herzaman dediğimiz gibi fenerliler yine basladı:) arada yine aynı tartısma acılacak onun için uzatmayalım gitsin:)
Printable View
herzaman dediğimiz gibi fenerliler yine basladı:) arada yine aynı tartısma acılacak onun için uzatmayalım gitsin:)
parayla saadet olmazmış... bunu fener bize hep ıspatlıyor :D :D
yaw bu fenerde allahdan federasyon takıntısı var o kadar macı verdiler haylende istiyorlar adamlar daha size ne versin ???
elle kolla şampiyon olunmaz futbolla olunur galatasaray bunu kanıtlamak üzere
bu maçın berabere biteceğini düşünmüyorum ya fener kazanır şampiyon olur ya da gs kazanır şampiyon olur
Birkaç küçük işimiz kaldı.Kadıköy'de alacağımız galibiyetle bu işi bitiririz dostlar.;)Quote:
Originally Posted by sanalman_34
Fenerbahçe 17 takım ve federasyon ile mücadele ediyor diyelim. Peki bu 17 takım ve federasyonun kiminle mücadele etmek zorunda olduğununda farkındasındır umarım..Quote:
Originally Posted by mutlee
Bunun için ayrı konu açmaya gerek yoktu..
Galatasaray da, Fenerbahçe de, bu iki takımın şampiyonluk mücadelesi de muhtelif başlıklarla gündemde..
Ama yine de görüşleriniz boşa gitmesin diye bu başlığı bir başka başlıkla birleştiriyorum..
Oyuncularimizin macta herseylerini ortaya koyacaklarindan eminim.
Golu erken bulursak fark olur.
o fark bi kere oldu bi daha olmaz. bu maç 3 sonucada açık fenerli ark. çok eminler ama bu kadar emin olmayın daha çok üzülürsünüz yenilirsenizQuote:
Originally Posted by mutlee
Beyler şu konuya bi anket ekleyin...
yaw sananda galatasarayın macları hep sanki sansina kazanır sanıyor yok neymis yine 6 atacaz yok fark atarız yok rahat kazanırız galiba fenerbahce sahaya armut agacı dikti :n: gs futbolcular armut toplayacak o arada fb gol atacak yaw cok komiksiniz ortada pul yok yumurta yok macı şimdiden 6-0 7-0 fener gibi gösteriyonuz allahımdan dilerim ki insallah gs kazanır dualarım hep gs ile olacak :D:D :n: fb arkadaslar sakın kızmayın gercekler ortada manisaya hele bi 4 tane gol atın sonra gs ye 7 aymayı düsünürsünüz :)
bu maçta fark olacağını sanmıyorum eğer olursada bunu galatasaray yapar çünkü fb gol atarsa galatasaray a beraberlikde yeteceği için beraberliği sağlamak uğruna delice saldırmaz yalnız fb maçı mutlak kazanmak zorunda galatasaray bir gol atarsa fb herşeyi riske etmek zorunda .... bence bu derbilerde fb fark atar galatasaray fark atar demek pek akıllıca değil ben 24 yaşındayım ve şu ana kadar izlediğim maçlarda fb nin 6-0 lık galatasarayın ise 5-1 lik maçını hatırlıyorum diğerlerini sadece duyduk yani bu çok nadir olan bir durum ... özellikle istatislkiklere güvenerek yorum yapan arkadaşlar fb kadıköyde galatasarayı yener diyen arkadaşlar madem bu kadar istatisliklere güveniyorlar bu olayın tarihlerinde bir kere olduğunu bilirlerr .....
peki beraberlik yetiyorsa ve geriye düşmüşse nasıl oluyorda saldırmıyor? bana diyorsun ama sende tam bir futbol dehasıymışsın:DQuote:
Originally Posted by paco
o şöle oluyor... şimdi 1-0 gerideyken kazanmak için delice saldırmalısın çünkü 2 gole ihtiyacın var ama beraberlik için 1 gol atsan yeter kontrollü oynayıp çok rahat 1 gol bulabilirsin. arkadaşımız aynen bunu demek istemiş. ki bence mantıklıQuote:
Originally Posted by MKS_82
Quote:
Originally Posted by EreN
Eklenmiştir..
oyumuzda atılmıştır...
1000. msjın hayırlı olsun nart ayrıca bizimde oyumuz verilmiştir :D
aslında haksız sayılmazsın. ama bu konuda en önemnlisi golün hangi dakikada yendiği. son dk lardaysa zaten sakin olamaz. ilk dakikalarda yenik duruma düşerse daha sakin olabilir ama gittikçe artan bir stres olacak. yani şuan çok büyük avantajı var ve bunu helede fenere kaptırmak çok acı olur gs için. şahsenm ben heriki takım içinde yenik duruma düşmenin çok zor nalar yaşatacağını düşünüyorum. ha tabi fener daha fazla o konuda hemfikiriz zaten.Quote:
Originally Posted by hurmet
gs'de fb'de bu maç için farklı taktik uygulayacak. gs atak oynayan bi takım. fakat geri çekilecek. top çevirecek. fakat gs top çeviremiyo. böyle oynarsa fb rahat kazanır.
fb ise top çeviren topu ayağında tutan bi futbol oynuo. bu maçta ise daha atak oynicak.
Rıdvan Dilmen'den alınmıştır:)
Ayrıca belirtmek istiyorum ki maçı asla izlemeyin. hatta maçla ilgili bişey düşünmenizi bile tavsiye etmem. başka şeylerle uğraşın. bn fb-gs kupa maçlarını izledim. maçtan sonra aynaya bi baktım ki yüzüm kıpkırmızı olmuş. bi daha fb-gs maçlarını izlememeye tövbe ettim. :D
bende ülser şimdiden azdı :D
ikisinide tutmadığım için öyle bir sorunum yok:D
Bu maçlar gerçekten her iki takım taraftarı için de farklı oluyor.Ne kadar sıkıntınız varsa unutuyorsunuz ve tek düşündüğünüz şey derbi oluyor.:)
Geride olan takım fenerbahçe olduğu için daha hırslı oynayacak takım fenerbahçedir.Bu yüzden fenerbahçenin kazanma oranı yüksek...
galatasaray 3-2 alacak
Kim yener?
Yolda, metroda, telefonda, dost meclisinde hep aynı soru var;
Kim yener?
Soranlar da hep taraf olanlar!
İstiyorlar ki “sen kazanırsın” diyeyim...
Gülüyorum.
Bıyıkaltından...
O gülüşün altında çok şey var!
Bu soruyu Çavuşoğlu’na sorsan klasik cevap verir;
Üç ihtimalli maç; 1-0, 2-0, 3-0 olur, Fener kazanır der, çünkü onun için;
Galatasaray çantada keklik!
İyi de Çavuşoğlu; kekliği düz ovada avlarlar...
Sen yolu yokuşa sürdün! Üç puan geri düştün... Arazi engebeli, ya takılır düşersen... demezler mi adama!
Senin o üç ihtimal de hikaye... En kuvvetli ihtimal 0-0, çünkü maç öyle başlıyor.
O da yeter Galatasaray’a...
Kupa maçında Galatasaray üç atıyorsa,
Ayrıca daha dün Vestel beş atıyorsa...
E, Galatasaray da atar,
Benden söylemesi...
Beş yaşındaki çocuğa sorsan şunları der...
“Duran topta Fener,
Yuvarlanan topta Gassaray...”
(Acaba maç içinde en çok hangisi var?)
“Fenerliler, Galatasaraylılar için Fak-fuk edebiyatı yaparken kendi fakirliğini unuttu.
Fakir olan aslında Fenerbahçe!
Fener futbol fakiri.”
(Bu sene iki maçı var mı ki “işte benim Fenerim” diyebileceğiniz.)
.
“Fenerbahçeli defansından korkuyor!
Be Allah’tan korkun Fenerliler; Anelka sizde, Appiah sizde, Alex sizde para pul sizde hala ne korkuyorsunuz defansınızdan Allah aşkına...
(O zaman Galatasaray’dan korkuyorsunuz!)
....
“Eğer Anelka istediği topları alırsa, eğer Alex frikik bulursa, eğer Servet hata yapmazsa.... eğer, eğer,eğer... Fener kazanır”
Ben de diyorum ki;
Eğer..
Halamın gözlükleri olsa, şeyi...
Vestel tv’yi daha net seyrederdi...
(Vestel’den beş yiyen takım Galatasaray karşısında n’apar?)
Bu maçın sonucu sahada belli olur.
Cumartesi akşamı her şey olur!
Bir tek şey olmaz...
İki takım taraftarı da asaletini bozmaz!
Buna ismim gibi eminim.
Ben bu konuda çaba harcıyorum. İnsanları kızdırırken gönül de almak istiyorum.
Futbolun güzelliği bu!
Başarıyorum da...
Aldığım maillerden belli.
Küfürlüler zaten bana ulaşmadan ayıklanıyor...
Benim espri anlayışı kıt olanlarla zaten işim olamaz!
Fenerbahçeli de dostum olur düşmanım olmaz!
Uyanın millet! Olmayın illet!
Bir takım çevreler işi fanatik yazarların kışkırtmasına yüklüyorlar.
Gülüp geçiyorum ve diyorum ki;
Bizler olmasak, yüz yıldır süren bu rekabetin keyfini sizler hiç alamazsınız.
Biz aracıyız...
Hislerinize tercümanız.
Benim de amacım dost Fenerlilerle, sütunlarda sohbeti koyultmak.
Başarıyorum da.
Sizlerin sayesinde...
Futbolun güzelliğine varmak için bırakın biraz birbirimize sitem yollayalım.
Efendi efendi...
Güzel güzel...
Kızmak yok. Bunu başardığımız an hep beraber eğleneceğiz.
Göreceksiniz başaracağız.
Daha da büyük keyif alacağız...
Futbol ilim değil! Futbol eğlence, oyun... İddia, hezimet, galibiyet, sevinç, tasa, hayatta bunların hepsi yok mu?
Niye gömülüyorsunuz yasa!...
Fener’e yenilince kızıyor musun?
Bana da bu soruyu çok soruyorlar. Şöyle cevaplıyorum;
- Asla!...
Fenerbahçe’ye yenilince asla kızmam, üzülmem! Ona yenilmek yenilgilerin en hafifidir. Çünkü;
Fenerbahçe iyi bir takımdır. En az Galatasaray kadar güçlü ve başarılı bir geçmişe sahiptir. UEFA Kupası yoktur, Super Kupa’sı yoktur ama içindeki azim onu bir gün Galatasaray’ın çizgisine getirecektir şüphesiz. Buna bütün kalbimle inanıyorum.
Onun için Fener’e yenilince hiç kızmam. Vestel Manisa’ya yenilirsem kızarım ama...
Fener dünya çapında bir takım Türkiye’nin Real Madrid’i, Barcelona’sı falan gibi. İnsan onlara yenilince kızar mı? Ben Sigma Olomuk’a yenilirsem üzülürüm, Tromsö’ye yenilirsem mahvolurum. Hatta kahrolurum! Ama Fener’e yenilirsem ü-zül-mem! Kı-za-mam! Çünkü Fener büyük bir takım. Benim dengim...
Haa yenersem sevincim büyük olur, gırgırım gırla gider...
O da topu topu iki gün...
Fener’e yenilirsem de her türlü “şık” takılmayı göğüslerim...
Tebrik ederim, güler geçerim, hem de
Bıyıkaltından...
Güncel o a kadar eleştirecek şey var ki... Hepsini es geçiyorum.
Kavgadan kimse fayda görmüyor.
Biraz da futbola pembe gözlükle bakmak istiyorum, ama bu fikirsel değişim değil, ruhsal dinginlik için...
Bugün maç öncesi taşlamaları okudunuz.
Yarın;
Maç n’olur?
Onu yazacağım.
Küçük bir tüyo;
Çok gol olur!
Kısır geçmez...
Hakan; Kral kalır
Alex toz alır!
Yok aşağılamıyorum canım,
Çataldan...
Osman Tanburacı
-Alinti-
ne güzel şöylemiş yazar işte bizler de bu düşünceye ulaşırsak eminim daha fazla keyif alacağız futboldan
mks hakketen futbol dehasıymışsın be herkez anladı bi sen anlayamadın veya işine gelmiyo ama anlarsız zamanla....
Quote:
Originally Posted by MKS_82
ona bakılırsa galatasaray da yenmek zorunda ve şampiyonluk için fenerden daha moralliQuote:
Originally Posted by yiğido_35