ben nerede yapacagimizi soyledim. hem sucuk da yeriz. (::)
Printable View
ben nerede yapacagimizi soyledim. hem sucuk da yeriz. (::)
Sonuna kadar katılıyorum :D:D:D
Bu sefer isim veremediğim şişman yarasalarda gelsinler :)
Hangi resimi çıkardın,neden çıkardın Oğuz abi anlayamadım.:icon_smile:
@Çağrı
O sırada bizimle konuşurken içeride maç izliyorum demişti, bana pek inandırıcı gelmiyor, bazı şüphelerim var.
Arkada ilginç sesler duymadım da değil hani,
@Şemsi
Ne resmi, hangi resim, ben bile bilmiyorum düşün yani :D:D:D
Sen istediğin için kaldırıldı resim orasını anladım zaten Çağrı abi.:icon_smile: Hatta senin mesajdan sonra baktım resimlere oradada bir şey anlamadım.Oğuz abi kaldırdıktan sonra hiç bir şey anlamadım.Neyse dediğin gibi msn den konuşmak en iyisi..:icon_smile:
Buraya eklendiğinde fark edememiştim.Oğuz abi fotoğrafı göndermeden önce ne olduğunu söylemese belki fark etmem biraz daha uzun sürecekti.:icon_biggrin: Sanırım sorun saatin geç olmasından kaynaklanıyor.Ama yinede profesyonelce yapıldığını inkar etmenin anlamı yok.:icon_smile:
Ne sesi duydun Oğuz? Arkamdan sövün ama böyle yalanlarla milletin aklını karıştırmayın. :D
Eğlenceli bir buluşma olmuş yine nekop'a bağlantı yapmışsınız :D Mehmet abi çok değişmiş yalnız :)
Fotoğraf çekinmek için daha sağlam bir makine yok muydu? :n:
Oğuz kim yendi tavlada .) PES / Tavla farketmez .)
Hayır çok şanslısın bir şey demiyorum ama üstün oynayan kimdi anacım :D:D:D
Fotoğrafların kalitesinden de yenmiyor. 3,2 mp kamera var çok kötü çekmiş. Ama dün akşam eve döndüğümde çamaşır makinesinden çıkmış gibiydim, zaten ayakkabımı çöpe attım o derece... Renk değiştirdi... Kurumuyorda. =)) Zaten bindiğimiz vapur tavandan su alıyordu. =))) Bir an batıyoruz dedim. :D Birde vapurda yaşadığımız bir muhabbet var Çağrı ben ve Mehmet'in Eren'in sms'ini gördükten sonra, ben krize girdim zaten. :)
Bak yahu bunlar hiç anlatılmıyor ama :D:D:D
Güzel buluşma olmuş Fenerliler sevinirken deli etmiştir tabi :D
Bu arada Eren abi sakallar gitmiş :D
Oturup saydımda, 2008 Aralık'dan beri, tam bir yıl içinde 5 defa buluşma yaşandı. Turksportal bu aralar baya aktif, daha fazla süprizimiz olacaktır, Oğuz bu arada o bizim düşüncemizi, Mart - Nisan gibi yapıp gündüz vaktine çekelim... Aklımda iyi bir fikir var.
Tamam gündüz olsun iyi olur bencede :D
Benimde aklımda neler var neler,
pazartesi gunu haber vermeyi unutmayin bana canlarim.
Tamam Çağrıcım, konuşuruz pazartesi günü, zaten olmadı senle okulda da görüşelim.
Aynı olay bende de var... Finaller başlıyor... :(