Neredeyse 90 dakika tek kale oynadık. Muhteşem oyunumuzu da 3 golle süsledik.
Net sonuç : 3-0.
Tebrikler Kartal'ım. Bu galibiyeti Colin K. Richards'a armağan ediyorum ben.
Printable View
Neredeyse 90 dakika tek kale oynadık. Muhteşem oyunumuzu da 3 golle süsledik.
Net sonuç : 3-0.
Tebrikler Kartal'ım. Bu galibiyeti Colin K. Richards'a armağan ediyorum ben.
Lanet olsun başka bişi demiyorum.
3. gol ofsayt konuşmaya gerek yok, doğruluğu meçhul bir kırmızı kart. Orda at abi boş ver at ne demek ya?
Gökhan'a yapılan harekete penaltı verme, benzer pozisyonu Lugano yapınca sabıkalı ya hemen sarı ver. Kazım'ı kenarda İbrahim ve Serdar sıkıştırsın İbrahim tekme atsın kart verme.
ilk 2 gol'de de Emre'nin sakatlığının büyük etkisi var. Fink'in vurduğu nokta Emre'nin kapatması gereken yerdi sakat olduğu için boşta kaldı attı. 2. golde Volkan dışarı çıkıyor diye bıraktı gol oldu.
Bizde hiç mi hata yok, 21 saat yol gelmiş Lugano'yu oynat, yerinde müdahaleler yapma ondan sonra yenmeyi bekle. 2-0'dan sonra sanki öndeymişsin gibi müdahaleler yap falan filan. Takım geneli isteksizdi müstahak hepsine akılları başlarına gelir belki...
Tebrikler Beşiktaşa, taraftarda güzeldi. oleylerden sonra gol yememiz ise felaketti. :)
Dün dediğimizde tepki çektik, 2-1 Beşiktaş alır dedik. Yok dediler. Buyrtun 3 golü bildim, ama 3'ü de Beşiktaş'tan.
Derbiyi izlemedim, derbi oynanırken ben tantuni yiyordum, ama haberler cep telefonuna bilgi mesajıyla geldi. Beşiktaşlı bir abimiz skora şok oldu gibi :zuhaha Umarım olaysız net ve sadece futbolun konuşulacağı bir derbi olmuştur, ki skor çok net...
Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Maçın hakkı her ne kadar 3-0 olmasa da çok istekliydiler. Fenerbahçeli olarak bu mağlubiyete hiç üzülmedim. Maç nolduğu belli olmadan 2-0 olunca takım oyundan koptu.Kazım'ın kırmızı kartı da gelince iyice saldılar. Önümüzdeki haftalar telafi ederiz.
Yalnız İnönü'deki taraftarları anlamıyorum. 3-0 önde olup hala rakibe küfretmenin sebebini çözemedim.Nasıl bir psikolojidir bu,ilginç.
Beşiktaş iyi oynadı dersiniz gene tamam pek fark olmadığı için "bir nevi" tamam diyebilirim de tek kale oynadı denilirse onu diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim, futbol sadece ikinci yarıdan ibaret bir oyun değil ilk yarı da futbola dahil.
@LaigLeNoiR
Rica ederim:)
BEşiktaş'a laf söylenemez. İş bizim eksiklerde ve Daum da bitti. Bi bakımdan iyide oldu yine çok fazla havalanmadan yolumuza daha aklımız başımızda devam etmek açısından güzel bir mağlubiyet aldık..
Bu kısım hakkında biraz daha düşünsen iyi oLur hocam,bu kısmda pek objektifLik göremedim.:)
Kazandık,ama maçtan önceki kararsızLığım devam ediyor.Yine üstü örtüLdü her şeyin.Y1d1 seçime şampiyonLuk kozuyLa girecek.Kaybetseydik farkLı mı oLurdu?Şu ana kadar çok maç kaybettik ama hiç birinde istifini biLe bozmayarak,hatta suç bastırarak yüzsüzLüğünü ortaya çıkardı.Yine biLmiyorum,iyi mi oLdu bu gaLibiyet???
TebrikLer takımım...
Bence de Beşiktaş Fenerbahçe'den daha iyi futbol oynamadı. Son dakikalardaki tek kale futbol Fenerbahçeli oyuncuların maçı bırakmaları sonucu ortaya çıktı.
Neyse umarım bu galibiyet ile birlikte Beşiktaş'ta YD'e tepkiler azalır da uzun yıllar daha Beşiktaş'a hizmet(!) eder :)
Objektif bakmasanda görebileceğin bir nokta orası.
Lugano'nun sarı gördüğü pozisyon ile Gökhan'ın penaltı pozisyonu karbon kopyasıdır.
Kazım'ın köşede sıkıştığı noktada da tekme vardır. Asıl bunları görmek için objektiflik gerekir.
Gol pozisyonuda aynen dediğim gibidir, Emre sakat olduğu için o bölge kapatılmadı.
Kırmızı kart pozisyonu ise bence yardımcı Kazım'ın ne dediğini bile duymadı.
Bu arada maçın adamı açık ara Fink'tir. Hem Alex'i sahadan sildi, hem de İbrahim'in rastgele ortasını iyi takip ederek çok iyi bir gol attı.
- Özer'i Emre tipi bir oyuncu ilan ediyorsun, Emre sakatlanınca oyuna Vederson'u sokup, Santos'u ortaya alıyorsun, Özer kenarda. Tabi iyice sıkışınca Özer'e sarılıyorsun Bu nasıl iş Daum ?
- Fink'in golün güzeldi. Ardından Bobo'nun golü de gelince bir anda takım tepetakla oldu.
- Birgün İbrahim Üzülmez'in böyle bir maç çıkaracağı hiç aklıma gelmezdi.
- Kazım eğer gerçekten küfür etmişse yönetim Kazım'a tarihi bir ceza vermeli. Ankara'da ya bir Ankaragücü ya da Gençlerbirliği maçında da aynısını yapıp direkt kırmızı kartla atılmıştı. Bu ligin en önemli maçlarından birinde oynuyorsun, son 15 dakikaya takımın mağlup giriyor, taça çıkmış top için küfür ediyorsun. Yeteneğine kimsenin lafı yok ama sadece yetenek büyük futbolcu olmak için yeterli değil.
- Uğur'un golündeki ofsaytı göremeyen yan hakem kendine başka meslek bulsun.
- Tebrikler Beşiktaş.
O pozisyonda hatalı olduğu tek nokta top dışarı çıkmasına rağmen itiraz etmesidir. Onun dışında birşey yok bence.
Her maç ne yapıyorda bu maçta da aynısını yaptı?
Bizim hakemlerimiz o 4 harfli kelimeyi küfür olarak algılıyorlar. O 4 harfli ingilizce kelime ile küfür olmayan şeylerde kurabilirsin. En son kırmızı kart gördüğü maçı diyorsan orda da aynı yanlış anlaşılma olmuştu eminim birşey dediyse gene yanlış anlaşılmadır.
prof alexi sahadan silen muhteşem gol atan Fink ve iki asist yapan Deli İbo maçın adamıdır:D Takım olarak Bjk daha iyiydi daha çok mücadele etti.Emre'nin maç başındaki tahriklerine hiç kapılmadılar bu yüzden de tebrik ediyorum.Emre çıktıktan sonra da oyundan düştü iyice zaten Fb.Bu maçı alarak şampiyonluk yarışına da girdiler.Tellonun girmesi Bjkyi iyice rahatlattı daha iyi top yaptılar.Lugano bugün çok kötüydü nedeni de yorgun olmasıydı.Yarında Gs yenerse çok iyi olacak.
Beşiktaş baştan sona üstün oynadı . Mağlubiyetimizin tek sorumlusu var DAUM .. Tebrikler Beşiktaş ...
Sağlık olsun. Futbolda kazanmak olduğu gibi kaybetmekte var. Beşiktaş hak ederek bir üç puan elde etti. Tebrikler kara kartal. Üçüncü golde göstere göstere geldi. Zaten o golden sonra oturduğum yerden kalktım eve geldim.
3 maç değil 1 maçta daha kırmızı görmüştü küfür nedeniyle. Zaten yada kullanmış Kaptan orda. Ayrıca Kaptan savundu diye haklı doğru olduğunu göstermez. Eminim bir önceki kırmızı karttaki gibi Kazımın kullandığı 4 harfli ingilizce kelimeyi küfür olarak söyledi sanmışlardır.
Beşiktaş üstün oynadı , tek kale oynadı diyen ya birinden duymuştur atıyodur , yada kördür . beşiktaş 2-0 öndeyken bile %60 topla oynama bizdeydi , şutlara baktığınızda nerdeyse 2 kat şutumuz vardı beşiktaşın üstün olduğu tek yer skor ve ceza sahasına ortalardı biz çok az orta yaptık o da taktik anlayaşımızdan dolayı .... çok şanslı bir galibiyet aldı beşiktaş , bir maçta ibrahim üzülmez sağ ayağıyla asist yapıyorsa o maç hakkında konuşulacak fazla bir şey yok benim için =)
Emre'nin sakatlığı ciddiymiş. 4 hafta oynayamayacakmış.
Bu sürede umarım Özer forma şansı bulabilir. Hazır Kazım cezalıyken Mehmet sağ tarafta formdayken. (Bu maç hariç)
[QUOTE=yunusgs;1592978]Futbol 2 ayağın da kullanılmasıyla oynanan bu oyundur.Bu mantığa göre sol ayaklı oyuncular topu sağ ayaklarına aldıkları anda pozisyon durdurulsun.Şans kelimesi biraz abes kaçtı bence.
İbrahim Üzülmez'den bahsediyoruz. Hani topu sağ ayağına aldığında çıldırmak için hazırlanan taraftarlar olan.
Gerçi yine bize atmıştı sanırım sağ ayak ile bir gol :)
Maç eşitti,ezmedik ama siz bizim üstün oLmadığımızı kanıtLamayı bırakın kendinizi üstün çıkarmaya çaLışıyorsunuz.Eğer iş Emrenin o anda sdahada oLsa ve orda buLunduğunu varsayarak o topu keseceğine geLdiyse,o maLum keLimenin gerçek,yan,mecaz anLamına kaLdıysa yorum yapmaya gerek yok demektir...
Ben Beşiktaş üstün değildi demiyorumki. Aksine kırmızıdan sonra perişan ettiniz, oleylerle gol attınız.
Kendimi üstün çıkarsan ne kazanıcam bu saatten sonra. Haticeye değil neticeye bakıyorum 3-0. Ben yanlışları söylüyorum zaten bu başlıkta bunu konuşmak için değil mi? Ben olasılıkları söylüyorum ya Emre olsaydı, ya hakem Kazım'ı atmasaydı falan filan? Ha bu bişiyi değiştirmeyecek bunlarıda biliyorum...
Ben geçen seneki Ankaragücü maçından bahsettim sadece.
Mustafa şöyle bir bakıldığında Kazım için; doğru düzgün Türkçe bilmiyorsun, söyleyeceğin bazı şeyler yanlış anlaşılabilir, hele ki 4 harfli dediğin şeyi bir futbolcu söylediğinde hakem bu farklı anlama gelir diye düşünmez. Kaldı ki eğer bu şekilde ne demek istediği konusuna girilirse çoğu yabancı oyuncuya kırmızı gelmez. Küfürü de geçtim, yahu top zaten taça çıkmış, haklı bile değilsin ne gerek var o kadar itiraza ? Söylediklerimden Kazım'ı günah keçisi olarak gördüğüm anlaşılmasın. Sadece aynı şeyi 2 kez yapmasına sinirlendim. Bugün takım olarak iyi değildik ve kaybettik.