Manisa bastırıyor. Bir de posizyonu cömertce harcadı. Önder kendi kalesine atıyordu.
Printable View
Manisa bastırıyor. Bir de posizyonu cömertce harcadı. Önder kendi kalesine atıyordu.
İlk puanımızı kaybettik diyebiLiriz artık !!!
Sezer müthiş vurdu Volkan çok iyi çıkardı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Böyle bir bal yok. Aman tanrım böyle bir bal yok...
Fener resmen son saniyede maçı almayı başardı.
Semihhhh goL goL goL goL !!!
İşte Daum'un savaşçıları sonunda attılar golü. Daum ile beraber Semih'in son dakika kurtarışları da başladı. Tebrikler ve teşekkürler Semih..
Gol be gol Allahim muthis oldu super oldu Kocumsun Semihim :) !!!
fener belki de kaybedebileceği maçı son saniye golüyle kazandı umarım bu hafta fenerli arkadaşlar takım süperdi falan demez :D
Ve maçı 2-1 kazanıyoruz !
Helal olsun size helal !
Manisaya yazık oldu. Macın hakkı beraberlikti ama tecrübe farkı çıktı ortaya. Son golde kalecinin o çıkışı tamamen gereksizdi. Kendi defans adamının topa hamle yapmasını da engelledi.
Tebrikler Fenerbahce.
Semih'in gol ofsayt sanırım.
Kırmızı kart çıkacağınıda bildim. Çok sert oynuyorlardı, Lugano veya Emre'den kırmızı bekliyordum öylede oldu.
94-95'ten sonra ilk defa 4'te 4 ile başladık inşallah böyle devam ederiz...
Top Alex'e gelirken Semih ofsayt pozisyonundaydı, Direkten döndü geldi Semih vurdu. Bana ofsayt gibi geldi tekrarları izlemek lazım.
Evet once Alex vurdu golde ofsayt yok..
uzun süre sonra son dakika golü ile kazandık. bunun zevki çok güzel oluyor. tebrikler fenerbahçe. hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. çok iyi mücadele ettik. manisa eğer fenerbahçeyi oynatmayacam bende oynayıp gol atacam deseydi skor çok farklı olurdu.
Maçı izlemedim. Yorumlara bakarak skoru öğrendim. İlk önce Emre'nin atıldığını, sonra 1-0 yaptığımızı daha sonra 1-1 olduğunu ve artık Manisa'yı rahat yeneceğimizi düşünürken evimizde 2 puanı bırakacağımız için sinirlenmiştimki Emih attı deyince Bu kadar olur dedim. Şimdi Telegol'ü izlemeye gidiyorum bakalım gollere felan nasıl olmuş maç ona göre bir yorum yaparız. Hayırlı olsun. Gerçekten önceki senelere göre ligde kayıpsızız Maşşallah. :)
Kim ne derse desin bugün Fener'in şansı yerindeydi :)
Rahat kazanmamız gereken bir maçtı. Fakat Manisaspor beklediğimden daha diri çıktı. Güiza ile golü bulduktan sonra Alex'i çıkarıp defansif bir oyuncu alsaydı Daum daha iyi olabilirdi. Son saniye golü de olsa 3 puan güzel. Semih Şentürk yine ipten aldı. Bu maçı kaza olarak kabul etmek istiyorum. Tebrikler Fenerbahçe'm.
Semih'in golünde Semih ilk başta pasif topa vuruyor Alex sonra geriden gelip atıyor golü.Maalesef kötü oynadık kanatlar hiç işlemedi Kazım hep Gökhan'ı aradı sağdan bindiremedi Bekir ( gerçi bindirse bile solak olduğu için sağ ayağıyla iyi orta açması zordu ) . Carlos zaten bu sezon bindirmelerde kötü.Kanatlar işlemeyince iş Alex'e düştü.Alex'de sakatlıktan yeni çıkması sebebiyle pek etkili olamıyordu taa ki 80.dk ya kadar Guizaya pas nefisti.Son goldede golü bir nevi attırdi diye biliriz ama son golde Guiza'nın da pasının hakkını vermeliyiz.Kötü oynadık ama futbol böyle kazanana puan veriyorlar ve kazanmasını bildik.Tebrikler Fenerbahçem..
Bakalım nereye kadar gidecek fenerin bu şansı.
Şu ana kadar kimse bişe demedi ama bu tür yorumLar iLLaki tetikLer yani ufakda oLsa bi tartışmayı .. Tamam kötüydük ama kazanmasını biLdik fakat kimse bişe söyLemeden keşke erken konuşmasanız :) Bu sefer ister istemez cevap hakkı doğuyor bizLere ...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nereye kadar gidecek diyorsun ama Lig'in 4.haftası görende bizi 4 haftadır şansa kazanır zannedecek :)
BırakaLım arkadaşLar FenerbahçeLiLerin üstüne oynamayı :)
Valla şans yada başka bişey.. Böyle maçlar şampiyonluk getiriyor ancak.. Anadolu takımlarıyla yapılan maçlarda sorun yaşadık geçen sene, bu sene inşallah alırız hep.. Tebrikler Sarı Kanaryama.. İyi geldi galibiyet en büyük bayramımızda :)
Fenerbahçelilerin üstüne oynasaydım alıntı yapardım. Öyle bir bahsediyorsunuzki sanki her maç eze eze yeniyorsunuz. Göz var nizam var verilmeye net penaltı ve golü saymıyorum bile..
Daum geldiğinde son 10 dakika golleri artacak diyordum ama böylesi de fazla strese sokuyor beni yahu.:D
Daha erken golü bulmuş olsak ve maç o şekilde bu oyunla 2-1 bitse çok kızgın olurdum ama son dakika golü ve onun verdiği sevinç kızgınlığı götürüyor.:)
Son dakika golüyle maç kazanmayalı uzun zaman olmuştu, şampiyonluk yolunda bu tür gollerin çok büyük önemi var ki geçmiş şampiyonlara bakarsak sezon içerisinde böyle maçlarda attıkları son dakika gollerinin faydasını çok görmüşlerdir.
Aslında analiz yapacaktım ama Rıdvan Dilmen o kadar doğru şeyler anlatıyor ki, ona ekleyecek pek bir şeyim yok. Sadece Manisa Fenerbahçe 10 kişi kaldığında kazanmak için basmalıydı çünkü çok kötü bir Fenerbahçe vardı sahada. Zaman geçirme yerine gol atma düşünceleri olsa 3 puan alıp dönebilirlerdi.
Santos çok kötüydü, fizik olarak yetersiz geldi bana, sürekli pas hatası yaptı. Kazım kötüydü, Carlos ve Bekir ileriye çok destek veremedi, Alex sakatlığı atlatamamış ve bunların sonucunda kötü bir oyun izledik.
Emre çok iyi oynuyordu ama artık şu sinirlerine hakim olmasını öğrenmeli. Bu kart bu konuda düzelmesine katkı sağlar umarım. Orta sahayı tek başına taşıyor Emre, bu takımın en önemli parçalarından biri. Daha dikkatli olmalı.
Alex hiç oynamadan 2 golün olmasını sağladı. İşte bu nedenle Alex'ten vazgeçilemiyor.
Kötü gece mutlu bitti. Milli maç arası, takımda artan sakatlıkların düzelmesi ve fizik olarak iyi seviyeye gelmek için bir avantaj.
Bu maç ve belki Sion maçı, başka da bu kadar kötü giden maç yok.
İlk yari Diyarbakırspor çok iyiydi geçen hafta, 2. yarı toparladı takım.
Sezon başı her zaman tehlikelidir, 6-7. haftadan sonra belki bu sözlerin hiçbir gelmeyecek.O zamana kadar ne kazanırsak önemlidir, sonra telafisi yok.
İyi-kötü demek için çok erken.Bir çok iyi kötü meselesinde eleştirmiyor gibi.
Yarış yapmak ise mesele, konuşmanın bir anlamı yok.Biz çekiliriz siz kendiniz yazarsınız.Karşılıklı saygılı bir tutum bekliyorum, tersini herkes yapabilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca hakemin karşılıklı olacak şekilde 2 penaltı atladığını unutmamak gerek.Hoş değil bu yorumlar.
2. gol de ofsayt ayrıca, bunu da belirtmek istedim, çok net hem de.