Takım içinde forma savaşı vardır elbet.Futbolcular arasında rekabet oluyordur.Batalla'nın formda olması Sercan için belki tehlike uyandırmış olabilir (:
Printable View
O yüzden İsmail'de uyanır yakında. :) Sağ açık oynuyosa kesmesi gereken 2 kişi var. Öncelikle Volkan Şen. Volkan yoksa Turgay var. Bu ikisini kesmesi için daha çooooooook çalışması gerekir. Öyle hemen oldum derse baştan kaybeder. Belli ki yetenekli bir arkadaşımız.
Önümüzdeki 3-4 haftada GS'nin zor maçları var ancak çok puan kaybetmeden 30. haftaya girebilirsek banko GS şampiyon :) 2. sırada da FB bitirir... Bursa da 3. olur... Alttaki son 4 hafta fikstüründen birinde zaten 3 puan garanti ama diğer 3 maçın tamamını bile kaybedebilir Bursa... Tabiki diyeceksiniz "hepsini de kazanabilir" :) Ama bence işte o noktada büyük takımların tecrübesi devreye girecektir geçen yıllarda olduğu gibi... Açıkçası ben GS ilk 2 de olsa yeter gözüyle bakıyorum olaya...Bursa'nın da bu kadar mücadeleden sonra ilk 2'nin dışında kalmasına gönlümüz razı olmaz ve üzülürüz ancak fikirlerim cidden Bursa'nın 3. olacağı yönünde...
25.04.2010 Galatasaray - : - Bursaspor / En zor maçlarımızdan birisi olacak.
02.05.2010 Bursaspor - : - Kayserispor
09.05.2010 Ankaraspor - : - Bursaspor / 3 puan cepte.
16.05.2010 Bursaspor - : - Beşiktaş
Bende diyorum ki Manisa-Denizli-İBB maçından 9 puan çıkartırız,Galatasaray'a 5 puan fark atarız.32..hafta .Kayserispor maçında da şampiyonluğu kutlarız. :) Çünkü rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak ve puan kayıpları yaşayacaklar.
işte son düzlüğe kafa kafaya girerlerse olmaz da önde girerse belki..İnşallah dediğin gibi olur da büyük takımlar gözünün önüne bir bakarlar :n:
ağzından bal damlıyor :D hadi inşallah :DQuote:
Bende diyorum ki Manisa-Denizli-İBB maçından 9 puan çıkartırız,Galatasaray'a 5 puan fark atarız.32..hafta .Kayserispor maçında da şampiyonluğu kutlarız. Çünkü rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak ve puan kayıpları yaşayacaklar.
Benim istediğim ise 34. Hafta Bursa-Beşiktaş maçında şampiyonun belirlenmesi. :) Umarım son maça kadar nefes nefese bir lig izleriz. Ama bu süreçte Bursa mutlaka olmalı.