-
Girmiyorum ya msn'e anlatmıştım ya.Özel mesaj attım.
Bu arada hadi hayırlısı olsun Manu başladı maça.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sivok sarı gördü.Hızlı hücumculara karşı zorlanacaktır savunma.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Manu ataklarını genelde İbo'nun kanattan yapıyor :)
-
man u tek kale oynuyordu şimdi biraz açıldı beşiktaş eğer aynı şekilde tek kaleye dönerse oyun hezimet gelebilir
-
Spikeri hiç beğenmedim..
Yalnız Hakan Arıkan gerçekten baya başarılı oynuyor şu dakkaya kadar..
-
30 dakika problemsiz geçti
-
İlk yarıyı kazasız belasız atlattık.0-0 iyi bir sonuç ilk yarıda.
-
Fark yemeyelim derken puan mı çıkarıyoruz maçtan noluyor :)
-
ilk 10 dakikadaki baskıda atamayan manu için ilk yarının geri kalanında atması bjk için iyi olmazdı ben de üzülürdüm açıkçası, şimdi bjk biraz daha toplandı, ikinci yarı başında yine bir baskı olacaktır, takım bunu kırdıgı halde burdan bir puan çıkarır
-
Koca ülkede bi tane adam akıllı spiker olmaz mı yahu?Saçma sapan bir maç anlatım tekniği var.
-
Spiker Foster'in üstün performansından dolayı kaleyi Van Der Saar'dan aldığını zannediyor :icon_lol:
-
Ben 1 puana razıyım.Rakip Man Utd sonuçta (:
-
erken gol yenmediğinde puan alma hatta kazanma ihtimali git gide artar zaten liverpool macında da böyle olmuştu:) fenada oynamıyo bjk üzülmez solda zorlanıyo gibi ama üzülmezle alakalı değil antonio valencia yetenekli en önemlisi yeteneklerini cok dogru kullanan bi oyuncu nani gibi artisliğe kaçmayıp işini yapıyo dikkat etmek lazım o adama insallah alıcaz puan 3 olursa süper olur
-
Bkz: Hertha'yı hertha'da yenmek :)
-
İlk yarım saatte gol yemezsek şansımızın olduğunu söylemiştim. Nazar değmesin ilk yarıda gol yemedik. Fena da oynamıyoruz. Serdar Özkan yine çok etkili.
Ekrem'de ön libero da bence gayet başarılı oynuyor. Tabata çok top kaybı yapıyor henüz takıma alışamamış,uyumsuzluk bariz göze çarpıyor.
Denizli umarım onun yerine Fink'i alıp hücum gücünü biraz daha zayıflatmaz.
Yusuf X Tabata değişikliği gayet yerinde olur.
-
Tabata bence de henüz takıma adapte olabilmiş değil, paslaşmalarda sıkıntı yaşıyor. Serdar fena değil ama aşırı özgüvenden midir yoksa aşırı heyecandan mıdır garip hareketler yapıyor.. İlk şutu gayet yerindeydi ve nitekim gol oluyordu ama ikinci şutunda solundan Ernst bindirme yapmış yapmışken ve içerde Nobre'nin istediği gibi bir pozisyon oluşmuşken şut atması garipti .. Neyse olacak inşAllah Kartalım olacak .. Nihat son yarım saat girmeli oyuna ve Holosko biraz daha ileri yaklaşmalı ..
-
Beşiktaş ilk yarıda çok iyi takım savunması yaptı.İlk yarıda gol yememek önemliydi.Tabata takım içinde ufak bir uyum sıkıntısı yaşıyor.2.Yarı daha konsantre bir şekilde oynayıp golü bulabiliriz.Haydi Beşiktaş.
-
-
Mustafa DenizLi heraLde takımdan kovulmak istiyor !!
Serdar Özkan çıktı :s
-
Rooney çıktı Berbatov girdi.
Carrick çıktı Owen girdi.
Şimdi daha iyi savunma yapması lazım Beşiktaş'ın.
-
spiker öle kötü ki owen için newcastle düşünce man utd geri döndü dedi ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
krampon fırlatan rooney miydi?
-
Rooney İnşAllah maç sonunda daha'da deLirecek.
-
Krampon fırlatan rooney di..
Bana kalırsa Tabata çıkar tello girer
-
sahada başka milliyetten ernst mi var niye alman ernst deniyor bi de iki tane rodrigo olucak dikkat ama olmadı biri çıktı tek rodrigo ile idare etcez, yahu allah aşkına düzgün spiker yok mu ülkede
-
Tabata çıktı Tello girdi.Nihat ısınıyormuş.
Alman Ernst nedir ya :D
-
Kontraya fena çıktı Manchester United. Beşiktaş puan istiyorsa saunmaya biraz daha dikkat etmeli, İbrahim Üzülmez'i açık alanda Valencia ile yalnız bırakmamalı...
-
Alman Ernst Muhteşem Süleyman gibi :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alex'in bu kadar çaresizliğin resmini verdigi görülmemiş bi de, premier lig izlemiyor mu bu adam
-
Holosko çıkar Nihat girer..
Nobre kaçırdı
-
Spiker Mourinho'ya Marinyo dedi :n:
-
berbat bir gol yedi beşiktaş
-
Ah be Scholes attı.75 dk iyi dayandı Beşiktaş.
-
gülmekten golü kaçırdım, gol cidden kalitesizmiş ama