Mustafa Denizli fantezi kadrosuyla yine hüsrana uğratır Beşiktaş taraftarlarını.
Printable View
Mustafa Denizli fantezi kadrosuyla yine hüsrana uğratır Beşiktaş taraftarlarını.
Umarim dogru duzgun bi kadro ile maca cikariz. Fantezi aramaya gerek yok. 1-0 olsun bizim olsun.
GK-Hakan
DR-Ekrem
DL-İsmail
DC-Ferrari
DC-Sivok
AMR-Holosko
AML-Tello
MC-Ernst
MC-Fink
AMC-Tabata
FC-Bobo
Al sana bomba gibi kadro. Olmadı mı ? koy Nihatı,Nobre'yi,Serdar Özkan'ı...
Cska kazanır gibime geliyor.Beşiktaş pek iyi durumda değil
Deplasmanda rakiplerden alınacak her puan altın değerindedir Hayrettin abi.Nasıl berabere kalırsak grupta hiçbir iddamız kalmaz?Bu maç berabere biterse CSKA'nın hiçbir şansı kalmaz ve Avrupa ligi garanti olur.Ben içerde Wolfsburg ve CSKA'yı yeneceğimizi düşünüyorum.Çünkü içerde Avrupa maçlarında taraftarla birlikte çok farklı oynuyoruz...
Beraberlik çok iyi sonuç bana göre...
fenerbahçeli olarak daha öncede söyledigim gibi bjkli arkadaşlar kadar cok takip etmesemde ben olsam şöyle başlardım
rüştü(hakan)
ekrem
sivok
ferrari
ismail
ernst
tello
tabata(fink)
serdar özkan
holosko
nobre
BOBO'nun ben Şampiyonlar liginde ekstra performans gösterdiğine inanıyorum bu yüzden bu maçta kesinlikle Bobo oynamalı. Ayrıca Serdar Özkan'da çok formda o da mutlaka şans bulmalı. İlk 11 olmasa bile kötü duruma göre ikinci yarıda hemen sahaya sürülmeli. Tabata'nın da bir yerden sonra uyum sorununu aşacağını düşünüyorum ki Tabatayı biliyoruz kötü oyuncu değil. Mustafa hocanın tek hatası belki de onu alır almaz oynatmak oldu. İyi bir düzen çok fazla savunmacı olmadan maça başlarsak maçı alabiliriz. Başarılar Kara Kartalım galiba ilk defa 19:30'da bir Şampiyonlar Ligi maçımız olacak.
Bi kere topa vuramayan Fink bu maçta tam bir bomba olur bizim için.
İbrahim Üzülmez ne top kapabiliyor , ne hücum ne defans ne orta. Tamamen 0 bir oyuncu bana göre.Tecrübe ile herşey olmuyor.
Kale mutlaka Hakan Arıkanın olmalı artık.
Nobre-bobo ikilisi çift forvet oynamalı.
Benim kadrom şu.
----------------*HAKAN*-------------
-*EKREM*-*SİVOK*-*FERRARİ*-*İSMAİL*-
-*SERDAR*-*ERNST*-*TABATA*-*TELLO*-
-------------*BOBO* - *NOBRE*---------
FANTAZİYE GEREK YOK. SALDIR BEŞİKTAŞIMMM !!!
hadi hayırlısı beşiktaş umarım kazanır....
Orta sahada Fink oynamaLı. Bütün oyun pLanLarı Dzagoev üzerine kuruLu. KanatLardan Krasic ve iLeriden Guilherme yi de o kaçırırsa kaçırıyor, o oynamazsa takım duruyor. Dzagoev e iyi bir markaj, top aLmasını da engeLLedik mi kazanırız diyemeyeceğim bu seferde bizim kazmaLıkLarımız çıkıyor. İnşaLLah kazanıcaz.
Abi , Fink Dzagoev'în 1 ayağını tutamaz ki ya...Koşamıyor bile nedense düzgün. Ne bileyim ben hiç o şekilde koşan bir futbolcu görmedim. Koller dahil.
Hele İbrahim Üzülmez bu maçta oynarsa zaten çıkarım kahveden , eve gelip izlerim.Kahvede alay konusu olmak istemem. A.Valencia'dan 1 top kapamaz mı bir oyuncu Allah aşkına yaa :/
Ama İsmail ofansif olarak çok iyi bir oyuncu.
İbrahim Üzülmezin 2 yönününde "0" oldugunu düşünürsek , hücuma çok iyi çıkışlar yapan bir bek oyuncusunu tercih ederim.
en azından ben koskoca BEŞİKTAŞ takımının kaptanının , küçük çocukların karşısına büyük bir adam topu kapmaya gelmiş gibi rakibi görünce telaştan elinin kolunun dolaşmasını hazmedemiyorum.
Her inişin bir çıkışı vardır ve artık bu çıkışı yakalamanın zamanı geldi hatta geçiyor bile. Üstelik böyle bir çıkışa üstelik ŞL arenasında başlayabilmek için çok cazip bir rakip CSKA. Ancak şöyle bir durum varki Mustafa Hoca daha fazla rüya aleminde dolaşmasın Ekrem'den ön libero İ. Kaş'tan ise topçu olmaz. Kendi inadını yenmesi lazım artık. Elinde mis gibi kadro varken neden taşlarla oynuyor anlamıyorum takım sistemine dinamit koyuyor adeta ..
Kazanıp cıkısa gececegız gıbıme gelıyor ve umarım yanılmam .. Saldır BEŞİKTAŞIMM
İbrahim Kaş'tan topçu olmaz derken ?
Ben kendi fikrimi belirtiyorum Ahmet kardeşim. Defansif anlamda neler yaptıgı ortada ofans zaten yok adamda boşu boşuna oynuyor bence .. Makukula'dan yediğimiz golde yaptıgı hareket nedir sence Allah aşkına kardeşim.
Ya da şöyle söyleyeyim, Ekrem gibi bir oyuncun varken İ. Kaş topcu degıldır bence .. Sonucta zaruretten oynatmıyor ki bu adamı ilk 11'de. Hoca bizim göremediğimiz olumlu işler görüyor heralde İbrahim'den ..
İbrahim Kaş gelecek 3 yıl içinde bana göre Türkiyenin en iyi stoperi olacaktır. Sağ Bek'i veya Wing Bek'i demiyorum stoper.
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Sivok
Ferrari
İsmail
İbrahim Kaş
Ekrem
Ernst
Tello
Holosko
Nihat
Nobre
Nihat'ın yerine Bobo olsa çok çok daha iyi olur.
Ekrem yine ön libero sanırım :)
Allah'ım sen sabır ver Ya Rabbim .. Neden yahu neden bu adamdan ön libero olmazzzz herkes olur ama o adam olmaz yahu neden diretiyorsun Hoca??!!!=(
oh lan.. Nobre Nihat ikilisi.. Bakalım bu sefer Nihat atsında yeter artık be kardeşim..
Alsın şu Beşiktaş'ta artık bu maçı kendine gelsin.. Böyle berbat giden bir takım olabilir mi kardeşim ??
Mustafa Denizli'de kendini büyütmüyor.. Zaten Türkiye'nin çıkardığı en iyi teknik adamlardan biri..
Bu arada spikeri yine beğenmedim. Sun-ni çim diyip duruyor :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Holoşko
Dişiliz
Çok ruhsuz bir spiker gerçekten.
Maalesef 1-0 ...
gol yedi bjk.. yapacak bir şey ytoktu
ama spiker gol yemesine sevindi resmen
Yenilen golde yapılacak bir şey yoktu.Bir avantaj aslında bizim için.Geriye yaslanırlarsa rahat gol buluruz.Moraller düzelir gerçek Beşiktaş'ıda gösteririz.