Bu maçın anlam kazanması için Beşiktaş'ın CSKA'yı da yenmesi lazım.. Ama yine de Beşiktaş büyük iş başardı.. Tebrikler gerçekten..
Printable View
Bu maçın anlam kazanması için Beşiktaş'ın CSKA'yı da yenmesi lazım.. Ama yine de Beşiktaş büyük iş başardı.. Tebrikler gerçekten..
Yine müthiş bir takım savunması ve müthiş bir mücadele...
Tebrikler Beşiktaşım...
Bu arada;
Beşiktaş dün gece tarihi bir zafere imza attı.
Rodrigo Alvaro Tello`da Beşiktaş tarihinde bir imza attı.
Rodrigo Tello`nun Ben Foster`ı avladığı dakika 19:03`ü gösteriyordu, dakika ve saniye Beşiktaş`ın kuruluş yılı olan 1903`ü anımsattı..
http://resim.haber1903.com/icerik/1900.jpg
http://resim.haber1903.com/icerik/1901.jpg
http://resim.haber1903.com/icerik/1902.jpg
http://resim.haber1903.com/icerik/1903(1).jpg
Gökhan Arslan / HABER1903
Oha ! Hakikaten çok iyi yakalanmış :S
Tebrikler Beşiktaş'ım,Teşekkürler Beşiktaş'ım,Helal Olsun Beşiktaş'ım !
Rüştü'me Helal Olsun,Ekrem'ime Helal Olsun,Toraman'ıma Helal Olsun,Matteo'ma Helal Olsun,Üzülmez'ime Helal Olsun,İsmail'ime,Tello'ma,Ernst'ime,Fink'ime,Bobo' ma gerçekten hepsine helal olsun,Gerçekten çok büyük bi sevinç yaşadım dün akşam...:)
Okay Karacan'dan müthiş bir yazı;
Alex'i yenmek
CSKA iyilik yapmış, Wolsburg'u yenmiş ve senin üzerindeki bütün stres ortadan kalkmış..
Alex hoca makul ve mantıklı davranıp genç çocukları karşına sürmüş, sende birkaç gün önce "Alex'i yenmek" mastırı yapmışsın..
O zaman ne duruyoruz bugün bundan sonraki hayatımızın ilk günüdür.
Ne Şampiyonlar ligi stresi ne UEFA kupa'sına kalma hesapları..
Ligde şampiyonluk kovalamak için bütün şartlar oluşmuş durumda..
Büyük ağırlık kalkmış üzerinden, üstelik 3-0'ın rahatlığıyla moraliyle gelmişsin..
O Alex'i yenmişsen bu Alex'i de yenmeye oyna..
United, sol kanadını uzun boylu öldürücü paslarla dağıtıyor.
Alex'in çocukları topu alıp ileri oynama eylemine formatlanmış ve sen sadece topu koşturarak bu çaylakların hesabını görebilirsin..
Bunu başarıyorsun ve o tanıdık gol geliyor.
Onüç sene önce Boliç'in attığı gibi..
Tarih'e not düşen bir gol daha mı ?
Öteki kanattan ve yine savunmaya çarpıp ve yine ağları buluyor..
Bu aslında seni stres yapmadan çıktığın sahada, CSKA'yı yen stresine fena halde sokar.
Ne tuhaf, 16 sene önce Alex oradaydı Arif atıyordu, 13 sene önce Alex yine oradaydı Boliç atıyordu, ve dün yine Sir Alex oradaydı Tello atıyordu.
Futbol filmimizin Old Trafford'da geçen her karesinde Alex oynuyor.
İlk yarı kapanırken bunlara ilaveten, ne temiz saha, ne temiz tribünler, ne yerinde abartısız bir reji ve ne şık Beşiktaş taraftarı diye düşündürüyor, düşler sahnesi..
Elli sekizinci dakika Owen kenarda gözüküyor ve anlıyorsun ki, genç çocukların enerjisini doğru kullanacak seçeneği işaretlemiş Alex..
Altmış dördüncü dakika ve sorun var !
Sakatlıktan döndükten sonra Beşiktaş takımının yükselişinde esas adam olan adam, Obertan'dan yediği yumruk yüzünden saha dışına alınıyor.
Üç İbrahim'in en ideal dizilişi mecburen bozuluyor.
Hoca'nın şampiyonlar ligindeki ilk galibiyetine 22 dakika kala Owen beliriyor.
Şehrin diğer takımına son dakikada attığı golü hatırlayıp ürperiyor insan bitiriciliğinden..
Madrid günlerinde az süre alıp çok gol attığını hatırlıyor fani aklımız..
Yetmiş ikide Alex bizim yeni filmin karelerine aksiyon sahneleriyle sızmaya çalışıyor..
Tello sakatlanıyor, Alex çocuklardan ikisini alıp, Evra ile Carrick'i sürüyor sahneye..
Denizli'nin "Alex'i yenmek" rüyasından tatlı gerçeğe 15 dakika kalıyor.
Alex size yenilmemeye karar verdiğini gösterdiği için kendinizle gurur duymalısınız..
Müthiş yardımlaşan, bize anlamsız gelen rotasyon sisteminizin meyvesini topladığınız takımınızla ne kadar övünseniz azdır.
Ve siz Alex'in tersine hırçın çocuğu alıyor, Bobo'yu çekiyorsunuz kenara..
Hocam tebrikler Alex'i yeniyorsunuz.
Kulübün Avrupa'da ters giden talihini değiştiriyorsunuz.
Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.
Bu tarihi yazmak da size kısmetmiş..
İlk galibiyetiniz hayırlı olsun.
Dediğiniz gibi aslında sizde bir Alex Ferguson'sunuz..
Babam dün akşam diyor ilk yarıda, sizin bu Ferrari nasıl adam böyle onu takip ediyorum bir tane çalım yicekmi diye ama adam her topu kapıyor diyo :D
Hakkaten Ferro arkasını bile dönse top sırtından dönüyor yine geçmiyor :D
manu son maça neden asılsın ki asılmayacaktır ferguson öyle medyanın gazına gelecek biri değil muhtemelen yine yedek ağırlıklı cıkacaktır maça wolsburg puan alacaktır bence hatta kazanmasıda yüksek ihtimal...beşiktas avrupa ligine kalacaktır yani 3 takımla avrupada şubat ayını görebileceğiz demek oluyo bu ilk defa olsa gerek tebrik ederim bjkyi mantıklı oynadık kzandık bravo be rüştü :D
Manunun kadrosunu görünce bu çocuklara yenilmeyiz diye içimden geçirdim hemen. Sahadaki futbolu ve korkak oynamadığımızı görünce de galibiyet için umudum arttı. Nitekim, Tello süper golüyle o galibiyeti getirdi. Ayağına sağlık Tello. Defansımız da yine günündeydi. Bu maçta da gol yemeden bitirdik. Önce Rüştü'ye, sonra da tüm defansımıza sonsuz teşekkürler. Kısacası, bu destanı yazmamızda emeği geçen herkese tek tek tebrikler. ;) İ.Toramana da ayrıca geçmiş olsun, umarım bir an önce döner takıma. Ha, bu arada CSKA maçını da Ertem Şener anlatsın. :D Ve o maçı da 2 farklı kazanalım. :)
Müthiş bir an;
Büyüksün Ferrari...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yMFIKlkVv00[/youtube]
Evet hemen avatara :D
Maçın özetini daha yeni seyretme imkanı buldum.Tello'nun golü gerçekten güzel.19.03'te gelmesi ayrı bir mana katmış gole.Rüştü'nün performansıda harikaymış gerçekten.Geçen sezon sonlarına doğru yakaladığı formunda şu aralar.İnşallah böyle devam eder.Savunma anlayışımızın kalitesi bu maçta bir kez daha kanıtlanmış oldu.Üstüne kalecilerimizde formda olunca gol yememiz imkansızlaşıyor.Maçtan önce bu maçtan puan/puanlar alma konusunda umutlu olduğumu söylemiştim ve iddiamızın son maçlarda sürmesini dilemiştim..İnşallah son maçlar sonunda Avrupa ligi'ne devam edebiliriz..
Gerçekten harika bir galibiyetti. Rüştü harikaydı. Sadece bizim yenmemizin yetmeyeceğini duyduğumda üzülmüştüm ama Man U çıkmayı garantiledi ve ben asılmayacaklarını düşünüyorum.
Asılsalar bile, as kadrolarıyla çıktıkları cska maçında son dakikada 3-3 yapabilmişler (kendi evlerinde) wolfsburg macında da geriye düştükten sonra 2-1 yapabilmişlerdi. Ben inanıyorum wolfsburgun puan alacağına. E biz de bu duruma getirebilmişiz, cskayı yenmeliyiz !