SİON'UN KADROSU ŞU ŞEKİLDE
KALECI - Andris Vanins
DEFANS - Mohammed Yusuf
DEFANS - Obinna Nwaneri
DEFANS - Stéphane Sarni
ORTA SAHA - Tariq Chihab
DEFANS - Jamal Alioui
FORVET - Álvaro Saborío
ORTA SAHA - Didier Crettenand
FORVET - Guilherme Afonso
DEFANS - Paíto
ORTA SAHA - Serey Die
DEFANS - Bigambo Rochat
ORTA SAHA - Enes Fermino
FORVET - Saidu Adeshina
DEFANS - Vilmos Vanczák
ORTA SAHA - Abdoul Karim Yoda
ORTA SAHA - Goran Obradovic (Kaptan)
ORTA SAHA - Álvaro Domínguez
FORVET - M'Futi
FORVET - Émile Mpenza
DEFANS - Aleksandar Mitreski
FORVET - Mustapha Dabo
KALECI - Nicolas Beney
DEFANS - Arnaud Bühler
Sporx
Fener'le Gs zorlanmadan gruplara kalır
Trabzon'da iyi kura çekti elenmeyecek takım değil daha zorlu ekipler vardı.Toulouse ile kafa kafaya oynar şansıda yanında olursa eler Trabzon.
Sivas'a ise yazık olacak sanki yine..
Sivas'a Shakhtar'ın gelmesine en çok sevinen kişi Abdülrahim Albayrak'tır :D Kesin Sivas'taki maçta stadta olur :D
PSV , Lazio , Basel ve Partizan arasında istemediğim iki takım PSV ve Lazio olurdu..Hangi takımı istersin deseler İlk olarak Partizan daha sonra Basel derdim..Lakin Partizan deplasmanda pek dikiş tutturabilen bir takım değil ve Basel içerde iyi sonuçlar alabiliyor Frei'de kadrosuna kattılar üstelik..Toulouse ortada kalan bir takımdı..Fransa Ligini 4.bitiren bir takım çok iyi takımları var Gignac gibi milli forvete sahipler..Zorlu olacagı kesin..İlk maçta gol yemememiz gerekiyor kiliti aralamakk için..Gol yemeden alacagımız galibiyet olmadı 0-0 bile benim umudumu Fransa'ya taşır..Lakin deplasmanda gol atmak herşeyi değiştiriyor böyle maçlarda..
Son UEFA Şampiyonu Shakhtar.Sivas'ın işi Anderlecht'ten de zor bence.
Sivasın Shaktarı elemesine mucize gözüyle bakıyorum.GS FB garantiledi bu rakiplerden sonra.Trabzonunda işi zor.