aziz yıldırımın ekmeğine yağ sürüldü..
açıklamalar yanlış ama bşir gerçek var ki, fenerbahçeliler hariç hiçkimse fbnin şampiyonluğunu istemiyor; herkes tarafından sevilmemekte ne fayda var anlamadım henüz..
Printable View
aziz yıldırımın ekmeğine yağ sürüldü..
açıklamalar yanlış ama bşir gerçek var ki, fenerbahçeliler hariç hiçkimse fbnin şampiyonluğunu istemiyor; herkes tarafından sevilmemekte ne fayda var anlamadım henüz..
ABİ BUNUN SEBEBİ YÖNETİMDİQuote:
Originally Posted by nic-39
haklısın bende nie Fenerbahceyi sevmiyorlar anlamadım yada Aziz Yıldırımımı sevmiyorlar...Quote:
Originally Posted by Frank_Castle
Hayır 33000 kişiyle oynanmasının nedeni yönetim değildi. Başka hangi takım oynarsa oynasın ondan fazla seyirci de toplayamazdı. İlk maçlarını hatırlayın Galatasaray'ın o staddaki. Ben çok net hatırlıyorum, çünkü gidiyordum. 50-55000 civarı seyirci geliyordu ilk maçlarda, o kadar insanın hepsi gırtlağını yırtarcasına bağırıp ses çıkartamıyor, stada ulaşmak için çile çekiyor ve ciddi anlamda güvenlik tehlikeleri yaşıyordu. Bunu da direkt olarak yaşamış bir insanım, iki hafta üstüste arabamın arka camı kırılıp kolonlar çıkartılmaya çalışıldı çünkü orada. Bunda yönetimin hiç suçu yok yalnız, oranın güvenliğini sağlamak gibi bir hakları yoktu çünkü, sonrasında girişimler yapıp önlemler almaya çalıştılar ama o zamanda geç kalınmıştı. Kısaca stadı beğenmedi ve stada ısınamadı Galatasaray taraftarı, o nedenle 33000 ortalama ile oynandı sezon. Tekrar ediyorum, hangi takım olsa aynı sayıyı anca yakalardı ya da büyük ihtimal yakalayamazdı.
Diğer taraftan Demirören bir taraftar değil mi arkadaşlar. Kendi görüşleri var ve çekinmeden çıkıp söylemiş adam. Ne var bunda? Başka bir Beşiktaşlı yönetici de çıkıp "Ben Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum, zira o zaman UEFA Kupası'na gitmemiz kesinleşir." diyebilir. Ne Demirören'in söylediğinde bir şey var ne de benim verdiğim örnekte. Sadece belli bir şey var ki çok istasnai durumlar hariç neredeyse tüm Beşiktaşlılar kendi takımları bu sene şampiyon olamazsa Galatasaray'ın olmasını ister. Bu da Fenerbahçe yönetiminin ne kadar antipati topladığının göstergesidir. Şimdi kalkıp bazı arkadaşlar Aristo mantığıyla "Bu yönetimin başarısını gösterir." demesin çünkü bilindiği üzere neden çok farklı.
demıroren bı taraftar olsa da sonucta baskandır! !
Ne değiştirir ki bu? Ya da daha basit bir şekilde bu söylediğinin Aziz Yıldırım'ın söylevleriyle arasındaki fark ne? Aynı mantık aynı uygulama. Buyrun bir de bu açıdan düşünün.
guinti beşiktaşta oynarken ve sanırım demirören yöneticiyken guintinin ab oyuncusu olduğunu ve yabancı sayılmamasını beşiktaş federasyondan istemişti fakat federasyon ret etmişti keşke kabul etseydi benim yabancı konusunda fikrim gayet açık fakat o zaman yönetici olan demirören niye tepki vermedi de şimdi fenerbahçe istiyor diye yabancıya karşı çıkıyor anlamış değilim.
klüp başkanı bizm gibi tarftara benzemez, söylemleri camialarını bağlar ,kişisel dğildirQuote:
Originally Posted by Gravity
demirören tam bi dengesizlik gösterip bu talihsiz açıklamayı yapmıştr,
benm için beşiktaş lige havlu attktan sonra umrumda deil kimin şamp olcağı
arkadasım neden talihsiz bi açıklama olsun adam gönlünden şampiyon olmasını istediği klübü sölemiş kötü bişe yokki bunda neden böle tepki veriliyo anlamıyorum aynı durum bizim klübün basına gelse sampiyonluk yarısından kopsak benm klüp başkanım cıkıp ben beşiktas'ın sampiyon olmasını istiyorum dese ben bunu ters karsılamam ki böle bişe oldu fener ve trabzon sampiyonluk için yarısırken gürsoy trabzon'un sampiyon olmasını istiyorum dedi.Quote:
Originally Posted by francesco10
Onun yaptığı da yanlış zaten..Hiç bir yönetici basının karşısında böyle birşey söylememeli...Mesela başbakan ya da cumhurbaşkanı savaşan 2 ülkeden birinin yanında değilse, kalkıp da "umarım savaşı şu şu ülke kazanır" diyebilir mi... Bu da ona benziyo..
Zaten klüp başkanları, bizim gibi davransalardı, bizim gibi taraftar olsaydılar(bizden farkları olmasaydı) klüp başkanı olmalarının bi anlamı kalmazdı, olmazlardı ztn..
ya abi açıklamanın nası yorumlanacağını kestiremezse talihsiz bi açıklama olur, senin önünde bi gs derbisi war, hem dedğim gibi bi başkanın açıklamalrı klübünün camiasını da bağlar kişisel algılanmazzQuote:
Originally Posted by zargı
benim anlamadığın bunu sanki sadece demirören yapıyormuş gibi adamın üstüne neden gidiyorsunuz bu fanatikçe açıklamaların kaynağı fb yönetimidir ... ortamı her zamn onlar geriyor ... ayrıca demirörenin dedikleri bencede yanlış ben bir galatasaraylı olarak mutlu değilim nedeni ise fb yönetiminin bu konuşmalrından sonra bjk maça daha çok asılacak ... zaten fb yönetimininde isteği amacı bu yoksa onlarda biliyor bjk nin galatasaraya maç vermiyeceğini ...
Paco, Demirören'in söylediklerinin hiç biri benim umrumda değil..İstediğini de diyebilir..Ama "şu ya da bu şampiyon olsun isterim" demesi yanlış..Benim karşı çıktığım tek nokta bu...Bir tek Demirören değil, kimsenin dememesi gerekir.. Üstüne falan gittiğim yok benim ;)
arkadasım klüp baskanıda taraftardır onlarda fikirlerini acıkca beyan edebilir bunun neyi ters yukarda yazdım bunu bnm baskanımda yapsa bişe demem
Herkes taraftar olabilir..Ben yukarda bizim gibi taraftar olsalardı derken BİZİM GİBİ demek istedim onlar da taraftar tabiki ama bizim gibi değil..Biz yeri geldiğinde ağzımıza geleni söylüyoruz.. Ancak yöneticiler bu şekilde görüşlerini belirtirken bu tür "şu şampiyon olsun" gibi söylemlerde bulunurlarsa, yanlış anlaşılma mutlaka olucaktır. Bu nedenle boşuna söylemiş ve gereksiz olmuş bunu söylemesi..
Kızmayın hemen yahu :)
Kulup baskanlari, yoneticiler, teknik heyet ve futbolcular soylediklerine cok dikkat etmeleri lazim cunku tribunlerde ve sokaklarda hatta bu forumlarda yasanan kavgalarin cogu bu kulup bu kisilerin soyledikleri nedeni ile cikiyor. Futbol kalitesi disinda her konu tartisiliyor ve takim kavgasina donuyor, donusturuluyor. Futbol zevk veren bir hobi olmaktan cikiyor.Quote:
Originally Posted by zargı
önce kendi takımı ile ilgilenmesi lazım bence ...
http://img236.imageshack.us/img236/2...33454qh4me.gif bence kendi takımıyla ilgilensin
O resim ne anlama geldi ben anlamadım :rolleyes:
bende anlamadım,gereksiz yere ortamı geriyor.Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
bu konu çok dağılmış. Gerçekten çok talihsiz bir açıklama. Ayrıca Demirören bir başkan sokaktaki taraftar gibi ağzına geleni söyleyemez...