40 defa yazdım yazdım yazdım yazdım yazdım yazdım yazdım......
4-0 yenilmiş daha bahane mi arıyosun
Printable View
40 defa yazdım yazdım yazdım yazdım yazdım yazdım yazdım......
4-0 yenilmiş daha bahane mi arıyosun
ya hala aynı şeyi söylüyorsun. bana güvenlik görevlisini savunduğum bir tane msj gösterirmisin? güvenliğin yanlış yapması hasanı haklı çıkarmaz. ama sen hasanın suçunu örtmeye çalışmak için söylemedimiz şeyleri söylenmiş gibi gösteriyorsun. bir alah kulu sözlerinin arkasında dursun ve benim nezaman güvenlik görevlisdini veye tuncayı savundumu göstersin. sözlerinizin arkasında duramıyorsanız daha fazla aynı şeyi söyleyipte batmayın.Quote:
Originally Posted by Frank_Castle
kardesim ben de bi kere yazıorum buraya adamın adı HASAN die her ...lukdan o mu cıkacak illa tamam adamı sevmiorsunuz camia olarak ama o kadarda degil artık be yuhh diorum 1-0 yensede yerdi o dayagı bence zaten farketmez.Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
hasan niye durduk yere küfretsin diyen arkadaşlara soruyorum: dün akşam birinizde çıkıpta güvenlik görevlisi niye durduk yere vursun dedinizmi? ortada bir değil iki tane yanlış var. bu yanlışlardan birini savunmak için diğerini koz olarak kullanmanın gereği yok. ayrıca hasan gibi hırçınlığıyla bilinen bir oyuncu yendiği maçlarda bile rahat durmazken hezimete uğradığı bir maç.ta küfretmesine neden şaşırıyorsunuzki?
sen neden hasana vurdu diyorsun.. bunu da saptırmıyorum sanırım ..
yani diyorsunuz ki hasan bişi yapmıştır da adam vurmuştur... tamam hasan küfretti ve suçlu o zaman.. bunu da inkar etmiyoruz ki .. ama hasan neden küfretmiştir diye sorunca, tık yok... 4-0 yenilgiden dolayı güvenliğe küfrettiğine inanmıyorum dedim sadece ..
ayrıca bu güvenlik firmasının sabıkalı olduğunu da söyledim; bu da mı yalan ?
ya arkadasım siz daha davayı anlamadınız heralde oyuncu sinirle ortaya küfür eder mesela ben halı saha macında mac bittikten sonra ana avrat küfrederim ortaya ama gelipte rakip takımdan birisi bana dayılanamaz yada ne dion sen diyemez cünkü mac anındaki gelen adrenalinle sinir bosalması ile ettigimi bilir hasan yapdıysa buna benzer bir halt yapmısdır adam 4-0 yenildi dile kolay hadi mac söle biraz yakın bi skorla bitse adam buraya kadar getiripte yenildik die ortalıga saldırır akıl var beyin var bu macın neyine küfür etsin adam ya insaf artık ya ya bide önce sizler kendi önünüzden yiyin bence birazda kendi oyuncularınızın yapdıkları ile ilgilenseniz daha akıllıca seyler konusmus oluruz ayrıca.Quote:
Originally Posted by MKS_82
zaten yakında bu olayın icerigide ortaya cıkar o zaman daha mantıklı konusabiliriz simdi herkes kendi destekledigi camia tarafından baktıgından olaylara objektiflik olmuyor lütfen konu aydınlana kadar susalım yoksa burada tartısmalar alevlenecek gibime geliyor en azından kendi acımdan öyle.
hasan bişey yapmıştır dediğimde akşam herkes bana kızıyordu ve nekadar jaklı olduğumda ortaya çıktı zaten. ya nedne hala güvenliği ortaya atıyorsunuz? onu kim savunduki? hereks zaten onun suçlu olduğunu söylüyor. tamam kabul az bile yapmış. tabiki küfredecek. aferin ona. kendisini bu onurlu davranışından dolayı kutluyorum. keşke herkes onun gibi davransa. yenilince saağa sola küfretse. stdalarda küfür hiç eksik olmasa ne güzel olur dimi?Quote:
Originally Posted by Frank_Castle
warya konunun nereden nerelere geldigine bir baksanız ahh.
peki nedne buralara geldi? ben ne fenerli ne gs liyim amaburda dikkatimi çeken durum şu: bütün fenerliler güvenmliğin hatalı oldunu kabullenirken, vieri hariç bütün gs liler hasanı savunmaya çalışıyorlar. ya sonuçta ortada bir küfür var be bu çok yanlış bişey. bunu savunursanız tartışma uzarda uzar.Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
ben hasanı savunmuyorum sadece olayın ayrıntılarını bilmeden konusmanın yersiz oldugunu düsünüyorum ve hasan sas isminede odaklanılmasınada ayrıca bir gıcık oluyorum.
iyide hasana odaklanılmasınıda gs li arkadaşlar sağladdı. yani zaten güvenliğin çok büyük yanlış yapğtını herkes söyledi ama hasanında masum olmadığı bir gerçek. böyle bir durumda hala güvenliğin hatasını ön plana çıkararak hasanın hatasını örtbas etmeye çalışılırsa konu kapanmaz. ben bir kere olsun güvenliğin haklı oldunu söylememe rağmen akşam 3-4 kişi bana cephe aldılar burada ve güvenliği haklı buldumu söylediler. ve o kişilerden biri bugün online olmasına rağmen hasanın küfrettiğini öğrenince hiç sesi çıkmadı. ya onu geçtim moderatör bile tuncayı savunduğumu söylüytor. ama benim berdiğim cvp nedense siliniyor. önce renkdaşlarına bir centilmenlik çağrısında bulun bence. küfrü saavunarak biyere varılmaz.Quote:
Söylediklerine aynen katılıyorum.dün akşam bir beşiktaşlı olarak olaylara objektif bakmaya çalışıp yorum yapmama rağmen konu bir anda alevlendi yazılanları anlamakta zorluk çeken bazı arkadaşlar terbiye sınırlarını aşarak cevaplar yazdılar,modlar sildi.buna rağmen polemik sürüyor,dün kendileri polemik yaratmayın diyip kendileri yaratanlar bugün kaldıkları yerden devam ediyorlar.Quote:
hasan küfür etti sinirle mağlubiyetin verdiği üzüntüyle sarcak yer arıyodu güvenlik görevlisi ayağına basınca bahane çıktı ortaya ve küfür etti büyük bir hata ama arkasından yapılan çok büyük bir hata sen ev sahibisin sen kazanan takımdansın bırak he de geç istediğini desin sende adama kalkıp yumruk atarsan burda suç hasandan çıkar güvenlikçiye kalır. Burda boşuna tartışılıyor suç hasanın ve güvenlikçinin. bu bireysel bir problemdir fenere ceza geleceğini sanmam
Quote:
Originally Posted by MKS_82
1.Burada hiçkimse Hasan'ı savunmadı.Sen algılama sorunu yaşadığın için lafları o tarafa çektin.Burada herkes suçu işleyen güvenliğin haksız olduğundan bahsediyor.Hasan da suçludur ama o neticede bir futbolcu ve Cihan'ın(Rocco_42) da dediği gibi o anki sinir boşalmasıyla belki tahrik etmiş olabilir ama böyle olsa bile o güvenliğin görevi orada güvenliği sağlamaktır futbolculara saldırarak asayişi bozmak değil!!!
2."Tuncay'ı savunuyor" dedi diye kastettiğin kişinin ben olduğumun farkındayım.Ne yazık ki o mesajımı bile bir tarafa çekip sanki sana söylüyormuşum gibi algılamışsın.Benim o sözüm Tuncay'ın yaptığını savunup da Hasan'ın dayak yemesini doğal karşılayanlaraydı.Orada senin mesajından alıntı yapmamın nedeni "Gelinim sana söylüyorum kızım sen anla" şeklindeydi.
3.Mesajını ben sildim.Çünkü Süper ligde kritik haftalara girdiğimiz şu dönemde en ufak bir tahrik edici mesajı gördüğümüz an siliyoruz.
evet selmanın yazdıklarına aynene katılıyorum
1-)kimse hasanı savunmadı derken önce yazılan mesajlara bir bak. hatta bunların içinde sende vardın. hasanı haklı çıkarmak için güvenlikl görevlisini önplana çöıukarmaya çalışan kimlerdi?Quote:
Originally Posted by demirhan1984
2-)ben sana niye tuncayı savunuyor diyimki. bariz şekilde tuncayı eleştiridiğini görmeyecek kadar köt değilim. aksine benim mesajımı alıntı yapıpta öyleyse tuncayıda savunmayın diyen kimdi?
3-)benim mesajımda en ufak bir tahrik yoktu. aksine dün akşam bir arkadaş site yönetimini tehdit ederken kimse görmedi. neden acaba? gs li olduğu içinmi? ama tabi benim ayzdıklarım işine gelmediğiğ için sildin.
hala ne yüzle konuşuıyorsunki. dün akşam acxabe nedne hasan diye sorarken tepki göçateriyorudn ve bunda nekadar haklı olduğujm görüldü. bana laf atıpta tartışmayı başlatan sen değilmiydin? bjk li olarak tarafsız oldunu söylüytorsunda bende bu takımlardan hiçbirinin taraftarı değilim. yani bende tarafsızım ama işenize gelmeyinmce saçmalıyor diyosunuz. terbiye sınırlarını zorlayacak ne demişim söylermisin. bana edilen hakaretlerin yarısını bile etmedim.Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
mks artık sus konuyu kapa yeter be tartışmayın artık of be siteyi berbat ediyosunuz. susun cvp vermeyin artık!!!!!!
ya burda savunulcak bişey yokken hala güvenlik görevlisi savunan arkadaşlara hayret ediyorum yani fanatizm hat safada bu kadar olmaz yok güvenlik görevlisi haklıysaymış böyle bişey var mı ya hasan diyelim ki en büyük küfürü etti adama adamda küfür etsin o kim oluyor ... biz kamerayı getirelim derken bunlar için galatasaray kamerayla gelsin demiştik ... kameraya gerek yok diyenler şimdi anlamıştır heralde .....
olayları kendi aranızda tartışmaya devam ettirdiğiniz taktirde gerekli cezaları vermek zorunda kalacağız bu son uyarım.
Ortada yanlış anlaşılma var...
Güvenlik görevlisi vurdu, Hasan da küfretti ..
Ancak Güvenli görevlisi hasana, küfür nedeniyle vurdu demek güvenlik görevlisini savunmaktır..
içinizde hukuk eğitimi alan vardır sanırım , ağır tahrik nedeniyle vurdu derseniz, olayı inkar etmezsiniz ama ceza azalsın diye ağır tahrik var dersiniz.. yani bu da savunmadır..
eğer ben hasan güvenlik görevlisi abukluk yaptığı için küfretmiştir dersem bu da hasanı savunmaktır .. bunlar yalan değil ...
sonuçta hasan küfretmiş olsa dahi, suçu güvenlik görevlisinin yanında solda 0dır .. 90 dakika koşan bir oyuncunun ne kadar güç kaybettiğini, hele bu tür mağlubiyetten sonra nasıl bir haleti ruhiye de bulunacağı düşünürsek; küfürü sebepsiz yere etmiş olsa bile hasan abartı suçlu değildir, suçsuz değildir demiyorum ama güvenlik görevlisinin her ne olursa olsun vurması affedilmez.. hele bi de sebepsiz yere küfretmemişse zaten boşa tartışıyoruz..
umarım kadıköydeki güvenlik sorunları halledilir; bu 2. vukuat bu seneki..
yani ben de fenerliyim ben de biraz fanatiğimdir ama bu iki konu üzerinde yazılanları okuyunca kendi halimize üzüldüm. Tuncay veya Hasan'ı taraftara örnek olmuyorlar diye eleştiriyoruz. Hayır belki bazı holiganlara(ki onlar da uslanmak nedir bilmezler) örnek olmaya çalışabilirler ama bize yani gerçek taraftarlara değil... onlar 10 15 yıl top oynuyolar biz ise belki 40 50 yıl taraftarlık yapıyoruz ve maalesef çoğu(eskileri tenzih ederim çünkü onlardan hep övgüyle bahsedilmiştir) bir arpa yol almadan köşelerine çekiliyorlar. Yani biz onlardan daha bilgili tecrübeli oluyuruz ancak buna rağmen bize düşen onların(yine önünde eğilesi günümüz futbolcularını tenzih ederim) pisliklerini, takımımızı savunma refleksliyle, savunmak oluyor. Oysa bir şeyler için kendimizi yoracaksak bu ancak onların güzellikleri olmalı. Belki haddim aşmışımdır bazılarınızı üzmüşümdür ama ne biliyim içimden bunlar geçti işte.:o
Bu Kadıköydeki güvenlik görevlileri de çok olmaya başladı gerçekten neyse Hasan Şaş'a geçmiş olsun.
http://www.antu.com/2005-2006/fotola...an/24/sass.jpg
Açıkça hasanın yumruğu gözüküyor yani ortada yumruk yok Tokat var buda ince bir ayrıntı..Eğer görevli tokat atmasaydı-o kadar küfrün üstüne şahitleri var- hasan yumkruk atacaktı büyük ihtimal
varsayımlarla hareket etme kardeşim biri sana vursa sende yumruğunu sıkar üstüne yürüsün. Tokat olduğunu kim söyledi????Quote:
Originally Posted by EreN
futbol artık oyle bir hal almıs ki adam hasan a vurarak meslegini bile gozden cıkarmıs diyecek pek fazla bişey yok aslında ...
adam savunmasında hasan ın ayağına yanlışlıkla bastım oda bana küfür etti bende vurdum diyo
valla ne yalan söyleyeyim biri de benim ayağıma bassa ( yanlışlıkla veya kasti farketmez benimde canım acıdığında can havliyle bende küfür ederim. güvenlik görevlisinin yumruk atması gerçekten kötü bir şey... :(Quote:
Originally Posted by tosunpasa
Futbolcuları koruması gereken kişinin futbolculara saldırmasını savunmak bile saçma.
Arkadaşım o tokat atılmadan önceki pozisyon daha ortada bişey yok :)Quote:
Originally Posted by hurmet
Ve demişsin ki biri ayağıma bassa - hasan zaten küfür ederek girmiş koridora-
Ama o kişiyi savunmuyorum.İnşallah cezasını çeker ama yinede ikiside insan biri çekiyorsa suçu varsa diğeride çekecek ?