beşiktaş ı fazla takip edemedim bu yüzden diğer başkan adayı/adaylarının ne derece daha iyi olacağını bilemiyorum ama demirören'den daha büyük bir felaket gelmez sanırım...
Printable View
beşiktaş ı fazla takip edemedim bu yüzden diğer başkan adayı/adaylarının ne derece daha iyi olacağını bilemiyorum ama demirören'den daha büyük bir felaket gelmez sanırım...
Adam Türkiye'nin 100.yılı 2023'e Beşiktaş'ı hazırlamaktan bahsediyor.Şaka gibi..:icon_smile:
İşte Demirören'in listesi!
Pazar günü yapılacak olan kongrede Murat Aksu'yla yarışacak olan mevcut başkan Yıldırım Demiören, merak edilen kesin listesini açıkladı. Yönetici adaylarını tek tek tanıtan Demirören'in en büyük sürprizi olan Metin Keçeli de toplantıda hazır bulundu.
Yıldırım Demiören, toplantıda yaptığı açıklamada hataları olduğun kabul ederek "Ancak bunca yıllık tecrübemizle yepyeni bir başlangıç yapabiliriz" dedi.
Yldırım Demirören'in yönetim kurulu aday listesinde şu isimler bulunuyor:
Metin Keçeli, Erdoğan Toprak, Serdar Adalı, Ertunç Soğancıoğlu, Fahrettin Curoğlu, Engin Baltacı, Mete Düren, Doğan Küçükemre, Alaaddin Aykaç, Cengiz Zülfükaroğlu, Emin Önal, Orhan Saka, Sinan Vardar, Mehmet Soysal, Ahmet Akpınar, Hakan Aksoy, Şeref Yalçın, Necip Sever.
Demirören, mevcut yönetimden 3 ismi yeni yönetim kurulu aday listesine aldı. Şu anki yönetimde görev alan Ertunç Soğancıoğlu, Hakan Aksoy ve Şeref Yalçın, Demirören'in yeni yönetim kurulu aday listesinde de bulunuyor.
Şeref yalçın Taraftar Dövdürme Şube Sorumlusu olarak görev alacakmış.
Murat Aksu'nun LigTv'de konuk olduğu programdaki açıklamaları..
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=67181
Dün NTVspor a katıLan Beşiktaş ın içinden bir isim, eğer katıLım 8.000 ler civarında oLursa Demirören kazanır, ama 14.000 üyeden 10.000,11.000 i geLirse Murat Aksu nun kazanmaması için hiç bir sebep yok dedi..
Kar,kötü hava şartLarı sebebi iLe de sanırım 8.000 civarında bir katıL oLacak ta dedi.
İnşallah katılım yüksek olur.Çünkü bu dediğini bir çok kişi söylüyor Hayrettin abi.Katılım çok olursa Murat Aksu kazanırmış.Kar kış kıyamet demeden gelmesi lazım oy kullanma hakkı olan bütün kongre üyelerinin gelmesi lazım.Beşiktaş'ın geleceğini etkileyecek bir kongre çünkü.
Şu kongre için naçizane söyleyebileceğim tek şey; seçimi kim kazanırsa kazansın, kaybeden Beşiktaş olacaktır.
Daha önce başkanlık yaptığını söyleyen oldu mu? Öyle bir şey mi yazdım ben? Sadece konuştuğu şeyler ve projeleri ve ayrıca tvdeki konuşmalarını dinledikten sonra ben Beşiktaş'ımıza başkanlık yapacak kapasitede görmediğimi belirtmeye çalıştım hepsi bu. Ayrıca listesi de camiada pek fazla tanınmayan kişilerden oluşuyor. Ben soğuk bakıyorum Aksu'ya. Demirören'i konuşmuyorum bile zaten.
Ben sizin aksinize Murat Aksu'nun Beşiktaş'ın ihtiyacı olduğu başkan olduğu fikrindeyim.İlk başta Yıldırım Demirören'den ne kadar kötü olabilir düşüncesiyle bakıyordum ama yönetim listesine aldığı isimler,açıklamaları ve projeleri kendisinin mecburiyetten dolayı değil ihtiyacımız olduğu için başkan olması fikrini doğurdu bende.Listesi camiada tanınmış isimler değil diyorsunuz.Camiada tanınmamış olmaları bu insanların Beşiktaşlı oldukları gerçeğini değiştirmez öncelikle.Camiada tanınmış olupta hala Yıldırım Demirören'in yanında olmayı başaranları da görüyoruz.Ondan sonra Murat Aksu'nun listesindeki isimlerin bir çoğunun kariyerleri çok büyük başarılarla dolu.Bu isimlerin hepsi profesyonel isimler ve kendi alanlarında Beşiktaş'a büyük katkıları olacağını düşünüyorum.Murat Aksu ile Yıldırım Demirören'i aynı kefeye koyanları anlamakta güçlük çekiyorum.Çünkü iki aday arasında dağlar kadar zihniyet farkı var.Bunu şu örnekle çok güzel anlatabilirim.Yıldırım Demirören artık akıllandığını söylüyor.Bundan sonra tek başına karar almayacağını söylüyor.Daha yönetim kurulu listesi belli değilken Murat Aksu'dan esinlendiği futbol direktörlüğünün başına geçirmek için Metin Tekin ile anlaşıyor.Murat Aksu'ya katıldığı bir programda sordular.Futbol direktörlüğünün başına kimi getireceksiniz diye.Önce bir seçilelim.Sonra yönetim kurulu olarak oturup hepbirlikte karar veririz dedi.Bu küçük örnek bile bence iki aday arasındaki zihniyet farkını açıkca ortaya koyuyor.Murat Aksu ve yönetimi seçildikleri takdirde projelerini gerçekleştirebilirlerse kulübümüz çağ atlayacak.Ben bunu yerine getireceklerine de inanıyorum.
Beşiktaş'ı 2023'e hazırlayacakmış Yıldırım Başkan. yandık o zaman daha 13 sene daha cefa çekeceğiz. :)
Ne konuştugunu bilmiyorki abi o. Seba bile 16 sene başkanlık yaptı , ne sanıyor kendisi acaba.
Ayrıca ben artık Ahmet Çakara "hocam" diyen bir başkana 3 sene daha tahammül edemem heralde.
Beşiktaş’ta başkanlığa aday olan Murat Aksu'nun yönetim kurulu aday listesinde yer alan Faruk Pala, adaylıktan çekildiğini açıkladı.
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 14:46 TSİ 29 Ocak. 2010 Cuma
İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü'nde 31 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olağan seçimli kongrede başkanlığa aday olan Murat Aksu'nun yönetim kurulu aday listesinde yer alan Faruk Pala, adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Murat Aksu'nun listesindeki önemli isimlerden Faruk Pala, bugün Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'e verdiği dilekçe ile adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Çekilmesine gerekçe olarak, Aksu grubunun Demirören yönetimini ibra etmeme kararında ısrarcı olmasını, kendisinin ibradan yana oluşunu gösteren Faruk Pala, yazılı yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:
''Daha geçen yılki mali kongrede aklanmış bir yönetimi bu kez aklamamak doğrudan seçim kazanmaya yönelik sıradan bir davranıştır. Bu yaklaşım Beşiktaşlıya yakışmaz. Konuyu Sayın Aksu ile görüştüm ve bundan vazgeçmelerini istedim. Bana, benim oylamaya katılmayabileceğimi söyledi. Sırf seçim kazanma taktiği olarak rakibimizi karalama yolunu seçerek kulübümüzü de yaralamış oluruz. Bir gün Beşiktaş'a hizmet etmeyi düşünen ciddi insanları tedirgin ederiz. Demirören Beşiktaş'ı iyi yönetememiştir, ancak eksik ve hatalı da olsa hizmet etmiştir. Çalışmaya, emek harcamaya her zaman saygı göstermek gerekir. Hiç kimse yargı kararı olmaksızın, belge olmaksızın suçlanamaz.''
Murat Aksu: "Özümüze dönüp, Porto ile yarışacağız"
Beşiktaş başkan adayı Murat Aksu, Pazar günü yapılacak seçim öncesi Goal.com’a çok özel açıklamalarda bulundu...
Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Pazar günü gerçekleştirilecek. Başkan adayı Murat Aksu seçim öncesinde Goal.com'a özel açıklamalarda bulundu.
İşte Murat Aksu'nun Goal.com'a yaptığı çok özel açıklamalar:
"Mevcut maddi enkazın altından nasıl kalkabiliriz? Bu hemen bir günde olmaz. En az üç yıl sürecek kurumsallaşmış bir çalışmanın yanında kararlılık, tecrübe ve bilgi birikimi gerekiyor. Günün teknolojik nimetlerinden yararlanacağız.
Beşiktaş’ın öz kaynaklarından yaralanacağız. Stadyum atılımı yapacağız. Bunu yaparken gerçekçi olacak, tüm Beşiktaşlıların huzur içinde baskı görmeden takımlarını seyredebilecekleri ortamı sağlayacağız. Şunu hiç unutmamak gerek: Büyük kulüpleri yaratanlar da yaşatanlar da tarihleri ve taraftarlarıdır. Bu konuda her adımı çok dikkatle atacağız.
Dağ gibi birikmiş borçlar ve geleceğe ait gelirlerin temliklerden kurtarılması da tabii ki kısa bir sürede olmaz. Ama kendimize güvendiğimiz için bu işe talip olduk. Birilerinin çıkıp bu gidişata dur demesi gerekiyordu. Bu yükün altına girmesi gerekiyordu. Biz Beşiktaş için bu göreve talip olduk.
Beşiktaş’ta değişim isteyenlerin sesi olcağız. Bunu yaparken hep doğruları söyleyeceğiz. Popülist olmayacağız. Mesela her sezon öncesi transfer şampiyonu olmayacağız. Umut tacirliği yapmayacağız.
Taraftarın özgür iradesinin önündeki engelleri kaldıracağız. Beşiktaş taraftarlarının kulüp içi demokrasiye katılımını sağlamak için kongre üyelik sistemini değiştireceğiz. Kongre üye sayısını on binlere taşımak istiyoruz. Kongre ağalarının, oy simsarlarının önünü keseceğiz.
Evet, Manchester United’ın da borcu var ama tek oyuncu satarak 150 milyon avro kasaya giriş yapabiliyor, bütçesini dengeleyebilecek şekilde yönetiliyor. Acaba bir gün Demirören’ün aldığı oyuncuların hepsini birden satsak 50 milyon avro dahi kasamıza girer mi? Bu sorunun cevabı çok önemli!
Bizim de listemizde kendisini yoktan var etmiş ve ekonomik açıdan çok güçlü duruma gelmiş isimler var. Ama biz Beşiktaş’ı kurumsallaştırmak ve kişilerin cebine muhtaç olmaktan kurtarmak için göreve talibiz.
Ayrıca o çok borcu olan Manchester Utd’ın Liverpool’un dünyanın 50 ülkesinde ürün satışından gelen inanılmaz gelir kaynakları var. Beşiktaş’ın ise dünyaca ünlü olan sadece taraftarı var. Ve siz onunla sürekli kavga halindesiniz, 'temizlemekten', 'kalitesini yükseltmek'ten bahsediyorsunuz. Halbuki bugün dünyanın marka değeri en yüksek ligi olan İngiltere’de bile Beşiktaş taraftarı örnek gösteriliyor. Ölmeden önce mutlaka gidilmesi gereken yer olarak o 'temizlenecek' taraftarın damgasını vurduğu İnönü Stadı gösteriliyor. Türk futbolu artık global futbol düzeninin ayrılmaz bir parçası haline geldi ve global kriterlere göre bu tarihi borç yapısının acilen 'temizlenmesi' gerekiyor!
Nasıl bir takım yaratacağız? Beşiktaş tarihinden yola çıkıp modern futbol anlayışıyla hareket edeceğiz: Barcelona, Porto ve Arsenal’in minimum para harcayarak, genç yetenekleri yıldızlaştırarak oluşturdukları takımları hepimiz gıptayla izliyor, onlardan ilham alıyoruz. Unutmayın ki Barcelona geçen yıl tüm kupaları kazanırken, ilk 11’inin 7 oyuncusu altyapı düzeninden takıma kazandırılmıştı. Porto ise sürekli olarak keşfettiği genç yetenekleri yıldızlaştırıp Avrupa’nın en zengin kulüplerine satıyor ve o oyuncuların yerlerine daha da iyilerini alarak onlarla başa baş mücadele edebiliyor. Beşiktaş’ın en parlak günlerinde takımı pahalı yıldızlar değil, Beşiktaş’ta yıldızlaşan genç yetenekler taşıdılar; sadece Beşiktaşlıların değil tüm Türkiye’nin sempatisini kazanarak herkese örnek oldular.
Seçildiğimizde küçülme falan olmayacak. Asıl küçülme bir oyuncunun bonservisine 5-10 milyon avro verip daha sonra elden çıkaramayıp bedavaya vermek, borcu da 'benden sonra tufan' diyip gelecek yönetime bırakmaktır.
Demirören’in listesi birbirine hakaret etmiş, Demirören için 'Tarihin en kötü başkanı' demiş isimlerden oluşuyor. Anlaşılan bu isimler Beşiktaşlılık değil 'başka türlü ilişkiler' çerçevesinde zoraki bir şekilde birleşmişler. Grupları kısa vadede seçim malzemesi olarak kullanıp liste yaparak nasıl kurumsallaşma olabilir ki? Bu mantıkta demokratik yönetim olamayacağı gibi, kesinlikle 'halkın takımı' Beşiktaş’a uygun bir yönetim biçimi değildir. Zaten buna olan tepki de her maç İnönü’de açıkça görülüyor.
“Yeter Demirören” tezahüratı bir hakaret değil tüm medeni dünyada olduğu gibi İnönü’de de taraftarın özgür iradesini göstermesidir.
Bu zihniyet, taraftarı müşteri gibi görmüş, tüm ilişkiyi para ilişkisine indirgemiş, 107 yıllık birliğimizi bozmuştur…
Tecrübe konusuna gelirsek: Tarih en büyük tecrübedir, Beşiktaş’ı yönetecek zihniyetin Şeref Bey, Baba Hakkı, Süleyman Seba tecrübesinden, hazinesinden yola çıkması gerek. Biz de o tarihi sürecin bir parçası olmak gayesiyle yola çıktık. Sayın Demirören’in ise 10 yıllık bir deneyimi var, yaptıkları yapacaklarının teminatı değil midir?
Son söz olarak; Eğer 'Demirören Yeter' diyorsanız hem Mali Kongre’ye hem de Genel Kongre’ye gelin, oyunuzu kullanın. Bu seçimde tarafsızlık gibi bir şeyin olamayacağını, oy kullanmamanın sadece 'Demirören Devam' demek olacağını da unutmayın. Beşiktaş’a sahip çıkın. Yoksa korkarım üzerinde tartışabileceğimiz Bir Beşiktaş bile kalmayacak."
Goal.com Özel
zeki adam kendini belli ediyor ama içmde bu kongreyle ilgili bir sıkıntı var abi :(
Murat Aksu rahat kazanacak. Ayrıca yarın Mali kongrede Demirören yönetiminin 2009 yılı giderlerinin ibra edilmeme durumuda var. İbra olmazsa işler karışır.
Sırf Yıldırım Demirören'den kurtulmak için bile Murat Aksu'ya oy verilebilir. Sonuçta ondan daha kötü bir başkan olamaz :) Yarın inşallah Beşiktaş'lılar için hayırlısı neyser o olur.
Mevcut yönetim idari ve mali açıdan ibra edildi. Bu da demek oluyor ki yarın büyük bir ihtimalle Yıldırım Demirören tekrar başkan seçilecek.
Umarım Demirören gelir :p
Şaka bir yana Türk Futbolunun 3 büyüklerinden biri olan Beşiktaş için hayırlı olacak kişi kimse o başkan oLsun.
Ben Murat Aksu'nun pek şansı olduğunu düşünmüyorum Ahmet. 80.000 kişi katılsa da bana Yıldırım Demirören tekrar seçilecek gibi geliyor. :)
Tek çözüm olarak taraftarın darbe yapması kalacak yunanistandaki takım gibi paokdu sanırım.
Beşiktaş'ta yönetim kurulu idari ve mali bakımdan oy çokluğuyla ibra edildi.
Beşiktaş kulübünün yıllık olağan idari ve mali genel kurul toplantısında kulüp yönetim kurulu, mali ve idari bakımlardan ayrı ayrı oy çokluğu ile ibra edildi.
Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıda 2009 dönemi yönetim kurulunun, idari ve mali bakımdan aklanması oya sunuldu.
Yönetim kurulu, idari ve mali açıdan ayrı ayrı oy çokluğuyla ibra edildi.
Başkan adayı Murat Aksu, yönetim kurulu listesindeki adaylar ve destekçileri, Demirören yönetimini idari ve mali açıdan ibra etmediler ve aleyhte oy kullandılar.
Denetleme Kurulu da 2009 yılı için ibra edildi. Derneğin 2010 yılı bütçesinin 36 milyon 500 bin lira olduğu açıklanırken, bu bütçe de üyeler tarafından oy çokluğu ile kabul edildi.
Borç 212 milyon lira
Beşiktaş kulübünün borcunun, başkan Yıldırım Demirören'e olan borçla birlikte 212 milyon lira olduğu açıklandı.
Kulübü mali işlerden sorumlu asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, Lütfi Kırdar'da gerçekleştirilen toplantıda yaptığı açıklamada, kulübün net borç tutarının 149 milyon 570 bin 528 lira olduğunu açıkladı.
Beşiktaş'ın ayrıca kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e de 62.9 milyon lira borcu bulunuyor.
Siyah-beyazlı kulübün toplam borcu, başkana olan borçla birlikte 212 milyon 470 bin 528 liraya ulaşıyor.
Soğancıoğlu, hem Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş., hem de derneğin mali durumuyla ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.
Siyah-beyazlıları yıllık olağan idari ve mali genel kurul toplantısında başkan adaylarından Murat Aksu'yu destekleyenlerin salonun sağında, Yıldırım Demirören'i destekleyenlerin ise salonun solunda oturduğu gözlendi.
Aksu ve yönetim kurulu adayı üyeler salonun sağ kısmında en öndeki koltuklarda otururken, Demirören'in yeni yönetim kurulu aday listesinde yer alan üyeler ise sağ taraftaki ön koltuklarda yerlerini aldı.
Demirören, salona girişinde, Murat Aksu'nun yönetiminde yer alan isimlerle tek tek tokalaştı ve seçimde başarılar diledi.
Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören de kongre salonuna gelerek oğluna destek verdi.
Altınsay'dan sert eleştiri
Beşiktaş kulübünün eski yöneticilerinden İbrahim Altınsay, Yıldırım Demirören yönetimini sert bir şekilde eleştirdi.
Siyah-beyazlı kulübün olağan mali ve idari genel kurul toplantısında konuşan Altınsay, kulübün borçlarına dikkati çekerek, "kulübü büyüttüklerini söyleyenlerin büyütüğü tek şey borçlardır. 5.5 yılda beş teknik direktör, 63 futbolcu alınmış. Bir futbol takımı gelmiş, diğeri gitmiş. Bu anlayışın profesyonelleşmeden söz etmeye hakkı var mı?" diye konuştu.
Beşiktaş'ın gelecekteki gelirlerinin günü kurtarmak için kırdırıldığını savunan Altınsay, "içerde ve dışardaki davalar artmış. Del Bosque olayı tarihe geçmiştir. Beşiktaş'ı yöneten anlayış para saçmaktan başka bir şey yapmıyor" dedi.
Demirören'in son dönemde yaptığı transferlere dikkati çeken Altınsay "35 milyon euro bonservis bedeli ödenmiş. Bu da 73 milyon lira yapıyor. Yüzde 10 iskonto yaptık mı, tam da başkanın borcuna denk geliyor. Önerim şu, başkan futboldan anlıyor ya, kursun bir menajerlik şirketi, futbolcuları ona verelim" ifadelerini kullandı.
İbrahim Altınsay, yarın sandıktan yine bu yönetimin çıkması halinde kulüpteki güven krizinin artarak süreceğini iddia etti.
Beşiktaş gibi bir kulübümüzde tehditler savurarak başkan seçilinebiliyorsa vah ki ne vah ülke futbolunun haline...
Beşiktaş'lı arkadaşlar tepkilerinde son derece haklılar. Gaz şirketinin yönetimi ile karıştırıyor kulüp yönetimini. Beşiktaş'lı olmamama rağmen üzüldüm...
Bu arada çok sayıda kongre üyesinin dün aidat borçlarının kapatıldığı söylentileri var. Hayırlısı olsun bakalım.
Altınsay'ın bu önerisi dikkate değer gerçekten. :)
Quote:
Demirören'in son dönemde yaptığı transferlere dikkati çeken Altınsay "35 milyon euro bonservis bedeli ödenmiş. Bu da 73 milyon lira yapıyor. Yüzde 10 iskonto yaptık mı, tam da başkanın borcuna denk geliyor. Önerim şu, başkan futboldan anlıyor ya, kursun bir menajerlik şirketi, futbolcuları ona verelim" ifadelerini kullandı.
Mali kongrede yapılan konuşmalar.
Murat Aksu
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=67307
Yıldırım Başkan. :)
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=67308
Demirören'in devam edeceğini düşünüyorum.
Bencede Demirören alir, arkasinin saglam oldugunu düsünüyorum :)
Yıldırım Demirören'in devam etmesi takıma çok zarar verecek. Tribünlerde küfürü bitireceğim demeçleri ve takımın başarısız performansı ve borç batağı tribünleri Yıldırım Demirören'e karşı hhale getirdi. Seçilse de yeter sesleri, küfür dinmeyecek. Başarısız tablo böyle gelmiş böyle gider olur mu onu o zaman görürüz.
Ama benim açımdan şöyle bir durum var. Tamam Yıldırım Demirören seçilmesin ama Murat Aksu'da başkan olmasın. :) Bu iş için fazla siyasi bir insan.
Kongre sonucunda Yıldırım Demirören başkan olur. Tribünler protestoya devam eder. Takımın kötü gidişi sürer. Lige zaten havluyu ha attı ha atacak. Havluyu da attıktan sonra bir olağanüstü kongre yapılır. Murat Aksu'nun karşısına biri çıkmazsa o zaman başkan olur. :)
Abi Murat Aksu'nun Ak Parti'ye üyeliği yoktur.Daha önce kendisine siyasete atılması yönünde teklifler gelmiş ama kabul etmemiş.Babasının siyasi bir kimlik olması yüzünden Murat Aksu'ya da siyasi bir kimlik diye bakmamak lazım.Murat Aksu aday olmadan önce CHP'li olduğu bilinen Hikmet Çetin'i ikna etmek için baya çaba gösterdi.Murat Aksu'nun siyasi bir kimliği olsaydı böyle bir şey yapmazdı hani.Bir de Murat Aksu'yu salt değerlendirmemek lazım bence.Onun adaylığını değerlendirirken yönetimini de göz önünde bulundurmak lazım.Çünkü listesinde gerçekten değerli isimler var ve bu yönetimin bizi düzlüğe çıkarabileceğini düşünüyorum.
Kongrede Yıldırım Demirören galip çıkarsa taraftarın prostestosu devam edecek dediğin gibi.Çünkü harbiden yetti artık.Bir de kongreden galip çıkarsa düşünemiyorum gerçekten oluşacak ortamı.Bu durumda takıma acayip negatif yansıyor maalesef.Sezon sonunda başarısız olduğunda Yıldırım Demirören hiç bir yere gitmez.Mustafa hocayı gönderir,yerine başka birisini getirir.Yapmadığı şey değil.Adam başarısız olduğunu kabul etmiyor.Düşünebiliyormusun adam ciddi ciddi başarısız değilim diyor.Hatalarım oldu,onları da düzelteceğim diyor.5.5 senedir hatalarından ders alamadı beyimiz,önümüzdeki dönemde bunları düzeltecekmiş.Zaten ünlü bir sözü var.Kongreyle geldim,kongreyle giderim diye.Hele ki bu kongreyi kazanırsa hiç bir yere gitmez.İşi inada bindirdi çünkü.Taraftar bugüne kadar protesto etti,hala başarısız olduğunu görmüyor.Kongre üyeleri bu kongrede Yıldırım Demirören'i seçme hatasına düşerlerse 3 yıl daha bu eziyeti çekmek zorunda kalırız ve bir dahaki seçime de daha kötü bir durumda olan bir Beşiktaş olur.Zaten şu durumda bile kimse aday olmaya cesaret gösteremedi.3 sene sonra ne olur hiç bilinmez.