Bedava izleme durumu TRT ile gündeme gelmişti .. Ancak bu mümkün değil TRT ihalede olmadığna göre :)
Printable View
Bedava izleme durumu TRT ile gündeme gelmişti .. Ancak bu mümkün değil TRT ihalede olmadığna göre :)
260 Milyon doları geçti ihale Daha artmasın yav Olan bize olacak :D
Tüketiciyi düşünen yok anasını satim Dünyanın parasını konuşuyolar ya :/
Son durum ne takip edemiyorum
Telekom 269'a çıkardı teklifi . Digiturk 269 milyon 50 bin yaptı :S İlginç
281 Yaptı TT :D
Digitürk teklifi 285 milyon dolara çıkardı.
T.T. Mola aldı :D fazla geldi galiba :D
Adamları fiyat arttıkça ter basıyo herhalde :D
Artmaması daha iyi. Bize yol su elektrik olarak geri dönecek artan paralar.
Devlet kanalı olduğu nasıl belli 1 1 artırıyo :zuhaha Digiturk'e bak maşşşallah adamlar hiç durmadan artırıyolar.
Digitürk teklifi 285 milyon 250 bin dolara çıkardı. :D Telekom gidici gibi :D
TT herhaLde biraz daha fazLa para nasıL kopartırız Digitürk ten diye sokuLdu ihaLeye sanırım.
Her harükaLde Digi aLacak ama oLan yine vatandaş a oLacak.
Adamlar demeki okadar para kazaniyorki bukadar para verebiliolar ihalede
Digitürk teklifi 297 milyon dolara çıkardı.:D Türk Telekom yine mola aldı. :D :D :D
Türk TeLekom aLırsa ADSL ve TeLefon faturaLarı artışa geçer,
Digitürk aLırsa maçLarın fiyatLarı artar.
Yandık anam :D
TT alcak gibime geliyor bu oyalama taktikleri habire mola istemeleri ;)
Digitürk teklifi 303 milyon dolara çıkardı. uff aldı başını gidiyore :D
300 Milyon Dolara geldi ..
Digitürk teklifi 306 milyon 300 bin dolara çıkardı.
Şirketler çıldırdı Bu parayı nasıl çıkaracaklar ?? En ufak bir fiyat artırımı kaç abonenin iptaline neden olacak Bunları düşünmüyorlar mı ?
Şu belli olduki kimse kolay kolay keyifle maç izleyemeyecek. En azından izlesede hep faturayı düşünecek. Bugünki fiyatlara pahalı derken bu parayı çıkartmak için abonelere 2 kat fiyat uygularlar artık. Ama sevindirici yanıda kulüpler fazla kazanacak :)
Aziz Başkan'ın istediği 400 milyon dolara 93 milyon kaldı. Rekabet iyidir. :}
315 Civarı Bitecek Gibi Ama Çok Dengesizler Yaff Bi 2 'şer 3'er Milyon Arttırıyorlar Bi 50'şer Bin Arttırıyorlar :p
Bakalım Hayırlısı...
Digitürk teklifi 307 milyon 500 bin dolara çıkardı. Sanırım son anlar artık.. Gitmiyor daha fazla :D
Hadi hadi artırın daha :D
Aziz Yıldırım'ı sevmeyenler daha knşmaya devam etsinler (::) Anadolu kulupleri en az 20 - 25 milyon $ para alacak. Kii bu az bir para değil artık.
Telekom mola aldı. Demekki kolay kolay bırakmaya niyetleri yok. Bence bu para yayıncı kuruluşu bir hayli zorlayacak. Çünkü yukarı tükürse kullanıcılara yazık aşağı tükürse kulüplere. Biryere para ödemek zorunda biryerdende aboneyi bırak kaybetmeyi daha çok abone toplamaya ihtiyacı var. Allah kolaylık versin gerçektende..
hyr telekom'da digitürk gibi vericek maçları ama onlar sanırım d-smart gibi yapabilirler dekoderini alırsın.bi daha para ödemezsin gibi bişey.bende tam bilmiyorum:D
Dekoderini alırsın bir daha para ödemezsin yaparsa biraz zor verir bu parayı :)
1 yıl 300 desek 2 yıl 600 3 yıl 900 milyon dolarlara çıkıyor para. Daha C paketi bilmem nesi var.. Bunun altından kalkmak için daha fazla zam yaparak Lig TV'ninki gibi abonelik sistemi yaparlar. Vergileri felanda var sanırsam üstelik ben yıllık 300 den hesapladım ki bu daha 308 de bitecek gibi değil. nerden baksak 318-320 yi bulacak gibi.