Takıma beyin taktı Daum ve fark ortaya çıktı :) öLçü değiL bu maç :)
Printable View
Takıma beyin taktı Daum ve fark ortaya çıktı :) öLçü değiL bu maç :)
Evet ara pası atacak adam yoktu takımda şimdi golleri atsa 5-6 olmuştuk. Resmen rakibi küçümsüyor. Hiç sevmem bu tür şeyleri. At 2 daha puan alalım niye böyle yapıyor anlamıyorum.
Ozer'i son dakikada aliyor oyuna hic almasaydin daha iyiydi yahu..
Ve maç bitti :) turu geçtik artık üst turda rakipLerimizi bekLeyeceğiz ..
Maç yorumu ise seLçuk ve uğur boraL bu takımda oynarsa yorum yapmamıza gerek yok :)
Uğur Boral'ın orada oynaması gereksizdi. Hiç böyle bir maceraya gerek yoktu. Zaten döküldü. Selçuk bence yıllardır bu takımda fazlalık. Kapasitesi belli olan bir oyuncu. Bence Espanyol hala istiyorsa para kazanmalıyız. Baroni yi beğendim Ayrıca Önder de fena değildi bugün. Ama hemen orada galip geldik diye tatile çıkma havasını bizim gibi büyük bir kulübe hiç yakıştıramadım ve sinirlendim. Ne olursa olsun burdada atacaksın 3-4 tane. Elin oğlu bizim takımlarımıza acıyor mu hiç hem içerde hem dışarda atıyorlar.
Fenerbahçe 1. torbada , zenit elendi..
KuraLar ne zaman peki ?
kuralar yarın saat 14.00 te çekilecek
Yarın çekiliyor bildiğim kadarıyla ...
@malakaci ; eyvAllah sağoLasın :)
puhaha müthiş bir haber. Bakalım kimler gelecek. Bu sene umutluydum Avrupa Ligi'nden ama o kadar para harcayıp Özer, Topuz, İrtegün vs. vs. gibi iyi oyuncular alıp kadroda ilk 11 de olan Boral gibi selçuk gibilerini yedeğe çekip kaliteli bir kadro kurmamıza rağmen hedefimiz hala ve hala lig olarak belirlenmesi beni uyuz ediyor. Bu kada büyüksek Avrupa'yıda hedef olarak görmeliyiz. Kaldıracak kadromuz mevcut. Eğer değilse bile Hala transfer açık git al mevkisine adamları. Bu oyunu görünce Avrupa'dan umudu kestim. Pek takmıyor gibi bizimkiler. Lig dede Galatasaray çok iyi ikiside giderse yazıklar olsun derim. Umarım bir daha bizim gibi Fenerbahçe ile küçük bir takım olan Sion u bu şekilde eledik diye sevinmeyiz. buruk bir sevinç
Hayir arkadaslar 2. torbadayiz hala Zenit`in disinda 1 takimin daha elenmesi gerekiyordu..
Aa ben öyle bilmiyodum yahu..
Yalnız Kazım'ın posizyonunun penaltıyla alakası yok :D Özetlerde bile tekrarını göstermediler.
Olsun Avrupada hep bizim takımların aleyhine saçma hatalarla penaltı çalarlardı birazda lehimize çalsınlar.
Emre'nin Fenerbahçe için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu kanıtlayan bir maç oldu. Ortasahada Cristian-Selçuk ikilisi ofansif anlamda hiçbir şey yapmadılar. Ofansif anlamda hiçbir şey yapmayan Selçuk aldığı topların yarısını rakibe verdi. Uğur Boral solda etkisizdi. Ben ilk 11 oyuncusu değilim diye bağırdı resmen. Ama buna rağmen sonradan girdiğinde etkili olabileceğini hala düşünüyorum. Defansta Önder-Lugano ikilisi birbirlerini pek tamamlayamadılar. Gökhan penaltı pozisyonundan önce kaptırdığı top hariç çok iyi bir maç çıkardı yine. Sahada basmadık yer bırakmadı.
Takım kafa olarak bu maça hazırlanamamış. Özellikle Daum'un bu maçın önemine yaptığı vurguya rağmen oyuncular yeteri kadar ciddi değildiler. Bu tip maçlar kazanılarak hem o stada gelen binlerce taraftara bir hediye verilmeli hem de puanlar toplanmalıdır. Mesela Roma deplasmanda 3-3 berabere kaldığı rakibine evinde 7 tane attı. Villarreal NAC Breda'ya 6 tane attı. Bu tip maçları iyi değerlendirmek gerekirdi. Özellikle Uğur, Selçuk, Önder, Vederson gibi as olmayan oyuncular bu tip maçlarda iyi oyunlarıyla göze batmalı. Ama yapamadılar.
Oyun olarak memnun kalmasam da yarın kuralar çekildiğinde bu maçla ilgili haberler de arşivdeki yerini alacak.
Diyarbakır maçının başında da takımda bu rehavet vardı.Daum gibi bir hocanın bu sorunları halletmesi gerekiyor.
İyi ki macım vardı iyi ki izlemedim maçı...
Uğur Boral,Selçuk gibi isimler zaten formayı kaptırdıklarını anlamıslar bence...
Pankart cok güzel yalnız..
Bu saatten sonra U.Boral ile Selçuk Fenerde bundan sonra ilk 11 de sürekli oynayamazlar. Onlarda anladılar zaten.
Uğur'a artık sıra gelmez, izlemeyiz diyordum, Daum son defa şans verdi, başka da oynatmaz artık ilk 11'de herhalde basit kupa maçları hariç.
Alex'e alternatif Dos Santos olabilir mi? İşte bunu denediği bir maç oldu Daum'un. Cristian-Selçuk-Uğur ve Kazım. Orta saha üretken olamadı. Önlerinde Semih de hareketsiz kalınca hiç top tutamadık.
Uğur ve Selçuk'un artık 11'de olmalarını istemiyorum. Son 15-20 dakika etkili olabilirler ama baştan asla. Uğur yerine Özer ile başlasa bile çok şey değişirdi. Tabi rakibi küçümsemek dışında.
Bugün gol başına 20'şer şınav çekerler Daum dahil. Ama şöyle de bir durum vardı, Fenerbahçe maça asılmadı, 3. golü yeseydik hemen cevap verip adamları umutlandırmayacağımızı düşünüyordum.
THEFM
Quote:
Oleyy Güiza oyundaa. Atar şimdi semih çıktı
Quote:
evet beyler goller geliyor
bu nasıl bir çelişkidir yahu :D:DQuote:
yine kaçırdı Güiza bu adam nedir böyle ya Gol kaçırma yarışı mı yapıyor kendi kendine
Dün maça gittim ama oynanan futbolu hiç izlemedim gözüm hep tribünlerdeydi çok özlemişim eski günlerimiz dün tüm taraftarlar harikaydı
Dün bu saatlerde bu sayfalara "biz taraftarın rahatlığı futbolcularda olmamalı..Futbol şakaya gelmez"diye yazmıştım.Az kalsın yıllarca unutulmayacak bir facia yaşayabilirdik..Sanıldığı kadar geniş ve alternatifli bir kadromuzun olmadığı,Uğur Boral'ın,Selçuk'un hatta her serbest vuruşta topun başında ayrık oyu gibi biten Wederson'un bu düzeyin futbolcuları olmadığı bir kez daha anlaşıldı..